- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв тип хора сте?
moita e ot 12 choveka i si e kupon denonoshtno![]()
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
ХаХ абе да съм честен (повече е по весело )![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе излизам и в компаниики по 2-ма и в компаниики по 10-тима зависи дали ще се сабере нашта групировка (Култористите)
Fitness Forever
4-5 човека. Не обичам големите компании![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Аз излизам в компания,която е от 23 души,но ни е много забавно....
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק
Емиииии моята компания е около 15 човека, но си изкарваме яко... но по-яко е когато сме 3-4 човека![]()
и аз обичам с малко хора да излизам щот кам съм на даскало и постоянно има много хора и сички викат и тва ме изнервя за тва обичам по малко хора
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз ги обичам и двете, но напоследък се движа по-често с огроооооооомна компания
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Предпочитам по-малките компании,Примерно от по 3ма до 5 човека.Като съм с повече хора,ми е малко трудничко да си общувам с всички по равно![]()
все някой ще пропусна.....
![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Зависи от мероприятието и настроението .Харесва ми да съм на купон с много хора ,но като че ли по -чести са вариантите с излизане заедно с 5-6 човека.Понякога пък ми писва от хора и даже предпочитам да съм си сама за изв. време.
I ROCK!!!!!
най-общо казано зависи къде съм - ако е за кафе, по-добре да сме до 5-6 човека макс, тъпо е да идем 10 човека на кафе и да нямам място да се мръдна на масата или масата да е огромна и да не чувам хората отсреща, иначе ако ще е нещо open-air, съм за големите компании, за купони по къщите на хората и ходенета по вили пак тъй![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Колкот повече,толкова повече
мечо пух е велик
Аз също съм така!Събирам се с определен кръг от хора и си обсъждаме разни неща!Първоначално написано от Deus ex machina
Абсолютно !!!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
So free
с 4-5 човека ми е по-приятно![]()
po 4esto sam s po malka kompaniq ot okoko 4etirima 4oveka,oba4e v dosta slu4ai predpo4itam golqta kompaniq 6toto togava kupon![]()
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
емм да излизам с 3-4 приятели обичам най-много то те са ми най-добрите приятели и с тях си движа попринцип![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....
Ами предпочитам.. с по малко.. ама и с повече не е проблем![]()
Vseki put e razli4no! Zavisi ot tova kolko ot frendovete izlizat. Ponqkoga sme dosta(okolo 10/15 4oveka), no ponqkoga sme i sravnitelno malko(4/5 4oveka). Opredeleno s po-golqma kompaniq e po-veselo, no s po-malka moje6 da oburne6 vnimanie na vsi4ki i po-lesno si namira6 masa po zavedeniqta. :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
az pa obi4am s vyzmojno nai mn xora ;] vinagi e veselo i nikoga ne nastava gadnata i sku4na ti6ina na izlizaneto s po malko xora ;]
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
В момента съм в компания от около 7-8 човека макс и си ми е добре,но си излизам и с по 1-2 момичета.Нямам предпочитания^^
4-5 4oveka,no ne i kogato stava vupros za kupon