- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовта??
taka i ina4e pi6ete za lubovta, kakvo e za vas lubovta?!
Онзи ден някой пусна такава тема пак, потърси малко![]()
А за мен лично без любов, няма живот![]()
Любовта е:
1.Да си готов да споделиш и последната чашка водка с другия.
2.Да си в състояние да разделиш и последното "прецизно нарязано" парче шунка "Наше село".
3.Да си готов не само да обичаш някого,а и да го изчукаш.![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Любовта е чувство,което не може да се опише.То може само да се изживее.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
liubov e kogato priqtelq ti dovede o6te edin za dove4era, i te se napiqt, ti da podgotvi6 kamerata 4e da ne q stro6at, 6toto posle toi 6te q pla6ta a i si gubi6 zaplatata ot filma
къв филм бе, я дай да участвам и аз, много съм фотогениченПървоначално написано от sea_of_SHIT
![]()
мамка му, това е:
1. ЧУВСТВО, не емоция
2. неущо с 1000000000 проявления - необяснимо заради същността си на хамелеон, който...е различен при всяка ситуация, при вески човек, при промяна..
няма точна дефиниция на любовта по принцип, може би има за частните случаи, но това ме съмнява - да познаваш и себе си , и партньора достатъчно добре, да навлезеш и в ситуацията, че и да я разбереш и дефинираш...нереалистично е.
любовта е, тъпи копелета, когато срещнете един човек и останете с него до края на живота си
НЕ като вас
моногамия рулзз, яще шит курви
Да, както и това да си гладен.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Или да изпитваш силно желание да си обуеш шапката, но да не можеш да си обясниш защо.
Тук усещам леко Колев-влияние...Първоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
Това да свързваш секса и храната де...
ЗА МЕН ЛЮБОВТА НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДНО НИЩО !!!Първоначално написано от love me or hate me
![]()
![]()
сложи си я тая тухла в подписаПървоначално написано от 6IBIDAK
![]()
моногамия рулзз, яще шит курви
Koito ne e use6tal tova 4ustvo ne moje da q opi6e. Mn e trudno......za obqsnenie, no 6te se opitam. Lubovta e nai strahotnoto 4uvstvo. Kara te da se 4uvstva6 polezen, nepovtorim, 6tastliv.......s edna duma te pravi 4ovek. Men li4no me e nakarala da se zamislq mn nad jivota si i da go osmislqPojelavam go na vseki, no samo istinska lubov
![]()
![]()
любовта неможе да се опише може само да се усети, да се почувства,да се изпита иначе няма как да разбереш какво е
Ех, колко ми се иска да вярвам в товаПървоначално написано от 1
![]()
Любовта е...когато помислиш за някого и се усмихнеш инстинктивно. Не е задължително той да е гаджето...любов се изпитва и към приятелите...и по-точно се обича. Както аз обичам една специална за мен приятелка...с мъжо е същото, но доста по-физическо подплатено.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
yo любофта е супер само ако е споделена![]()
THUG LIFE