- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ушите ми стърчат :(((((
na 15 godini sam i sam momi4e i u6ite mi star4at.. 4uvala sam 4e ima nqkakvi na4ini da se priberat.. nqkoi znae li ne6to po vaprosa ?!![]()
има 1 лепило "Капчица"ама носи шапка и някои момчета го смятат за сладко
Raise your fist!
ima lepenki takiva izpolzvat nqkoi pop zvezdi vode6ti ili hora ot obe6testvoto na koito im star4at u6ite samo 4e ne moga da ti kaja ot kade da si gi kupi6 trqbva da popita6 nqkogo
Еми с операция освен, аз друг начин незнам
Ето виж тук има много по този въпрос: http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=1742
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Nqma idealni hora![]()
Хммм...хахах...и ккво предлагаш да направим,кво можем да направим да ти ги дръпнем ли?
Ами виж какво сега,няма идеални хора-те идеални си стават със пластични операций.
Не всеки е идеален и перфектен в този живот.![]()
По Discovery гледах за едно момче със същия проблем, но беше отдавна... Та на него му правиха операция. Май изрязваха част от кожата зад ушите, за да се приберат.
Но, ако ушите не са ти толкова голям проблем, и не се замисляш да прибягваш до операция, може просто да ги прикриваш. Използвай лента за коса. Сложи я така, че да не стърчат.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Първоначално написано от Анонимко
Само с операция .. обаче защо обръщаш такова внимание на ушите си !? Просто си пусни по - дълга коса и не си я връзвай и готово. Какво сложно има ?
ми отрежи ги бепуу само търсите кви комплекси да си избивате.ти наистина ли мислиш че ще стане без операция,а и по важното наитина ли мислиш че накой друг освен теб обръща внимание точно пък на ушите ти
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Освен с операция друг начим май няма...![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Стърчът ти ушите - ми голяма работа ! Всеки си има недостатъци ! Никой не е пефктен ! Научи се да се харесваш такава,каквато си !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Операция
Some things are better left unsaid!
нали си момиче?? Пускаш си дълга коса и готово!Кой ще ти ги гледа под косата![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Оф, не ви ли писна да пускате тъпи теми то не бяха от сорта на "имам криви зъби....имам щръкнали уши....носа ми е крив" тва започва да ми прили4а на някъв Пеньовски комплекс. На 2мата ми братя са им щръкнали ушите и кво даже им стои сладко, тва си им е 4ара!!!
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
obadi sa na pulna promqnaaa![]()
![]()
моята най-добра фр пробваПървоначално написано от MostHated
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!