.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен
    Град
    София

Тя/той ли е или не е тя/той за вас ... Как се разбира...

Има момиче което доста ми харесва , в 1 друга тема съм писал вече , но тъй като вече проблема е друг , замислих си ако не си паснем , ще си разбием сърцата .... Което някак когато си го помисля ми става гадно
    а не искам да и разбивам сърцето , ако го разбия ще ми е доста неприрятно ...

Re: Тя/той ли е или не е тя/той за вас ... Как се разбира...

Цитирай Първоначално написано от class
    Има момиче което доста ми харесва , в 1 друга тема съм писал вече , но тъй като вече проблема е друг , замислих си ако не си паснем , ще си разбием сърцата .... Което някак когато си го помисля ми става гадно
    а не искам да и разбивам сърцето , ако го разбия ще ми е доста неприрятно ...
    Говори с гривната си, тя може да разбере за какво говориш...
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Супер фен
    Ako vseki pochne da misli kakvo shte stane sled kraq na vryzkata...to kakvo stava?Taka,che po dobre izobshto ne go misli tova neshto ami deistvai...da ne ti puka kakvo shte stane posle.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ako vseki pochne da misli kakvo shte stane sled kraq na vryzkata...to kakvo stava?Taka,che po dobre izobshto ne go misli tova neshto ami deistvai...da ne ti puka kakvo shte stane posle.

А така съгласен съм!

Град
    sofiq
    moqt deviz e ravi kakvoto trqbva ,da stava kakvoto ste

savetvam te da napravish to4no tova

Голям фен Аватара на Ice
    Давай смело.Така като се чудиш няма да разбереш.Каквото стане сега ако не да сте живи и здрави и всеки по пътя си
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Живей за мига!Всяка връзка рано иликъсно ще приключи,но е важно какво ще става по време на връзката,спомените които ще останат,чувството което ще оставите един в друг,не какво ще се слуи след незнам си колко време.Просто се опитай да бъдеш щастлив,и ако мислиш че тя ще може да те накара да се почувстваш по този начин-ДАВАЙ!

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Живей за мига!Всяка връзка рано иликъсно ще приключи,но е важно какво ще става по време на връзката,спомените които ще останат,чувството което ще оставите един в друг,не какво ще се слуи след незнам си колко време.Просто се опитай да бъдеш щастлив,и ако мислиш че тя ще може да те накара да се почувстваш по този начин-ДАВАЙ!
    заради такива като тебе днешни дни връзките траят по няколко дена, максимум месеци
    моногамия рулзз, яще шит курви

Повече от фен
    Град
    София
    Не се карайте заради мен ...

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от 1
    заради такива като тебе днешни дни връзките траят по няколко дена, максимум месеци
    E brat tuka ve4e sam saglasen s tebe =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger

А кво съм виновна аз че повечето днешни връзки са краткотрайни?И защо такива като мене? аз си имам връзка от 1 година и 8 месеца с човек,който адски много обичам...Явно тва "живей за мига сте го разбрали погрешно".Съжалявам,ако сте останали с некво погрешно впечатление за мен...

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger

А кво съм виновна аз че повечето днешни връзки са краткотрайни?И защо такива като мене? аз си имам връзка от 1 година и 8 месеца с човек,който адски много обичам...Явно тва "живей за мига сте го разбрали погрешно".Съжалявам,ако сте останали с некво погрешно впечатление за мен...
    sled malkoto uto4nenie ...........sme s drugo vpe4atlenie
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си