.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 241
    Нисък
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Просто колкото по-висок толкова повече респект вадиш. Примерно заяждам се с по-големи и по-здрави от мене но само като ме погледнат ( 195см ) и не смеят да ми отвърнат. Просто колкото по-висок толкова по-добре. \/ \/ \/
    АХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХХАХ АХАХАХХХХХХХХХХХХААХАХАХА ХАХАХАХ!!!! Тренирам кик-бокс - още ли си толкова сигурен? Бате, какви грозни сцени съм виждал с такива, мислещи като тееб...

Guest
    emi za seki slu4ai e dobre da e po-visok ot mene,6toto ina4e e kofti...no po-princip po-visokite mom4eta sa malko po-privlekatelni????

Guest
    ne na men i malko mom4e mi vur6i rabota

Град
    Over the hills and far away
    щото е неприятно гаджето ти да е по ниско от теб поне на мен ми е мн странно имам приятелка която ходи с момче по ниско от нея и тва не им е проблем ама на мен ми е странно

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Сестра ми е ходила повече от две години с момче, което беше по-ниско от нея. Само защото тя е по-висока, с една глава, това означава че не трябва и не може да са заедно ли?
    На мен не ми се е случвало да бъда с по-високо момиче, а и малко трудно...по обясними причини.

Град
    (: Русе :)
    Абе да се обичат хората без значение колко са високи, е аз лично предпочитам по високи момчета не знам защо може би защото се чувствам по сигурна с такъв или не знам, но определено харесвам по-високи от мен момчета ... (може да се дължи на тва че съм 160 и избивам комплекси ) \/ \/ \/
    So free

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Абе да се обичат хората без значение колко са високи, е аз лично предпочитам по високи момчета не знам защо може би защото се чувствам по сигурна с такъв или не знам, но определено харесвам по-високи от мен момчета ... (може да се дължи на тва че съм 160 и избивам комплекси ) \/ \/ \/
    и при мене е същото
    Because all I want is u ....

инна
    Guest
    бати хората сте сериозно ! вече мн яко почвам ви са нерва ! дооре ся ви описвам едни ситуациики а секи да си направи сметка кое би избрал :
    1.едно момиче - 175 , ходи с момче 165 - голям сладур , струва й се готин новсички я ебават че е по нисък

2.едно момиче - 165 , ходи с момче 175 - голям сладур , като те гушне и се изгубваш в силните му ръце и се чувстваш защитена и спокойна .

3.едно момче - 175 , ходи с момиче 165 - голяма сладурана , струва ти се готина , никой не те ебава , чувстваш че толерираш - ти си шефа и ако някой ти пипне мацето ше му строшиш мутрата

4.едно момче - 165 , ходи с момиче 175 - голяма сладурана , сички се чудат как е забил такова маце , но той се чувства като "малкия" в двойката и му е некомфортно

кое бихте избрали ? аз съм 170 на 13 години и мисля че момчето трябва да е по-високо от мен затова със сигурност избирам ситуация 2

shtoto ne sa mi priqtni pogledite na horata kato vidqt 4e nosi sas sebe si stalbi4ka na koqto se ka4va za da me celyne.za tova ina4e nqmam nishto protiv niskite mom4eta........
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    entre el mar y una estrella...
    височината не ме интересува мн - се ше е по-висок от мен, (аз съм 15, за мене сички са високи
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Акъл на високо не вирее
    Аз съм висок 18* (не съм се мерил скоро) и мога да ти кажа, че айкю-то сигурно ми е по-високо от това на ваще.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Според мен хора,за които ръста е от голямо значение са супер комплексирани и глупави

Общо взето обобщено.Но повечето момичета спадат към това множество(с извинение).

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Според мен хора,за които ръста е от голямо значение са супер комплексирани и глупави

Общо взето обобщено.Но повечето момичета спадат към това множество(с извинение).
    Eiii!!tva be6e grubo.sha zeme6 da ranish dy6icata mi!!1
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Просто колкото по-висок толкова повече респект вадиш. Примерно заяждам се с по-големи и по-здрави от мене но само като ме погледнат ( 195см ) и не смеят да ми отвърнат. Просто колкото по-висок толкова по-добре. \/ \/ \/

Пфахахаха оххх смях ,много бой ще има да ядеш .И все от ниски ще е да знаеш

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Досега съм имала само едно гаже, което беше по-ниско от мен и ми беше страшно неудобно с него..чувствах се като гигант Затова предпочитам момчетата да са по-височки от мене

Град
    nqkade v mraka
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Досега съм имала само едно гаже, което беше по-ниско от мен и ми беше страшно неудобно с него..чувствах се като гигант Затова предпочитам момчетата да са по-височки от мене
    мони браво аз ся щи разкажа

Досега съм имала само едно гаже, което беше по-високо от мен и ми беше страшно неудобно с него..чувствах се като гигант Затова предпочитам момчетата да са по-нисички от мене
    (

Град
    Варна
    Ми то и аз съм ниска..
    Така, че не бих предпочела.. някъв супер висок.. но ако ме кефи пък.. бих направила компромис разбира се
    is my religion

Аз съм 164-5 см. До по-ниски от мен имам гадното чувство, че стърча (кофти), а до доста по-високи се чувствам дребна, вредна и неподребна (пак кофти). Най-комфортно ми е с човек, който е горе-долу колкото мен, или мъничко по-висок.

Абе, има ли любов, неодобствата от разликата във височините се преодоляват!!!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    Аз съм 164-5 см. До по-ниски от мен имам гадното чувство, че стърча (кофти), а до доста по-високи се чувствам дребна, вредна и неподребна (пак кофти). Най-комфортно ми е с човек, който е горе-долу колкото мен, или мъничко по-висок.

Абе, има ли любов, неодобствата от разликата във височините се преодоляват!!!
    Мхм.. такива дребни работи.. даже почти не се забелязват.. иначе и аз се чувствам като теб.. ама само до по високи.. при по ниски ми е яко.. щото обикновено.. аз съм потъналата в земята
    is my religion

предполагам, че обичат да гледат небето. момичетата са си романтички... и като надигнат глава нагоре към главата на своето гадже, виждат небето, облачетата, птичките, пчеличките и т.н. това е причината

Guest
    Ем на мен не ми изглежда добре момичето да е по-високо от момчето.Ако стане нещо няма момичето да защитава момчето .

ся са сетих за едни с разлика 40 см по темата>>>>решавам ня място дали ма кефи и изобщо не ми дреме дали е 160 или 190
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    The endless river
    аз съм висок и си падам по ниски.......сигурно има няква такава зависимост в тея работи.Е разбира се не много ниски смисъл аз съм 1,80 така че 1,63-65 пак си е екстра.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    някъде из село Добрич
    Аз съм супер ниска 1.57 тъй 4е обожавам нуски мом4ета 1.60 1.65
    (:

Ами то няма кой знае какво значение колко ще е висок, но с по нисък не можеш да обуеш високи обувки ако се наложи да излезете някъде.Иначе е нормално да е колкото мене или маалко по-височък
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си