- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето
АХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХХАХ АХАХАХХХХХХХХХХХХААХАХАХА ХАХАХАХ!!!! Тренирам кик-бокс - още ли си толкова сигурен? Бате, какви грозни сцени съм виждал с такива, мислещи като тееб...Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
emi za seki slu4ai e dobre da e po-visok ot mene,6toto ina4e e kofti...no po-princip po-visokite mom4eta sa malko po-privlekatelni????
ne na men i malko mom4e mi vur6i rabota![]()
![]()
![]()
щото е неприятно гаджето ти да е по ниско от теб поне на мен ми е мн странно имам приятелка която ходи с момче по ниско от нея и тва не им е проблем ама на мен ми е странно![]()
Сестра ми е ходила повече от две години с момче, което беше по-ниско от нея. Само защото тя е по-висока, с една глава, това означава че не трябва и не може да са заедно ли?
На мен не ми се е случвало да бъда с по-високо момиче, а и малко трудно...по обясними причини.
Абе да се обичат хората без значение колко са високи, е аз лично предпочитам по високи момчета не знам защо може би защото се чувствам по сигурна с такъв или не знам, но определено харесвам по-високи от мен момчета ... (може да се дължи на тва че съм 160 и избивам комплекси![]()
![]()
) \
/ \
/ \
/
So free
и при мене е същотоПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Because all I want is u ....
бати хората сте сериозно ! вече мн яко почвам ви са нерва ! дооре ся ви описвам едни ситуациики а секи да си направи сметка кое би избрал :
1.едно момиче - 175 , ходи с момче 165 - голям сладур , струва й се готин новсички я ебават че е по нисък
2.едно момиче - 165 , ходи с момче 175 - голям сладур , като те гушне и се изгубваш в силните му ръце и се чувстваш защитена и спокойна .
3.едно момче - 175 , ходи с момиче 165 - голяма сладурана , струва ти се готина , никой не те ебава , чувстваш че толерираш - ти си шефа и ако някой ти пипне мацето ше му строшиш мутрата
4.едно момче - 165 , ходи с момиче 175 - голяма сладурана , сички се чудат как е забил такова маце , но той се чувства като "малкия" в двойката и му е некомфортно
кое бихте избрали ?![]()
![]()
аз съм 170 на 13 години и мисля че момчето трябва да е по-високо от мен затова със сигурност избирам ситуация 2
![]()
shtoto ne sa mi priqtni pogledite na horata kato vidqt 4e nosi sas sebe si stalbi4ka na koqto se ka4va za da me celyne.za tova ina4e nqmam nishto protiv niskite mom4eta........
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
височината не ме интересува мн - се ше е по-висок от мен, (аз съм 15, за мене сички са високи
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Аз съм висок 18* (не съм се мерил скоро) и мога да ти кажа, че айкю-то сигурно ми е по-високо от това на ваще.Първоначално написано от krisi_pisi
Първоначално написано от ATAKABG
Общо взето обобщено.Но повечето момичета спадат към това множество(с извинение).
Eiii!!tva be6e grubo.sha zeme6 da ranish dy6icata mi!!1Първоначално написано от Анонимко
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
Пфахахаха оххх смях ,много бой ще има да ядеш .И все от ниски ще е да знаеш![]()
![]()
Досега съм имала само едно гаже, което беше по-ниско от мен и ми беше страшно неудобно с него..чувствах се като гигантЗатова предпочитам момчетата да са по-височки от мене
![]()
мони браво аз ся щи разкажаПървоначално написано от MoHuTo
Досега съм имала само едно гаже, което беше по-високо от мен и ми беше страшно неудобно с него..чувствах се като гигантЗатова предпочитам момчетата да са по-нисички от мене
(
Ми то и аз съм ниска..![]()
Така, че не бих предпочела.. някъв супер висок.. но ако ме кефи пък.. бих направила компромис разбира се![]()
is my religion
Аз съм 164-5 см. До по-ниски от мен имам гадното чувство, че стърча (кофти), а до доста по-високи се чувствам дребна, вредна и неподребна (пак кофти).Най-комфортно ми е с човек, който е горе-долу колкото мен, или мъничко по-висок.
Абе, има ли любов, неодобствата от разликата във височините се преодоляват!!!![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Мхм.. такива дребни работи.. даже почти не се забелязват.. иначе и аз се чувствам като теб.. ама само до по високи.. при по ниски ми е яко.. щото обикновено.. аз съм потъналата в земятаПървоначално написано от Out Of Love`f
![]()
is my religion
предполагам, че обичат да гледат небето. момичетата са си романтички... и като надигнат глава нагоре към главата на своето гадже, виждат небето, облачетата, птичките, пчеличките и т.н. това е причината![]()
Ем на мен не ми изглежда добре момичето да е по-високо от момчето.Ако стане нещо няма момичето да защитава момчето.
ся са сетих за едни с разлика 40 см![]()
![]()
по темата>>>>решавам ня място дали ма кефи и изобщо не ми дреме дали е 160 или 190
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
аз съм висок и си падам по ниски.......сигурно има няква такава зависимост в тея работи.Е разбира се не много ниски смисъл аз съм 1,80 така че 1,63-65 пак си е екстра.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Аз съм супер ниска 1.57 тъй 4е обожавам нуски мом4ета 1.60 1.65![]()
(:
Ами то няма кой знае какво значение колко ще е висок, но с по нисък не можеш да обуеш високи обувки ако се наложи да излезете някъде.Иначе е нормално да е колкото мене или маалко по-височък![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!