- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Флиртът винаги ли показва желание към момчето?
awe to e do momi4etata dolu gore 6tom flirtuvate zna4i li 4e jelaete mom4eto ot sre6ta ili ei tei za ta6aka hranite my praznite nadejdi
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
90% си някой зубър! който за 1 път е ходил на дискотека! и някакво момиче му се усмихнало там! и за това сега откачаш и пишеш по форумите! хахахах! спокойно! ебава се с теб!
Raise your fist!
phahahahahahah yburkal si sa.. prosto se zamislih i ne izvadih nikf smislen otgovor...
zavisi-vseki pat e razli4no.pone pri men de![]()
![]()
Това че флиртувам с някой съвсем не значи, че ще си легна с него!
Това, че флиртуваш с някой съвсем не значи, че ТОЙ иска да легне с тебПървоначално написано от krem4et0
![]()
Момичета изхождате от някаква странна теория, че всеки мъж може да е вас, стига да му се усмихнете по-загадъчно![]()
а не е ли така?Първоначално написано от machoka
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Сега и това го има, но в повечето случаи аз не флиртувам. Ако го направя е, защото той ми е дал повод. От доста годинки вече не съм флиртувала и ако се наложи да си сменям гаджето......ще си умра самотна.
nem,ne mislq flirta moje da e i zapoznanstvo i ne6to seriozno i ob6tuvane..no ne vinagi jelanie![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
не пиле, не е така
![]()
krem4et0
то и няма повод да флиртуваш, освен с гаджето си.. като сте вече доста време заедно е много по-интересно да флиртувате /един с друг/![]()
най добрия ми приятел е от тея за които говориш.но четейки из форума все повече се убеждавам в това което казахПървоначално написано от machoka
![]()
Ти ако си правиш представителна извадка за младото население на БГ по индивидите в тоя форум, щяхме да сме доооста западнала държава.
Всъщност не, представи си, извън рамките на този форум се срещат и т.нар. 'свестни' пичове и.. дами![]()
няма нужда да си го представям много от познатите ми са такива но аз ти казвам това което виждам в многоуважавания ни форумПървоначално написано от machoka
доста си загорял а ?!
Аааааааааа той пък няма да се разкикоти сякаш. Малко сме големи за игрички и с него не си играя на котка и мишка много отдавна. В понеделник опитах и останах на сухо. Не разбрал намека ми, а той беше направо очеизваден!Първоначално написано от machoka
Бил е очеизваден за теб, ама за нас не е толкова - ние сме праволинейни същества - не ни ли кажеш какво става в повечето случаи няма и да разберем.Първоначално написано от krem4et0
А за пича от темата - еми това че флиртува изобщо не означава, че има каквото и да е намерение да прави нещо с теб или там, с който флиртува. Те това момичетата си го мислят за безобидно и си го правят и после се чудят защо гаджетата им побеснявали - е, да, ама за нас флирта е израз на хоризонтално желание, така че момичета - имайте го предвид
Легнах на дивана полу гола, награбих го, направих ми едно ми и това е намек, който 1 мъж не може да разбере?Първоначално написано от WaKo
ako ne flirtuvah s nego na4i ne go haresvam..6tom go rpaa na4i go..![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Легнах на дивана полу гола, награбих го, направих ми едно ми и това е намек, който 1 мъж не може да разбере?[/quote]Първоначално написано от krem4et0
Е, не знам тогава как се е получило - на мен, ако ми полегне така приятелката и да намеква и да не намеква аз налитам![]()
То аз чаках гости от Червен бряг и той не искал да ме притеснява. Ама да пита бе.....тая уста за какво му е дадена. Малко ме е яд, че си останах с "пръст" в уста!
аз не бих флиртувала с някой който не ми харесва
къф е смисъла? мну ясно че грозните кълват като шарани...
те и хубавите кълват де и слава богу \/
za tfa li predpo4ita6 samo groznite pla6ila za da sa 4ubstva6 za6titena zavnagi![]()
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
za da flirtuva6 s nqkoi nemoje da ne go xaresva6 ili da ne ti e simpati4enina4e nqma smisal
![]()
К`во ти пука, че говорят зад гърба ти, нали вървят зад теб...и зяпат гъза ти!