- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето
az q gledam 6toto sum 1,77 i mom4eto prosto ne mi haresva da e po-nisko. A i mi suzdava edno takova 4uvstvo na sigurnost i zakrila, koeto mnogo obi4am
SMILE FOR ME NOW
Аз лично не съм особено ниска - 1.70см съм..
И обичам гаджето ми да е по-високо(над 1.80см минимум), защото ми е по-приятно като ме гушка, чувствам се по закриляна и т.н
Просто не си падам по ниски момчета...Всеки с вкуса си...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако не сте готови да оби4ате някого само защото не седи добре до вас защото е по-нисък,зна4и не сте готови за лиобовта!
Защото искат да въртят свирките прави...Първоначално написано от oziato
abe i az ne darja da e nekav ogrooomen ama KATEGORICHNO da ne e po nisak ot mene. hodila sam s mom4eta maalko po visoki ot mene ama drugo si e da si e nekvo dosta viso4ko mom4eto...kato te gushneee i se 4uvstvash nekvo tolko sigurno...aaa super e![]()
ima li znachenie kuf choveka pred vas....c c c i kaprizni pak.. pff...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
боже кви са тея глупости за височината....тц тц тц,или цвета на очите не виждам кво общо има това със самия човек![]()
Feel my pain
Аз като сам 176см нисък ли съм?Ясно не харесвате ниски,но защо задължително треа да са некви дългучи по 180см+?
къв е смисъла от тая тема изобщо.... имам приятел дето няма 180 а гаджето му е май 190+ и са заедно от няколко години....
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Доста вярно , за жалост.Първоначално написано от mm
Аз съм 164-5cm и предпочитам момчета, които не са МНОГО по-високи от мен, щото се чувствам няква дребна, слаба и немощна...![]()
emi ne stava momi4eto da e po visoko ot mom4eto 6toto stava sme6no.ina4e ako momi4eto puk e po nisi4ko e po dobre da e s p nisko mom4e .az sum ot visoki4kite(177) i predstavete si me mene s mom4e koeto e mn po nisko ot men.ne vurvi prosto.ina4e taq ne e postupila pravilno
za6toto visokite mom4eta , bideiki glava, ako moje 2 nad teb izlu4vat sigurnost => sila, smelost (kolkoto i sme6no da zvu4i....)
i za6toto sa po-sexy ... li4no mnenie![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
ааа значи сила и смелост, а? аххахаха и ако тр1гнеш се трепаш с некой по висок мислиш, че няма да го сг1на? какво значение има п1к р1ста с силата и смелостта... смелостта ти идва отв1тре... силата... може да си здрав ама.. к'во.. някак1в смешник... точно това твойто е детско разс1ждение..
geeee......taz tema nqma li krai bevisoki/niski are be sichko vurvi...za vseki vlak si ima putnik...ko tolkoa...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
hahah ako niakoi poznat pro4ete tozi post 6te me zbarka ot smiah
ami az niamam ni6to protiv niskite mom4eta
rabotata e tam 4e ot mn vreme haresvam edno mom4e koeto e 12 klas a e po- nisko ot men (az sam 9klas)
i goliam buzik pada6e ama az vse si traeh i go za6titavah
ve4e niamam jelanie da go za6titavam no vse o6te niamam ni6to protiv tva 4e e nisuk makar 4e cciala zima hodih s maratonki 6toto botu4ite mi imat ogromna platforma![]()
hahhaha abe da se obi4at horata tva e nai-vajnoto beee :P
Ми защото не може едно високо момиче да е с някой нисък туи е смешно...някой харесват ниски др високи въпрос на вкус![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Задължително трябва да е по- висок от мен пък с колко то4но няма зна4ение![]()
аз съм излизал с момиче което е с 20 санта по високо от мен и беше супер, а и тя много ми се радваше, освен това всички ми завиждаха за високата кака (за всеки влак си има пътници), понеже не съм от най-високите (173) но понеже съм широкоплещест, което компенсира до някаде, но предпочитам момичето да е по-ниско от мен, и аз се чувствам по комфортно и за тях е същото предполагам
Сори,ама обичам едни силни ръце и като ме гушне да се чувствам много яко и сигурно.Но момчето,което в момента си харесвам е около 1.75,но никога не бих тръгнала с по-нисък от мен![]()
Казано кратко:
1.Ако си момче , колкото по-нисък си , толкова по-прецакан си.
2.Ако си момиче , колкото по-дебела си , толкова по-прецакана си.
Дискриминация винаги си има.
Ем аз гледам височината поне глава глава и половина най-малко да е по-висок от мен за да може да му се яхкам на конче![]()
to i da e po nisak pak moe da te nosi na kon4e stiga da e qk
Просто колкото по-висок толкова повече респект вадиш. Примерно заяждам се с по-големи и по-здрави от мене но само като ме погледнат ( 195см ) и не смеят да ми отвърнат. Просто колкото по-висок толкова по-добре. \/ \
/ \
/