.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    че кво му е на него пък, тук е чат не писмо до президента, кой ти слага препинателни главни или си прочита мненията да провери за грешки
    ако ще 2 гре6ка в едно дума да имам пак не ме ебе, стига да не е от незнание, тука е чат повтарям

не е хубаво да имаш параноя
    моногамия рулзз, яще шит курви

Аз параноя си имам, но тя се отнася за съвсем други неща.

И аз не си проверявам мненията обикновено, by the way.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Lestat357
    Guest

до 1

Цитирай Първоначално написано от 1
    не трябва да се мисля за никакъв, за да съм по умен от тебе

иначе съм на 20 без 2 месеца ако толкова много се интересувате, но възраста не определя колко си тъп, нали съм прав?

много ми беше интересно тея 3 часа да седа в тоя форум, по тъп не съм виждал, голем смех беше

видех ви кви сте сега, бай форевър, че както пишеше на един аватара, ако седиш тук повече от 3 дена ще получиш мозъчно увреждане
    В случай, че още не си се досетил сам - ти за момента си в пъти по-смешен от тийнчетата, на които се опитваш да се подиграваш тук. Като не те кефи форума - не влизаш и не пишеш!;] И хуморът и правописът ти никак не отговарят на един дори средно интелигентен 20-годишен ъмм.. младеж!;] Хайде - бай форевър и на теб!

Що ли си мисля, обаче, че това няма да е последния ти пост тук... Както и да е. Какво ли се занимавам и аз въобще. В тази връзка, ако искаш можеш да си спестиш труда да ме цитираш - вероятността да ти отговоря е повече от минимална. Такива като теб (доколкото вече съм си изградил някаква представа) ме дразнят най-много!

Като че ли нивото на форума взе да се пооправя постепенно (не броим снощи), което много ме радва.

П.С.: Изпреварила ме е Death Whore за правописа и пунктуацията ти, но това не променя нищо.

..

Hormoni,hormoni..

Guest
    ъуей 1 ти си баси простото парче нещастно да пълниш прекрасния образователен форум с такива лайна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си