- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модели :)
[/quote] dobre be kakva krasota 6tom nosi breketi????[/quote]
Нещо не те разбрах...Като носи брекети е грозна,така ли???Странна преценка...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Fakta,4e nosi breketi ne q pravi grozna....pove4e preuspqli manekenki pone v Balgariq sa se e**li s nqkoi,za da dostignat mqstoto si...poi4eto ne sa po4eteni(tva go kazaha i predi men)....drygoto,koeto e...6to pita6 nas,a ne si re6i6 sama...tva si e napalno tvoi izbor![]()
1. За да си модел въобще не е нужно да си красива, важното е да си слаба, даже под нормата.
2. Това, че някой носи брекети следва да е грозен са глупавите подигравки до 5-ти клас.
3. Наистина тези всеизвестни моделки не са станали такива, защото са много амбициозни. Може би една от всичките да е заради това, другите са минали по други пътища (пари, легла, връзки)
Пък специално до авторката - наистина темата е, за да се похавлиш (щом преценяваш, че е интересно за хвалене) - няма какво да се лъжем. Както ти казаха - не може от нялко мнения във форума да се решиш, имаш си родители, имаш си мозък, нали. Лично аз не бих се отказала, ако те канят на ревюта (и каквито и да е други участия) - ходи, снимай се. И не забравяй да се оттеглиш като ти дойде време за истинския живот. Както казах по-горе едва ли ще станеш супер звезда, за да можеш да се издържаш от това, пък и да станеш - това е до време.
Ми на мен още от малка ми е мечта да съм модел , манекенка или нешо в тази област беше ми нещо като фикс идея.. и ето станах още се водя фото модел към една агенция в Сф.. Не е нищо особенно и с времето осъзнах , че в живота има много по сериозни професий ,които бих могла да преследвам, и за които да се боря.. и в момента това че съм такава е без значение за мен![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
mmm daaaaa,strashno tapa tema... No Comment
Знам едно много хубаво момиче което искаше да стане модел..но за съжеление трябваше да преспи с шефовете ..тъй като тези са пълни перверзници и даже пари баща и беше съгласен да деде, но те и това не искаха..а само тя да преспи с тях..познавам и още едно момиче което е модел и тя даже каза че това е истина че трябва да се спи с тях за да те направят модел ..и явно и тя това е направила ..като се замисля наистина повечето модели стават такива по този начин ..само може би момичетата които участват в конкурси за красота не правят същото