.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Q kajete 4estno kvo da pravq??????

Zdraveite!
    Imam edin vapros kam vas no predi tova 6te vi razkaja istoriqta si!
    Az i gadjeto mi sme zaedno pove4e ot 4 meseca.Mn se obi4ame i toi kazva 4e ne bi mi napravil ne6to koeto az da ne iskam.Dotuk dobre NO az use6tam 4e toi iska pove4e ot men! A az ne sam gotova za sex vse pak sam na 15 moje da me pomislite za staromodna,no tova e istinata!Mn pati sam go karala da se vazbujda no ne sme stigali v sledva6tata stapka! Ta vaprosa mi e:Kakvo da pravq za da toi da e dovolen,no da ne pravim sex za6toto az ne sam gotova za taq stapka???Molq vi pomognete mi!
    OBI4AI SE,ZA DA TE OBI4AT!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 6IBIDAK
    пусни му на пича!Че иначе на него ще му писне и ще прибегне до метода с тухлата
    ti metoda s tuhlata si go praktikva6 nali

mucunkiii
    Guest
    mi ako toi te obi4a tolkova mn kakto kazva6 toi nqma da nastoqva

По-икономичен начин зная аз. Идва пича при теб и изпуска газ от задните части...Ти се втурваш да бягаш,но той е сложил един камък,в който се спъваш и...
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Цитирай Първоначално написано от mucunkiii
    Я ДА МЪЛЧИШ!И МЪЖЕТЕ СИ ИМАМЕ НУЖДИ!НЕ МОЖЕМ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ВАС!!!!
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Az go obi4am ama ne smqtam 4e sam gotova za tva..moje bi s vremeto da no za sega ne sam!
    OBI4AI SE,ZA DA TE OBI4AT!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    еми направи му сфирка като не искаш друго, годините не са чак толкова от значение, важно е дали се чувстваш готова за това
    няма любов

Град
    L.A. \ Moscow
    лапай му
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
    Цитирай Първоначално написано от mucunkiii
    Я ДА МЪЛЧИШ!И МЪЖЕТЕ СИ ИМАМЕ НУЖДИ!НЕ МОЖЕМ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ВАС!!!!

хахаха имам нужда да се иЗпишкам

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    лапай му
    абе братле на тебе лапали ли са ти.... та вие с "`sladko_kotence" я изкарахте ебаси курвата ве [-o< [-o<

FuTuRe iS nOw
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от banancho
    лапай му
    абе братле на тебе лапали ли са ти.... та вие с "`sladko_kotence" я изкарахте ебаси курвата ве [-o< [-o<
    6to pak kurva kato ne e gotova za sex pone ako iska da ostane s nego 6te se prestra6i tova da napravi i spoded men tva e na4in

Handjob or Blowjob

Guest
    obqsni mu 4e tova e vajno za tebe i nesi gotova toi ako te obi4a 6te te iz4aka...a i spored men ti s vremeto 6te se prestrashish moje bi sega ne si sigurna i zatova...i az bqh taka samo 4e pri men bqha 9 meseca taka 4e ne se pritesnqvai a toi ako iska tolkova da e s tebe...6te po4aka mani4ko: aide uspeh4eta

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Задоволявай го с ръка или уста. Или просто не го възбуждай. Ако не е правил секс няма да иска многомного. Възбуждаш ли го го дразниш много.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от banancho
    лапай му
    e ако иска, ако не - може да му обясни как стоят нещата /което според мен е най-удачния вариант/, никой не й е опрял ножа в гърлото
    няма любов

emi to i az sam taka ama kvo da se pravi ... mn me obi4a i 4aka no imam 4uvstvoto 4e iska i ne6to pove4e no ne mislq 4e sam gotova.. ii kak da e .. mm svirka.. az sam probvala ama ne mi dade 6toto posle nqmal da me celuva i za tva taka... ako iska da mu napravi6 napravi mu ... uspeh!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_kiflichka
    emi to i az sam taka ama kvo da se pravi ... mn me obi4a i 4aka no imam 4uvstvoto 4e iska i ne6to pove4e no ne mislq 4e sam gotova.. ii kak da e .. mm svirka.. az sam probvala ama ne mi dade 6toto posle nqmal da me celuva i za tva taka... ako iska da mu napravi6 napravi mu ... uspeh!
    След свирка гаджето ми ме целува. Целува ме дори и да имам сперма по устата си. Ама, че гнусливи мъже имате. това е неговия пенис и неговата сперма!

malka_sladka i brutalna f
    Guest
    6tom ne si gotova ne go pravi za6toto tova naistina e vajna stupka i netrqbva da se 4ustva6 prinudena .ako naistina te obi4a 6te te iz4aka.pogovori s nego taka 6te razbere6 na kakva faza ste po-to4no

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако наистина те обича,както казва,ще чака,докато станеш готова.И без това на хубост нищо хубаво няма да стане.

Кажи му че имаш само един първи път и не искаш той да е сега а ако не се съгласи с теб значи не си заслужава...

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако наистина те обича,както казва,ще чака,докато станеш готова.И без това на хубост нищо хубаво няма да стане.
    to4no taka, na hubost ni6to ne stava
    oburkala si se ne6to

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_kiflichka
    След свирка гаджето ми ме целува. Целува ме дори и да имам сперма по устата си. Ама, че гнусливи мъже имате. това е неговия пенис и неговата сперма!
    tva o6te ne moga da si go predstava, kak taka tq 6te mi duha i 6te mi pravi kefa puk posle az nqma da q celuna, kakto kaza ti i sperma da ima6 v ustata si na nego ne mu dreme osobenno
    se edno az da prava frenska na priqtelkata mi i posle kato trugna da q celuvam tq da mi kaje "ne me celuvai, ima6 duh na vaginalni sokove"
    bati prostotiqta

Кат го е гнус то тряа и да го е гнус да та е*е... мноого умно има сперма по устата не я искам вече а представи си ако е на някой друг тая сперма

blowjobmania
    Guest
    еми най-лесно май ше е да му удариш 1на чекия, батенце...а пък ако си щедра най-добре му полигави паламарката.

Град
    gorno nanadolni6te
    spored mene ako naisitna te obi4a tolko kolkoto ti misli6 nqma na4in dan e te iz4aka kogato si gotova, no vapre4ki 4e ne te razbiram za6to ne si gotova sled kato i ti go obi4a6 tolkova mnogo ili pone taka razbiram no nai dobirq variant e da si pogovorite dvamkata i da se razberete koi za kakvo e gotov
    s dve dumi nemam dumi

Guest

глупаци!

вие сте малоумни (извинете,че ви обиждам ,но ... ) Момичето още не е правило любов,а вие я карате свирки да прави?! Наред ли сте?
    Слушай мацка , изобщо не пави грешката да му правиш свирки ,а и съм сигурна,че не искаш ,все пак първо трябва да правите любов нормално ,нежно... аз правих любов н 16 години за 1 път. И също като вас като направихме 4 месеца с моето момче ... аз не исках ,беше ми гадно и т.н. само,че... той постоянно,като ме бутнеше се възбуждаше ... и нашите бяха заминали за София... така,така някоко дни се галехме леко...там той мен де и ..... стана ,боля ме плаках ... но още сме заедно и го обичам . За това ако си сигурна,че те обича и сте щастливи ... късмет
    Е,да се похваля с моят приятел вчера направихме година и 3 месеца
    Дано и вие да се обичате,многоооооооооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си