- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте идеоти (тест)?
че кво му е на него пък, тук е чат не писмо до президента, кой ти слага препинателни главни или си прочита мненията да провери за грешки
ако ще 2 гре6ка в едно дума да имам пак не ме ебе, стига да не е от незнание, тука е чат повтарям
не е хубаво да имаш параноя
моногамия рулзз, яще шит курви
Аз параноя си имам, но тя се отнася за съвсем други неща.![]()
И аз не си проверявам мненията обикновено, by the way.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
В случай, че още не си се досетил сам - ти за момента си в пъти по-смешен от тийнчетата, на които се опитваш да се подиграваш тук. Като не те кефи форума - не влизаш и не пишеш!;] И хуморът и правописът ти никак не отговарят на един дори средно интелигентен 20-годишен ъмм.. младеж!;] Хайде - бай форевър и на теб!Първоначално написано от 1
Що ли си мисля, обаче, че това няма да е последния ти пост тук... Както и да е. Какво ли се занимавам и аз въобще. В тази връзка, ако искаш можеш да си спестиш труда да ме цитираш - вероятността да ти отговоря е повече от минимална. Такива като теб (доколкото вече съм си изградил някаква представа) ме дразнят най-много!
Като че ли нивото на форума взе да се пооправя постепенно (не броим снощи), което много ме радва.
П.С.: Изпреварила ме е Death Whore за правописа и пунктуацията ти, но това не променя нищо.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hormoni,hormoni..
ъуей 1 ти си баси простото парче нещастно да пълниш прекрасния образователен форум с такива лайна