.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Дайте съвет

Zdr!Az sam na 14 i imam golqm problem! minalata godina maika mi se omaji povtorno i dovedeniq mi brat (koito e na 17) se varna ot ispaniq predi 2 meseca i do togava ne se poznavahme,no kogato go vidqh se vlubih v nego i toi otvarna na 4ustvata mi predi nqkolko dni ne izdarjahme i pravihme sex,dokato na6ite bqha na po4ivka.Chudq se dali postapihme pravilno,makar da nqmame kravna vraska. plssss help daite mi savet! P.S.blagodarq predvaritelno!

kran4eto
    Guest
    nqkoi pat 4uvstvata nemogat dase kontrolirat!taka4e neste mislili.no vie kakto kaza nqmate kravna vrazka.taka4e pak za6to NE?!?az sa6to bix postapila taka

карам самосвал
    Guest
    мисля , че щом се обичате трябва да продължите напред.....а пък щом нямате кръвна връзка , перфе......що даже не се ожените ем ?......а после искаш ли ва воза на моя самосвал е ?......разбираш ли на къде бия....телетъбис едно време не ме разбраха

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това ми изглежда,като сюжет от някоя сапунен сериал,дано не прозвучи обидно.Няма причина да не бъдете заедно,независимо дали имате чувства един към друг или изпитвате единствено чисто физическо привличане.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Няма кръвна връзка=няма проблем.
    - Всички авто-части на едно място!

az se pritesnqvah dali ne sam prekaleno malka i kak 6te reagirat na6ite ako razberat [-o<

моли се ваще да не разберат
    и се моли ако разберат да ви разберат, иначе ще разбереш как се живее на улицата
    моногамия рулзз, яще шит курви

карам самосвал
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bebenceto_f
    az se pritesnqvah dali ne sam prekaleno malka i kak 6te reagirat na6ite ako razberat [-o<
    мълчи ма оръфан , ибети съ и правете дица , че ши дойда ва повоза аз вас ей....дришльовци....не си малка , даже си голяма кучка , скоро ше влезеш в мега-пауза .....

Причина да не бъдете заедно наистина не съществува...Но мисля че засега е по-добре ваще да не знаят за вас...Не ги познавам,но такава новина е доста трудна за приемане...Изчакай нещата между теб и въпросното момче да станат достатъчно сериозни...И тогава споделете с родителите си

Голям фен Аватара на 50cent
    abe ne ste postupili lo6o ama edinstveniq problem e kak 6te kajite na va6te

Абе няма нищо лошо в това продължавайте така

Guest
    abe vie dobre li ste kak da nqma problem 6tom roditelite im sa jeneni po zakon te sa brat i sestra makar i ne kruvni. ok pravete si sex ama.....dosta tupo spored men 6toto kato skusate 6te vi e dosta kofti a ako 6e se jenite trqbva da ubedite roditelite vi da se razdelqt za da imate tva pravo

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Представям си го:
    Мамо, мамо, с бати правим секс
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Guest
    Абе да не ти пука Софи Маринова искаше да се омъже за доведения си син При вас е по добре

Цитирай Първоначално написано от 1
    моли се ваще да не разберат
    и се моли ако разберат да ви разберат, иначе ще разбереш как се живее на улицата
    аиде не на улицата ама на палатка не сте постапили лошо защото за любовта няма граници. Иначе ваще рано или касно ще разберат така че по-добре вие сами да си кажете...и ако ви разберат няма да се жените

Нямате кръвна връзка, което прави нещата по-лесни, но... Родителите ви със сигурност ще ви създадат проблеми. Не ми се вярва да го приемат толкова спокойно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си