- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Q kajete 4estno kvo da pravq??????
Zdraveite!
Imam edin vapros kam vas no predi tova 6te vi razkaja istoriqta si!
Az i gadjeto mi sme zaedno pove4e ot 4 meseca.Mn se obi4ame i toi kazva 4e ne bi mi napravil ne6to koeto az da ne iskam.Dotuk dobre NO az use6tam 4e toi iska pove4e ot men! A az ne sam gotova za sex vse pak sam na 15 moje da me pomislite za staromodna,no tova e istinata!Mn pati sam go karala da se vazbujda no ne sme stigali v sledva6tata stapka! Ta vaprosa mi e:Kakvo da pravq za da toi da e dovolen,no da ne pravim sex za6toto az ne sam gotova za taq stapka???Molq vi pomognete mi!
OBI4AI SE,ZA DA TE OBI4AT!
ti metoda s tuhlata si go praktikva6 naliПървоначално написано от 6IBIDAK
![]()
![]()
mi ako toi te obi4a tolkova mn kakto kazva6 toi nqma da nastoqva![]()
![]()
По-икономичен начин зная аз. Идва пича при теб и изпуска газ от задните части...Ти се втурваш да бягаш,но той е сложил един камък,в който се спъваш и...
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Я ДА МЪЛЧИШ!И МЪЖЕТЕ СИ ИМАМЕ НУЖДИ!НЕ МОЖЕМ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ВАС!!!!Първоначално написано от mucunkiii
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Az go obi4am ama ne smqtam 4e sam gotova za tva..moje bi s vremeto da no za sega ne sam!
OBI4AI SE,ZA DA TE OBI4AT!
еми направи му сфирка като не искаш друго, годините не са чак толкова от значение, важно е дали се чувстваш готова за това![]()
няма любов
Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
хахаха имам нужда да се иЗпишкам![]()
![]()
![]()
![]()
абе братле на тебе лапали ли са ти.... та вие с "`sladko_kotence" я изкарахте ебаси курвата ве [-o< [-o<Първоначално написано от MostHated
6to pak kurva kato ne e gotova za sex pone ako iska da ostane s nego 6te se prestra6i tova da napravi i spoded men tva e na4inПървоначално написано от banancho
![]()
obqsni mu 4e tova e vajno za tebe i nesi gotova toi ako te obi4a 6te te iz4aka...a i spored men ti s vremeto 6te se prestrashish moje bi sega ne si sigurna i zatova...i az bqh taka samo 4e pri men bqha 9 meseca![]()
![]()
taka 4e ne se pritesnqvai a toi ako iska tolkova da e s tebe...6te po4aka mani4ko: aide uspeh4eta
Задоволявай го с ръка или уста. Или просто не го възбуждай. Ако не е правил секс няма да иска многомного. Възбуждаш ли го го дразниш много.
e ако иска, ако не - може да му обясни как стоят нещата /което според мен е най-удачния вариант/, никой не й е опрял ножа в гърлотоПървоначално написано от banancho
няма любов
emi to i az sam taka ama kvo da se pravi ... mn me obi4a i 4aka no imam 4uvstvoto 4e iska i ne6to pove4e no ne mislq 4e sam gotova.. ii kak da e .. mm svirka.. az sam probvala ama ne mi dade 6toto posle nqmal da me celuva![]()
![]()
i za tva taka... ako iska da mu napravi6 napravi mu
... uspeh!
![]()
След свирка гаджето ми ме целува. Целува ме дори и да имам сперма по устата си. Ама, че гнусливи мъже имате. това е неговия пенис и неговата сперма!Първоначално написано от sladkata_kiflichka
6tom ne si gotova ne go pravi za6toto tova naistina e vajna stupka i netrqbva da se 4ustva6 prinudena .ako naistina te obi4a 6te te iz4aka.pogovori s nego taka 6te razbere6 na kakva faza ste po-to4no
Ако наистина те обича,както казва,ще чака,докато станеш готова.И без това на хубост нищо хубаво няма да стане.
Кажи му че имаш само един първи път и не искаш той да е сега а ако не се съгласи с теб значи не си заслужава...
to4no taka, na hubost ni6to ne stavaПървоначално написано от sasha_90
oburkala si se ne6to
tva o6te ne moga da si go predstava, kak taka tq 6te mi duha i 6te mi pravi kefa puk posle az nqma da q celuna, kakto kaza ti i sperma da ima6 v ustata si na nego ne mu dreme osobennoПървоначално написано от krem4et0
se edno az da prava frenska na priqtelkata mi i posle kato trugna da q celuvam tq da mi kaje "ne me celuvai, ima6 duh na vaginalni sokove"
bati prostotiqta
Кат го е гнус то тряа и да го е гнус да та е*е... мноого умно има сперма по устата не я искам вече а представи си ако е на някой друг тая сперма
еми най-лесно май ше е да му удариш 1на чекия, батенце...а пък ако си щедра най-добре му полигави паламарката.![]()
spored mene ako naisitna te obi4a tolko kolkoto ti misli6 nqma na4in dan e te iz4aka kogato si gotova, no vapre4ki 4e ne te razbiram za6to ne si gotova sled kato i ti go obi4a6 tolkova mnogo ili pone taka razbiramno nai dobirq variant e da si pogovorite dvamkata i da se razberete koi za kakvo e gotov
![]()
s dve dumi nemam dumi
вие сте малоумни (извинете,че ви обиждам ,но ... ) Момичето още не е правило любов,а вие я карате свирки да прави?! Наред ли сте?
Слушай мацка , изобщо не пави грешката да му правиш свирки ,а и съм сигурна,че не искаш ,все пак първо трябва да правите любов нормално ,нежно... аз правих любов н 16 години за 1 път. И също като вас като направихме 4 месеца с моето момче ... аз не исках ,беше ми гадно и т.н. само,че... той постоянно,като ме бутнеше се възбуждаше ... и нашите бяха заминали за София... така,така някоко дни се галехме леко...там той мен де![]()
и ..... стана ,боля ме плаках ... но още сме заедно и го обичам . За това ако си сигурна,че те обича и сте щастливи ... късмет
Е,да се похваля с моят приятел вчера направихме година и 3 месеца![]()
Дано и вие да се обичате,многоооооооооо![]()