- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- VEET ???????????
Hey zdraveyte vsi4ki iskam da vi popitam kakvo mislite za produktte na VEET![]()
PS az gi polzvah no msilq 4e sa bezpolezni
Прекалено скъпи са, не си струва...Да дам аз за депилатор 8 лв., тия са болни...
az si bqh vzela veet da skapi sa no s epilatora me boli mn
PS puk i veet ne pomagat osoobenno![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
kupih si depolatoara na veet i vmesto 10 stoqh 12 minuti i kojata mi se napuka i mi izgorq bqha ujasni bolki pove4e ni6to na tazi firma nqma da si kupq
Glezenata,gledanata,kanenata,svalqnata
Крема депилатор на Veet върши работа, колкото кремовете депилатори на другите марки, само че на Veet са малко по-скъпи.Една приятелка предпочита Veet пред останалите марки, но на мен ми е все едно.
az sam s epilator na BRAUN moga da kaja 4e e mn dobarno imam edno zapitvane
lenti4ki veet :S
![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Mен ако питате всички депилатоари са губене на време.Киснеш с часове гола,умираш от студ и на сичкото отгоре ти мирише на мухлясал сапун от тея кремове.И накрая кво-нищо.
Ама като сме заговорили за Вийт,аз преди да открия ,че самобръсначката не била само за мъже ,ползвах много депилатоари и от него съм сравнително доволна,нишо че е бая скъпичък![]()
Миналия ден бях в "Метро" и разглеждах видовете лентички.Имаше на "Strep" и на "Veet".Много се чудих между двете,но си взех на "Strep",щото първо,че бяха по-евтини и повече в кутията и второ,че бяха с малко от авокадо,което ми се стори по-добрият вариант,също съдържат и две кърпички за след епилация.Днес ги ползвах(лентичките) като ги комбинирах с епилатора и стана доста лесно и бързо,щото те обхващат повече място,а пък епилатора премахва останалите по едно-две косъмчета.Така че останах доволна от тях.А пък за "Veet"-ползвала съм само едни от кремовете им за чувствителна кожа(син)-и беше добро,накрая кожата ставаше мекичка,а и ми издържаше доста време.
Абе за лентичките(КОЛА МАСКА АХХА)
дадох 9.59 някъде.
И изхабих 6 (от 12)за веднъж
и на следващия ден си имах яко космите(по кракатаа)
Та не,определено не си срува.
по-добре да ги дам тия пари на козметик и толкоз,еба си.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“