.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Както има момичета,които не обичат френската,така има и момчета,които не харесват свирки! Просто е!

Никой не може да ти каже каква е причината да не иска. Най-добре поговори с него и го попитай защо не желае да му направиш свирка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Може да го е страх от зъбите ти.

Цитирай Първоначално написано от fdream
    bravosssss na tva mom4e ama tuka mai problema e drug a za nego nz ko da ti kaja sorryyyyy ili pak kvo kefi se 4e ima6 takav priqtel koito sigurno ne e s teb samo za duhaneto
    дам много правилно . но ако толкова много те притеснява с това питай го направо

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Moderated:Приятелят ми не желае свирка

Цитирай Първоначално написано от vicious :P
    Здравейте, аз сам на 17 години и със сегашния си приятел ходим вече 3 месецаа всичко върви нормалноо във връзката както големи хораа ниее правим и секс, но има един малък проблем приятеля ми не иска да му правя свирки , а аз имам голямо желаниее... ако можее някой да дадеее съвет или да каже каква може да е причината той да не искаа нито една свиркаа или поне как да го накарам да опитам и ако не му харесааа да спраа

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Поговори с него и се опитай да разбереш причината.
    Ако причината е срам или нещо такова, повечко разговори, окуражавания и блеснали с ентусиазъм очи ще оправят положението.
    Ако причината е друга - винаги може да пробваш с психологическият ефект на "забранения плод". Благодариш му, че не трябва да му правиш свирки и се "заклеваш", че никога повече няма да положиш нейните си влажни устенца върху мъжествения му фалос.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    nqkade tam

Re: Moderated:Приятелят ми не желае свирка

[quote="naMy4Ho_KoTe"]
    Здравейте, аз сам на 17 години и със сегашния си приятел ходим вече 3 месецаа всичко върви нормалноо във връзката както големи хораа ниее правим и секс, но има един малък проблем приятеля ми не иска да му правя свирки , а аз имам голямо желаниее... ако можее някой да дадеее съвет или да каже каква може да е причината той да не искаа нито една свиркаа или поне как да го накарам да опитам и ако не му харесааа да спраа

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Pri4inite za tva sa dve(spored mene)
    1.ne ti dava da go lapa6 bez prezervativ ako e taka i az ne bih ti dal(vqrvai tva go kazvam s maka na du6ata) 6tot posle vse nqkoi den 6e trqa te celuve v ustata i 6e si spomnq za pesenta na slaveq
    2.prosto e patologi4en slu4ai ili go e strah da ne go uhape6
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на rakiQ
    след кат не иска има причина.... ти недей настоявала да не умреш от воня

Може би го е срам от нещо или просто не обича. И в двата случая избора е негов
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз съм момче и не ме кефи да ми правят свирка, не че не са ми правили и то много, но никога не съм свършвал на свирка така че си е до човека, предпочитам да я обижа едно хубаво докато се разтрепери вместо да ми духа
    ne si svurshval ot svirka ... moje da ne e bilo kakto trqbva
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

em sig go e strah ot teb da ne mu othapesh onaq rabota ili go sram ot neshto primerno ako mu e malak ili ako go e strah da ne namerisva

Може да има лоши спомени като мене и да не го е преживял още. Една от не можене да свири ми изгриза достойнството

Guest
    Бившият ми приятел също не искаше да му правя свирки защото си мислеше че за мен това би било унизително и неприятно.
    Обясни на твоя че ти го искаш и ще ти бъде приятно да му доставиш удоволствие.

Ми кажи му:

"Искам само да пробвам и да видиш дали ще ти хареса. Ако не няма да го правя".

пп:

провървя с моята приятелка ^_^
    Клик ми (:

Guest
    S priqtelq mi v momenta su6to sme na tva polojenie. toi ne iska az nqmam ni6to protiv da mu dostavq tva udovolstvie. prosto kato trugna nadolu i vinagi me spira. ne mislq 4e priqtelq ti e nqkuv komplexar kakto go izkaraha. prosto qvno e po mil i zagrijen za teb. ako ti pravi frenska mu kaji 4e iska6 revan6 i prosto go napravi. kolkoto i zdravomisle6t i mil da e nqma da izdurji kogato ustnite ti ve4e sa tam dolu.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vip_Kuchka
    аз съм момче и не ме кефи да ми правят свирка, не че не са ми правили и то много, но никога не съм свършвал на свирка така че си е до човека, предпочитам да я обижа едно хубаво докато се разтрепери вместо да ми духа
    ne si svurshval ot svirka ... moje da ne e bilo kakto trqbva
    исках да кажа, че не съм свършвал никога само с свирка, извинявам се за подвеждащия пост, но ако много настояваш може да ме пробваш, ако ме свършиш така веднага те вземам

Цитирай Първоначално написано от Devstven_Pich
    Браво на тва момче. Ако е зарди тебе значи те обича. Другата причина е да го е срам от нещо.
    Az nikoga nesum iskal priqtelkata mi da mi prai svirki ili da mi lapa onaq mi rabota. Na men lichno ne mi e priqtno zaradi neq shtoto posle se pak she se celuvame a i me e malko gad. A i vsqko momche si ima predpochitania
    ''da mi prai svirki ili da mi lapa onaq mi rabota.'' ne e li edno i sy6to???????????????????????? Ili az sym nazad s materiala...
    [img][/img]

Фен
    Град
    София
    Такова нещо за първи път чувам някой да не иска.......Аз умирам за свирка....
    Явно нещо го притеснява - трябва да го питаш какъв точно е проблема......Не може ей така да не иска, притеснява се от нещо
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Guest
    xaxaxa eми проблема е че е тапак или че ти си грозна във лицето !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: странноо :(

Браво на тва момче. Ако е зарди тебе значи те обича. Другата причина е да го е срам от нещо.
    А моя приятел като иска да му правя значи не ме обича, така ли?
    Ако се обичате няма да имате никакъв психологически проблем от това. Това в крайна сметка означава, че ти си готова на всичко, за да се чувства той добре.

духай му докато спи

Е,щом правите секс като възрастни хора/те възрастните хора правят различни неща/и щом си вече възрастна,незнам как да ти помогна.Те възрастните в секса си помагат..
    А за момчето...въх,има една дума за такива момчета...пишльо :] ,сдухльо...каквото решиш.Но прави секс като възрастни хора
    Bring the violence

Guest
    razbira se ,4e mom4etata koito ymirat za svirki 6te ti kajat, 4e ne6to ne mu e nared ili strada ot kompleksi, no spored men ne e taka. Ne 4e ne e vuzmojno no edva li. Spored men ni6to mu nqma normalen si e i pri4inata ne e su6to i v teb. Tova e vupros na razbiraniq qvno negovite sa po-razli4ni ot tezi na pove4eto mom4eta.Imam 1 fr s koito sme govorili za tova i toi mi e kazval su6toto,4e spored nego tova e unizitelno za jenata. Qvno ima nqkakv po-zdrav moral, no tova nezna4i 4e nikoga ne bi s enavil de vse pak ako stane sus sigurnost 6te mu harase spored men
    A ina4e nemoga da razbera kakvi sa teq muje i mom4eta deto ne gi e gnus priqtelkata im da im go lapa i iskat,ama posle gi e gnus da q celuvat ?! e kak ne vi e nepriqtno i za purvoto a? se edno vie kato i pravite ne6to na neq i tq psole da ne iska da vi celuva... ako obi4a6 nqkoi nqma da te e gnus ot nego nezavisimo ot razli4nite situacii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си