- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме прави за смях
Gadjeto mi me pravi za smqh pred vsi4kite my priqteli mnogo e gadno i molq vi kajete kakvo da napravq za da spree![]()
![]()
![]()
6to ne go napravi6 i ti za smqx pred dr.vse ne6to zn koeto dr neznaqt za nego i koeto toi ne bi iskal da razberat.v kraen slu4ai pak izlez s dr mom4e i posle mu kaji i toi mojebi ako te obi4a 6te osaznae 4e e TAP!!!! \/
Znaesh li zashto ne go zarejesh pred priqtelite mu zashto ne mu kajish prosto da duha i che ne e tolkova umen pak za kolkoto se misli nito pak e tolkova velik..
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Зарязвай го на момента!
НИКОЙ не може да ти отнеме достойнството, ако ти сам не му позволиш....
Докато спи,отиваш до хладилника,отваряш го и му изяждаш луканката!
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
stom pravi taka qvno ne te uvazava taka4e go razkarai.100%ima nqkoi koito mnoo darzi nateb
Ем, или няма никви чувства, или си е просто гадняр... Ако искаш да си с него, поговорете и му кажи, че тва е тъпо от негова страна и ако не си вземе поука му бии шута
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
абе я му бии шута без да му мислиш много пък ако му пука той ще ти се обади ако не има и много други. Светът не свършва с едно момче нали така?!?![]()
А защо си още с него.Лови си пътя и го отебавай тоя.![]()
Everything happens for a reason..
Теглиш му майните и се махаш!Уважението е едно от най-важните неща в една връзка,а като чета той не го проявява.Щастието също е едно от най-важните нещати не си щастлива когато известен брой момчета ти се хилят,щото твоя човек те е взел за мезе.Така че раздели се с него и си намери нещо по-добро
![]()
Страшно гадже ти е той.Еми и ти го направи за смях,ко ти пука?!?
Аз кат по агресивна личност просто защото се такива дебили се опитват д аизлизат със сестра ми леко съм развил рефлекс към тяхсамо като ги усетя такива и БОЙ БОЙ БОЙ докато не му се прииска да е мъртав
А ти ако имаш добро братче и ест има възможност да го ступа тоя.
Просто го помоли да го ступа после учтиво му се изплюй в лицето и му обясни че ти си над него![]()
БТВ изплюване в лицето е по брутално от ритник в топките защото болката минава но унижението не![]()
Za da spre ritni go (poznai ot 3 pati kade) za da te zaobi4a otnovo...e,nikoi ne e Gospod 4e da naprai takoz 4udo...Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Опитай се да поговориш с него.Кажи му,че не ти е приятно да се държи така с теб и ако това не помогне,и той продължава да се държи по същия начин - по-добре се раздели с него.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако после те съди викни на брат си аверите![]()
![]()
![]()
Иначе щом се държи така работата е ясна...зарежи го пред всички и не го ритай в топките...така всички могат....Успех![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
зарязвай го....щом не те уважава пред приятелите си значи е боклук...скоро ше започне да се даржи лошо и когато сте само двамата...пълен комплексар
Прави те за смях,а ти търпиш?А сега питаш какво да правиш?Имаш ли си достойнство?Ами ако имаш-изложи го и ти пред приятелите му и го зарежи.
![]()
Харесва ми начинът ти на мислене.Първоначално написано от sasha_90
![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
nai dobre pogovori s nego ako ne prestane go zareji pred vsi4ki
Спираш да се занимаваш с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Момиче,за*би го тоя бе..
![]()
![]()
![]()
![]()
LaraFairie Photography ...