Цитирай Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Инстинкти пич...ще ти го обясна по научен път...момичетата са женски същества,и се очаква мъжкия да ги защитава и пази,ако е по нисък се чувстват беззащитни...като са с по високи се чувстват по спокойни и самоуверени активират им се хормоните и тралала идва любовта...(брей кви сме животни хората (o.O))тва е мн накратко обсянено...няма ти обяснявам законите на природата сега,стига ти толкова...
Вярно е това!
Според вас защо никога не съм имал гадже? Защото съм нисък (да му е** майката на майката природа) 160см...ко да са праи. Кофти тръпка. Почнах да ходя на фитнес и ставам горе долу здрав. А сега кой ще се чувства беззащитен...?!?!

А по темата... как да ти кажа... защото са комплексирани...нищо лично към момичетата във форума, но един приятел твърди, че т'ва жената не е човек. "Кърви пък няма рана, пуска мляко, но не пасе и само с х*й можеш да и затвориш устата" ... За около 90% от момичетата(яките к**ки както искат да ги наричат) са комплексирани. Трябва да е богат, красив, висок, манекен и да има мускули. Еми сори ама нито съм висок нито богат. Не твърдя, че съм красив, но не съм някакво плашило. Почнах да ходя на фитнес за да заякна малко, поне да има някакво впечатление. Това ми е мнението!
Vij sia tuka si v gre6ka ne sa 90 a 100%.Vednaga sa obuslavqm sas slednoto mi izkazvane:nito edno ama absolutno nito edno momi4e nqma da otkaje da spi ili kvoto i da e na gotin visok muskulest paraliqkoito 6e q 4uka qko na 2 viagri i 6e i kupuva si4ko .Tai 4e tva e jivota pak tva 4e si nisi4ak hi4 da ne ta ibe(ima vreme 6e raste6 ) az kat sam 185 redovno si razbivam glavata po avtobusite tai 4e si4ko si ima plusove i minusi