- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв тип хора сте?
Какъв тип хора сте?Хора които си падат по-грамадните компаниии или хора,които излизат с 4-5 приятели?
Предпочитам да излизам с по-малко хора за да успея да обърна на вички внимание.Когато сме повече от 10 човека,се надприказваме един друг и става мазало.Но иначе пък от друга страна и големжките компании си имат своя чар.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
obi4a da izlizam s 4-5 4oveka nai mn ina4e nemojem dase naporikazvame kakto trqbav ve4e ako e kupon trqbva da e golqm.obi4am da mi obra6tat vnimanie!!!!
Не си падам много-много по огромни компании.Според мен е по-хубаво като се среден брой хора,4-5,за да може на всеки да се обърне внимание,никой да не скучае и т.н.Пък и ако са много хора няма да може да се чува кой какво говори и няма да се разбираме.![]()
аз съм трети вид .. неизлизам ... :P
големите компании са ми прекалено... големи.така не мога да общувам с всички както трябва. предпочитам по-малко хора.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Преди ми харесваха по-големите компании,сега ако ще и двама човека да сме пак ми е весело.
Everything happens for a reason..
zavisi ako pravq kupon u nas s golqma ina4e s malka kompaniika
мм за мен няма значение хората.. по принцип излизаме 2 3 момичета .. и пак си изкарваме добре нищо че не сме много хора![]()
ами нашата компания е грамадна,ако мога да използвам този епитет.
редовно идват некви нови,но обикновено бързо си отиват![]()
но само по рождените дни или за морето се събираме абсолютно всички, през останалото време излизам с една част от компанията![]()
няма любов
колкото повече, толкова повече.. както казва моя уважаван приятел Мечо Пух хахахахахах с повечко хора винаги е по-весело, но и с един човек да съм пак ще е весело.. всичко зависи от тфа дали умееш да си правиш кефа..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Тип:
Излизам с гаджето през седмицата -всеки ден..през свободно си време карам машината-bike с приятели
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Аз съм самотница, но не необщителна, скитница, но не пътешественик..Имам голям кръг от приятели, но не е компания - по-скоро еклектична сбирка от най-различни френдове за всякакво настроение...Мали, прозвучах като рекламен агент. Но съм по-скоро по малките сбърки, големите и шумни компании ме дразнят.
аз си обичам с по-малко хора. с много хора групата се разкъсва и пак все едно съм с малко хора...![]()
точно така не може да сме 25 души и един да говори пък всички да го слушат.Освен това аз съм от тия дето се държат за своите хора пък мойте приятели обичат да "изледват" другите ,с които са по-рядко и така оставам или сама или с някой дет не ми е интересенПървоначално написано от Анонимко
.Правя впечатление ,че не обичам големите компании ,а просто не се кефя НАШАТА голяма компания.Тъпо ама ....в крайна сметка предпочитам 3-4 човека , а за купон повече хора и по възможност непознати
![]()
3-4 човека са напълно нормално за едно приятно изкарване...че ако са повече започват....а мен това ме побърква
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
zavisi ot tva kade otiva6 i za kvo izlzia6 no ina4e 4-5 4oveka
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
По-скоро предпочитам по-малка компанийка![]()
В компания почти не говоря. Предпочитам да изляза с 1 човек, най-много 2ма. А и имам двама-трима приятели и съвсем малко добри познати, с които се виждам.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
3ма човека at the most, пък и те да са най-близкитеАко съм с 10 се чувствам като част от глутницата...
Попринцип излизам с един-двама, максимум трима-четирима човека. Но нямам нищо против и да се събираме голяма компания.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
4-5 са напълно достатъчно (за сега).
мойта компания е 7 човека и си изкарваме супер на всякаде..![]()
Ем аз си имам и компания и други фр с които си излизам по отделно. Така според мен си е най-добре![]()