- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на езика?
V koe studio e po-dobre - Trip House ili Mania? Kude se namirat ? Kolko struva?
PP Tursih v tursa4kata za podobni temi,no ne mi izleze ni6to..
за мен по-доброто е мания..
мисля че дупченето беше 25 и обицата отделно
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
^ и по кфо точно съдиш, че Мания е по-добро?
Щото и двете ги държи един и същи човек - Руди.
В Трип Хаус дупченето е 20 + обицата.
Saatana vittu perkele hate crew!
До колкото знам почти няма разлика между двете . А иначе мисля ,че е както казаха 20 лв. + обица. Всичко излиза около 40 лв.
П.С. И аз скоро искам да си пробивам езика и си бях записала в ПЦ-то адреса на Trip House - София , ул. Цар Асен 52.
П.С. 2 http://www.piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?t=32
Dare to dream..
Maniaaz tam si dup4ix ezika i sam mn dovolna \
/
abe q otidi pri svetlio na grafa az se dup4ih tam i sum mn dovolna super pechen e![]()
tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Glezenata,gledanata,kanenata,svalqnata
пфф вече се чуда как им е интересно на хората и вобще за кво го правят ...но като се сетя аз колко бях зарибена ..маикоооо и колко се радвах че имам, а ся вече вобще не я усещам сеедно цял живот сам си с нея .... въпреки че не ми е от удавна ...иначе при мен беше 20+обцата на една моя приятелка ...а иначе е 30 с обица наповечето места ...маи нз
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
dam i pri mene e taka daje ponqkoga se zamislqm dali da ne q mahna moita be6e 45 + obicataПървоначално написано от IdiOtKa
Glezenata,gledanata,kanenata,svalqnata
az mnogo iskam obica na ezika no me e strah mnogo![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Ako 6te se dup4i6 se dup4i v Maniqta!Struva 40 leva a ne 25![]()
Еми едни приятели са се дупчили в трип хаус и не се оплакват пък една друга фр в мания и са си супер тъй ,че.... се 1