- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на...
На плажа =D>
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Neznam za izvestno no mn bih iskala da go napravq na plaja![]()
има един фиум които мн ме радва "Оган в кръвта" там го правят на един пазар ... преди вси4ки .... е това се нарича тръпка.....!!!!\
/
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
И аз, и азПървоначално написано от DarkPrincess
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз съм правил секс където си поискам![]()
![]()
![]()
na aifelovata kula ili v gondolata na lunaparka![]()
thbg, и сега не са останали места ли?
Някои се задоволяват със скромното...секс в католическа църква, в...по-добре да не се знае къдеПървоначално написано от alice sw
![]()
На карнавала в Рио. Не е точно място, ама...........И на центъра на Маракана няма да откажа. За сега съм се насочила към центъра на световно известния стадион Академик в гр. Свищов!
toaletna v Beliq dom ...![]()
![]()
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Na buroto na klasnata v 4as po frenski![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от 136179
![]()
![]()
бива
аз искам в гората докато е мокро и тъмно ...в палатка например.. \/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ХАХАПървоначално написано от Onaq_divata
як въпрос на аифеловата кула
в кенефа супер е яко,ходил съм
![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
хахахаахахх![]()
![]()
![]()
![]()
и аз съм ходила в кенефа,ти за да акаш ли отиде
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
na aifelovata kula s ednata raka se darji6 s drugata gadjeto i sa plu6titeПървоначално написано от myni4ko_glypa4e
P.S.da jivee gravitaciqta
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от bloodranger
![]()
и падате сас се кулата
![]()