- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- !?!плс?!?
Hora kajete mi sa pls,na4i penisa mi e 15 po4ti 16 sm ama ne e mn debel.Na 15 sam predi 1 mesec gi navar6ih.4etoh dosta temi v koito momi4etata predpo4itat debeli no ne mn dalgi penisi.Ta iskah da vi pitam dali ima golqmo zna4enie v dostavqneto na udovolstvie za momi4eto?
чекай батка, първо си намери момиче пък после мисли дълъг ли ти е, дебел ли е или крив![]()
Това,че някои момичета предпочитат по-къси,но с по-голяма дебелина пениси,не означава,че ти си недъгав.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Imam is mom4e,no o6te ne sme go pravili...
добре че си призна че си имаш момчеПървоначално написано от Анонимко
![]()
MOM4E li?![]()
hahahahahaha ti pak sega ne se hva6tai za dumataПървоначално написано от assd
4oveka ne e oto4nil kakvi seksualni naklonosti ima
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
xaxaxaxax obarkal sam se sorry pravopisna gre6ka...
assd ти и момче нямаш![]()
неам , сиромах човек съмПървоначално написано от Анонимко
![]()
ДА ВИЖДАМ ТУКА ПОЛОВИНАТА СА ГЕЙОВЕ ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЖЕНИ, НИЩО ЧУДНО ЧЕ ДЪХЪТ ВИ НА СПЕРМА СЕ ОСЕЩА ЧАК ПРЕЗ НЕТА
stig awe pi4 az ne sum gei ama az predpo4itam da mi e dulag ama nqkade pi6e6e 4e na jenata i dostavqlo po golqmo udovolstvie ako ti e debel oba4e pro4etoh 4e toq pi4 kaza 4e e na 15 godini i mu e 15-16 tva e nevuzmojno na men mi e 17 i az sum na 15
Защо да е не невъзможноПървоначално написано от 50cent
![]()
Това че са автора сте на една и съща възраст,не означава непременно,че и дължината на пенисите ви трябва да е еднаква.
Не го шашкай така момчето,че сега,ако реши,че му е къс,ще стане страшно.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
някой беше казал малък но рабощеш е по добре от умрял и голям, важното е да се обичате, на жените им стига и 10 см, само тия с големите хралупи реват за големи
има разни техники в нета потърси ако не си доволен, може и да успееш да му докараш още 0,5-1 см на дължина и обиколка, само внимавай да не го прецакаш че става лошо ако не можеш да боднеш гаджето заради някакв си сантиметър
Първоначално написано от 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъп си " янко " .. ти си " идеален " ... пий хапчетата и лягай ...Първоначално написано от 1
Относно темата : направи си изкуствена помпичка кат Азис ....![]()
... k33p w@lkinG ...