.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

отностно вагинален и клиторен оргазъм???

здравейте на всички.....въпроса ми е следния .....Какво точно представлявя вагинялния оргазъм,с какво се различава от клиторния и колко от вас са го изпитвали?водя редовен полов живот вече от 2 години,имам сериозен приятел и секса ни е невероятен...но...никога до сега не съм изпитвала вагинален оргазъм...за да получа оргазъм по време на секс трябва да съм отгоре за да стимулирам клитора си...иначе просто не се получава....чувала съм от доста жени,че вагиналния оргазъм е доста по-приятен и силен като усещане от клиторния......но за съжаление не съм го изпитвала....приятеля ми дава всичко от себе си....обаче без резултат....и с другите ми сексуални партньори е било същото!!!Моля ви дайте ми съвет....как да изпитам това така желано усещане.....благодаря предварително!!!

Супер фен
    emi napalno naqsno si s ne6tata,za vaginalniq orgazam se iziskva mn opit i "trenirovki",dori ne vsi4ki jeni mogat da go izpitat.az sa6to ne sam imala vaginalen,no az vodq polov jivot ot sravnitelno skoro,ina4e znam 4e pri tozi vid orgazam muskulite(na vlagali6teto) se svivat i otpuskat mn barzo ne6to kato vid spazam
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Пр-ката ми е точно обратното. Получава вагинален, а клиторен не може. Дори като я пипам понякога я приболява, толкова е чувствителен.
    Ама наистина съм забелязъл, че някой пъут като го правим и го извадя виждам как се свива и отпуска
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    До тук не видях едно мнение което да си сласлужава да се прочете
    Явно никой не е наясно
    Наблуденията ви са слаби, а опита ви никакъв
    2 години секс не означава, че ще станеш секс богиня и ще знаеш всичко
    Не мога да разбера тия неща дето ги пишете тук на слухове ли се обосновават
    Защото фактите са много по различни

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest
    При някои жени чувствителността(във вагината) продължава дори до 25 годишна възраст. Тоест може още да ти е рано.

F-che
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    emi napalno naqsno si s ne6tata,za vaginalniq orgazam se iziskva mn opit i "trenirovki",dori ne vsi4ki jeni mogat da go izpitat.az sa6to ne sam imala vaginalen,no az vodq polov jivot ot sravnitelno skoro,ina4e znam 4e pri tozi vid orgazam muskulite(na vlagali6teto) se svivat i otpuskat mn barzo ne6to kato vid spazam
    4e pri tozi vid orgazam muskulite(na vlagali6teto) se svivat i otpuskat mn barzo ne6to kato vid spazam

Tova sym go izpitvala i e mn qko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    При някои жени чувствителността(във вагината) продължава дори до 25 годишна възраст. Тоест може още да ти е рано.
    +1

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    +1
    taka e
    Love you Kris !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    До тук не видях едно мнение което да си сласлужава да се прочете
    Явно никой не е наясно
    Наблуденията ви са слаби, а опита ви никакъв
    2 години секс не означава, че ще станеш секс богиня и ще знаеш всичко
    Не мога да разбера тия неща дето ги пишете тук на слухове ли се обосновават
    Защото фактите са много по различни

ok de...ti kato znaesh tolkova za6to ne go obqsnish a samo govorish za horata kolko nezapoznati bili i t.n. ... aide obqsni taka kakto e...

Guest
    Вие си мислите, че чрез практика можело да се достигне до оргазъм. Не! Хората преди мен казаха - жените достигат пълна полова зрялост по-късно - някои не могат да изпитат оргазъм преди 24 годишна възраст.
    Като й дойде времето на момичето, тогава.

Практиката тук не играе никаква роля

Мале мале какви сте ми смешни.. make me laugh
    Практиката не игарело роля.. кой знае как ръгаш жена си горката.. ;д;д
    оня пък се мисли за бог и нишо не сме знаели. - ХА-А- мога да ти кажа..
    фактите са си факти.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си