- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да направя така,че да не го боли ..
Запознах се с едно момче преди около месец... Супер печен,свестен,хубав..Абе момче на място.Първия път,когато го видях ми направи доста голямо впечатление.. Тогава бяхме на нещо като купон(по-точно няколко човека се бяхме събрали в един приятел).. Малко се понапихме и се забихме(аз и въпросното момче).. На другия ден се разбрахме,че тва си е било само за вчера и че не значи нищо...Никой от нас не го прие навътре.Повече нито единия,нито другия спомена за това.Дори на следващия купон той се заби с друга.
Често оставахме само 2-мата.. Говорехме си,лафехме по Скайп.Опознах го и реших,че го искам много... Но като приятел.Страшен човек - можех да говоря с него за всичко...Дори понякога ме разбираше повече от най-добрата ми приятелка.
Всичко тва продължи един месец,докато накрая той не реши да признае чувствата си,които "държал за себе си през цялото време"...
От тогава не е същия човек с мен.Говори ми само за любов и чувства.. Не съм му пускала никави мухи(че може да се получи м/у нас),но и не съм му казвала,че нямам нищо към него.
Просто не мога да го направя.Страх ме е да не го изгубя,страшно много се привързах към него.Не искам да го наранявам,не искам да го боли.
Просто искам всичко да е както преди.. Но никога вече не може да е същото.. Решила съм да му кажа,че нямам чувства към него,но ако някой може да ми каже как да му го съобщя.Имам предвид да е някак си по-меко.Зная,че при всички полужения ще го нараня,но просто искам да намаля болката му минимално..
LaraFairie Photography ...
Знаеш, истинско приятелство между момче и момиче няма. Винаги единия изпитва нещо повече.Трябвало да се сетиш още от началото. Сега според мен е най-добре веднага да му кажеш. Ако не му казващ той ще се надява. И колкото повече се бавиш толкова по лошо за него ще става.
Пак не съм чела, нямам толкова нерви...
Та по темата...спри да го удряш де!!
Доказва тезата ми,че "Между момиче и момче приятелство не може да има!".
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Ае земи ходи си мий зъбките и бягай си лягай, че ми писна от тъпотиите ти!Първоначално написано от Жилав Сатър
Ясно ми е,но как да му го кажа..Първоначално написано от Th3MaN
Опитай с:
"-Нищо лично,приятел,но ако можеше да готвиш,щях да ти пусна."
Ми кажи му че искаш да поговорите сериозно за чувствата му и го накарай да обещае, че каквото и да се разберете ще си останете приятели. И му обясни, че няма да се получи между вас.Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Мислех да му кажа,че още не мога да забравя бившия.. И че не мисля,че съм готова за нова сериозна връзка.. (което от части си е така де)![]()
Все си мисля,че така ще го заболи по-малко.. В смисъл, за да не реши,че е в него причината или де да знам.. Офф,къде се забърках![]()
Дай му обезболяващи...
кажи му че е отврат и нещеш да се ебете
кат му стане гадно кажи му да си пусне коса и ще се оправи
![]()
моногамия рулзз, яще шит курви
Абе тебе ти е смешно,ама на мене ми е като камък на сърцето точно.. Няма значение.. Мерси на всички,ще действам,пък квото ще да става.. Ако трябва да си останеме приятели,ще стане.. Ако пък не.. Здраве да е![]()
Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
Абе да ти кажа че всички така викате че е заради бившия и е супер банално. Така че по добре измисли нещо по така.
Кажи му че държиш страшно много на него,че си го обичкаш,но не по начина по който той иска.Че за теб приятелеството е най-важното нещо и че искаш да го запазиш до себе си като човек на който да разчиташ.Че ако тръгнете ще изкарате няколко месеца и после кой знае как ще се развият нещата,докато приятелството е къде-къде по дълготрайно.Че си го възприела само като френд и не можеш да промениш това.Малко клиширано,ама за момента по-меко не можах да измисля![]()
pri vsi4ki polojeniq spored mene 6e mu razbii6 sarceto ama ti si momi4e na vas e pozvolenoПървоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
<<ne go vzimai li4no tva e prosto edin fact>>
Неподходящ размер на снимка в подпис!