.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Град
    някъде там..
    moita e ot 12 choveka i si e kupon denonoshtno
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

ХаХ абе да съм честен (повече е по весело )
    Иначе излизам и в компаниики по 2-ма и в компаниики по 10-тима зависи дали ще се сабере нашта групировка (Култористите)
    Fitness Forever

4-5 човека. Не обичам големите компании
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Аз излизам в компания,която е от 23 души,но ни е много забавно....
    √Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק

ляляля
    Guest
    Емиииии моята компания е около 15 човека, но си изкарваме яко... но по-яко е когато сме 3-4 човека

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз обичам с малко хора да излизам щот кам съм на даскало и постоянно има много хора и сички викат и тва ме изнервя за тва обичам по малко хора
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Аз ги обичам и двете, но напоследък се движа по-често с огроооооооомна компания
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Предпочитам по-малките компании,Примерно от по 3ма до 5 човека.Като съм с повече хора,ми е малко трудничко да си общувам с всички по равно все някой ще пропусна.....
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

По- малко, но да са истински.

Град
    in the heart of the city
    Зависи от мероприятието и настроението .Харесва ми да съм на купон с много хора ,но като че ли по -чести са вариантите с излизане заедно с 5-6 човека.Понякога пък ми писва от хора и даже предпочитам да съм си сама за изв. време.

I ROCK!!!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    най-общо казано зависи къде съм - ако е за кафе, по-добре да сме до 5-6 човека макс, тъпо е да идем 10 човека на кафе и да нямам място да се мръдна на масата или масата да е огромна и да не чувам хората отсреща, иначе ако ще е нещо open-air, съм за големите компании, за купони по къщите на хората и ходенета по вили пак тъй
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ами с по-малко хора излизам, по готино ми е!

Колкот повече,толкова повече
    мечо пух е велик

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    Аз съм самотница, но не необщителна, скитница, но не пътешественик..Имам голям кръг от приятели, но не е компания - по-скоро еклектична сбирка от най-различни френдове за всякакво настроение...Мали, прозвучах като рекламен агент . Но съм по-скоро по малките сбърки, големите и шумни компании ме дразнят.
    Аз също съм така!Събирам се с определен кръг от хора и си обсъждаме разни неща!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Предпочитам да излизам с по-малко хора за да успея да обърна на вички внимание.Когато сме повече от 10 човека,се надприказваме един друг и става мазало. Но иначе пък от друга страна и големжките компании си имат своя чар.
    Абсолютно !!!
    So free

с 4-5 човека ми е по-приятно

po 4esto sam s po malka kompaniq ot okoko 4etirima 4oveka,oba4e v dosta slu4ai predpo4itam golqta kompaniq 6toto togava kupon
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    емм да излизам с 3-4 приятели обичам най-много то те са ми най-добрите приятели и с тях си движа попринцип
    Because all I want is u ....

Град
    Варна
    Ами предпочитам.. с по малко.. ама и с повече не е проблем

Vseki put e razli4no! Zavisi ot tova kolko ot frendovete izlizat. Ponqkoga sme dosta(okolo 10/15 4oveka), no ponqkoga sme i sravnitelno malko(4/5 4oveka). Opredeleno s po-golqma kompaniq e po-veselo, no s po-malka moje6 da oburne6 vnimanie na vsi4ki i po-lesno si namira6 masa po zavedeniqta. :P
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Определено съм и за 2те, стига да си с добра компания ;]

az pa obi4am s vyzmojno nai mn xora ;] vinagi e veselo i nikoga ne nastava gadnata i sku4na ti6ina na izlizaneto s po malko xora ;]
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

В момента съм в компания от около 7-8 човека макс и си ми е добре,но си излизам и с по 1-2 момичета.Нямам предпочитания^^

4-5 4oveka,no ne i kogato stava vupros za kupon

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си