.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 241
    az q gledam 6toto sum 1,77 i mom4eto prosto ne mi haresva da e po-nisko. A i mi suzdava edno takova 4uvstvo na sigurnost i zakrila, koeto mnogo obi4am
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз лично не съм особено ниска - 1.70см съм..
    И обичам гаджето ми да е по-високо(над 1.80см минимум), защото ми е по-приятно като ме гушка, чувствам се по закриляна и т.н
    Просто не си падам по ниски момчета... Всеки с вкуса си...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Ако не сте готови да оби4ате някого само защото не седи добре до вас защото е по-нисък,зна4и не сте готови за лиобовта!

Благоев
    Guest

Re: Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето

Цитирай Първоначално написано от oziato
    az da si priznaq ne sam mnoo visok .imah slu4ai v koito edno momi4e koeto e edna glava pod men vika 4e sam bil nisak.to si e taka ama zvu4i stranno ot 4ovek kat neq.v slu4aq viso4inata mi v sravneniq s neinata si e normalna.
    momi4eta imate li nqkakva stranna mani mom4eto da e nqkvo visoko i zasto?
    Защото искат да въртят свирките прави...

sandrichkaa
    Guest
    abe i az ne darja da e nekav ogrooomen ama KATEGORICHNO da ne e po nisak ot mene. hodila sam s mom4eta maalko po visoki ot mene ama drugo si e da si e nekvo dosta viso4ko mom4eto...kato te gushneee i se 4uvstvash nekvo tolko sigurno...aaa super e

ima li znachenie kuf choveka pred vas....c c c i kaprizni pak.. pff...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

боже кви са тея глупости за височината....тц тц тц,или цвета на очите не виждам кво общо има това със самия човек
    Feel my pain

Аз като сам 176см нисък ли съм? Ясно не харесвате ниски,но защо задължително треа да са некви дългучи по 180см+?

Град
    Middle of nowhere
    къв е смисъла от тая тема изобщо.... имам приятел дето няма 180 а гаджето му е май 190+ и са заедно от няколко години....
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Мухамстер
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mm
    Колкото и да си говорим истината е, че много голяма част от момичетата искат момчетата да са високи поне с една глава над
    Доста вярно , за жалост.

Аз съм 164-5cm и предпочитам момчета, които не са МНОГО по-високи от мен, щото се чувствам няква дребна, слаба и немощна...

emi ne stava momi4eto da e po visoko ot mom4eto 6toto stava sme6no.ina4e ako momi4eto puk e po nisi4ko e po dobre da e s p nisko mom4e .az sum ot visoki4kite(177) i predstavete si me mene s mom4e koeto e mn po nisko ot men.ne vurvi prosto.ina4e taq ne e postupila pravilno

Град
    РЮАР
    @_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e

Оправи си аватара...

za6toto visokite mom4eta , bideiki glava, ako moje 2 nad teb izlu4vat sigurnost => sila, smelost (kolkoto i sme6no da zvu4i....)
    i za6toto sa po-sexy ... li4no mnenie

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Град
    РЮАР
    ааа значи сила и смелост, а? аххахаха и ако тр1гнеш се трепаш с некой по висок мислиш, че няма да го сг1на? какво значение има п1к р1ста с силата и смелостта... смелостта ти идва отв1тре... силата... може да си здрав ама.. к'во.. някак1в смешник... точно това твойто е детско разс1ждение..

geeee......taz tema nqma li krai be visoki/niski are be sichko vurvi...za vseki vlak si ima putnik...ko tolkoa...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    hahah ako niakoi poznat pro4ete tozi post 6te me zbarka ot smiah
    ami az niamam ni6to protiv niskite mom4eta
    rabotata e tam 4e ot mn vreme haresvam edno mom4e koeto e 12 klas a e po- nisko ot men (az sam 9klas)
    i goliam buzik pada6e ama az vse si traeh i go za6titavah
    ve4e niamam jelanie da go za6titavam no vse o6te niamam ni6to protiv tva 4e e nisuk makar 4e cciala zima hodih s maratonki 6toto botu4ite mi imat ogromna platforma
    hahhaha abe da se obi4at horata tva e nai-vajnoto beee :P

Ми защото не може едно високо момиче да е с някой нисък туи е смешно...някой харесват ниски др високи въпрос на вкус
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Задължително трябва да е по- висок от мен пък с колко то4но няма зна4ение

Guest
    аз съм излизал с момиче което е с 20 санта по високо от мен и беше супер, а и тя много ми се радваше, освен това всички ми завиждаха за високата кака (за всеки влак си има пътници), понеже не съм от най-високите (173) но понеже съм широкоплещест, което компенсира до някаде, но предпочитам момичето да е по-ниско от мен, и аз се чувствам по комфортно и за тях е същото предполагам

Сори,ама обичам едни силни ръце и като ме гушне да се чувствам много яко и сигурно.Но момчето,което в момента си харесвам е около 1.75,но никога не бих тръгнала с по-нисък от мен

Мухамстер
    Guest
    Казано кратко:
    1.Ако си момче , колкото по-нисък си , толкова по-прецакан си.
    2.Ако си момиче , колкото по-дебела си , толкова по-прецакана си.

Дискриминация винаги си има.

Град
    Лапландия!?
    Ем аз гледам височината поне глава глава и половина най-малко да е по-висок от мен за да може да му се яхкам на конче

Град
    sofiq
    to i da e po nisak pak moe da te nosi na kon4e stiga da e qk

Фен
    Град
    В Лудницата
    Просто колкото по-висок толкова повече респект вадиш. Примерно заяждам се с по-големи и по-здрави от мене но само като ме погледнат ( 195см ) и не смеят да ми отвърнат. Просто колкото по-висок толкова по-добре. \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си