- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя/той ли е или не е тя/той за вас ... Как се разбира...
Има момиче което доста ми харесва , в 1 друга тема съм писал вече , но тъй като вече проблема е друг , замислих си ако не си паснем , ще си разбием сърцата .... Което някак когато си го помисля ми става гадно
а не искам да и разбивам сърцето , ако го разбия ще ми е доста неприрятно ...
Говори с гривната си, тя може да разбере за какво говориш...Първоначално написано от class
Първоначално написано от FiRe_LaDy
А така съгласен съм!
moqt deviz eravi kakvoto trqbva ,da stava kakvoto ste
savetvam te da napravish to4no tova
Давай смело.Така като се чудиш няма да разбереш.Каквото стане сега ако не да сте живи и здрави и всеки по пътя си![]()
![]()
Everything happens for a reason..
Живей за мига!Всяка връзка рано иликъсно ще приключи,но е важно какво ще става по време на връзката,спомените които ще останат,чувството което ще оставите един в друг,не какво ще се слуи след незнам си колко време.Просто се опитай да бъдеш щастлив,и ако мислиш че тя ще може да те накара да се почувстваш по този начин-ДАВАЙ!
заради такива като тебе днешни дни връзките траят по няколко дена, максимум месециПървоначално написано от LP_girl_14
моногамия рулзз, яще шит курви
Не се карайте заради мен ...
E brat tuka ve4e sam saglasen s tebe =D>Първоначално написано от 1
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А кво съм виновна аз че повечето днешни връзки са краткотрайни?И защо такива като мене? аз си имам връзка от 1 година и 8 месеца с човек,който адски много обичам...Явно тва "живей за мига сте го разбрали погрешно".Съжалявам,ако сте останали с некво погрешно впечатление за мен...Първоначално написано от bloodranger
![]()
sled malkoto uto4nenie ...........sme s drugo vpe4atlenieПървоначално написано от LP_girl_14
Неподходящ размер на снимка в подпис!