- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вярно ли е?
Един познат ми каза че ако не пия водя 10 дена ще отслабна с 20 кила. Вярно ли е?![]()
ti dobre li si??voda trqbav da pie6 a ne da spre6 da pie6
Аз предлагам да ядеш банички по цял ден и да тичаш, спорта му е майката
Mda i ako ne qdesh 2 sedmici shte otslabnesh s 50 kilatova e perfektnata dieta bravo na priqtelq ti sigurno mnogo te obicha za da ti dade takava recepta
![]()
пробвай да танцуваш на Immortal и ще свалиш 30 кг за 24 часа
моногамия рулзз, яще шит курви
А баничките с сирене или с... ? Много ми е важно че са съм 30 кила и мисля че са много [-o<Първоначално написано от ПуТинКа
Сиренето е скъпо, дай с извара
Може да пробваш и с лук^^! Това е една наистина икономична диета!
Хахаха насълзиха ми се очите! Не не не няма такава простотия просто![]()
![]()
![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Everything happens for a reason..
abe ti dobre li si horata sa kazali "po-dobre gladen otkolkoto jaden" ti ako ne pie6 voda 10 dena 6te ymre6 q se stegni malko![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Лелее
Кой ви пълни главите с тия глупости ?! За да отслабнеш трябва да пиеш много вода,а не да я спираш !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ще се обезводниш, бе, * * * такъв!
И кантарът ще показва по-малко, но това няма да са тлъстини, които си изгорила, а липсата на вода в организма ти.
Бох.. злееее!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Собственост на Canis_Dirus
Също ми препоръчаха обезводнен чай.
Ако не поемаш течности няколко дни, ще умреш.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Що бе аз от 7 дена нищо не съм пил.Карам само на семки и нищо ми няма.Аре че трябва да се бия с оргомния зелен плъх в антретоПървоначално написано от `Death`Whore``
Ето като ти казват че ще се повредиш от това непиене на вода вярно е плъха не е зелен син е мамка муПървоначално написано от Gona make fun of ya
Не бе той си сменя цвета.Мамка му вече е 2 метра тва животно.Първоначално написано от Анонимко
.................................................. .................................
Отхапа ми главата.Има ли начин да прикрия липсата пред приятелите си че ще ми се смеят.
На ти гаден розов плъх....
![]()
![]()
купи си нова
Хахаха и на теб не ти леко...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
NeVodata e zadaljitelna pri vsi4ki dieti,tai kato pomaga za izhvarlqneto na toksinite ot organizma....ne moje bez neq
![]()
Мнте това е пълна глупост за да отслабнеш ти трябват плодове зелунцуци пилешко месо и много ама много спорт
Да,вярно е,щото в болницата мнооого ще отслабнеш!!!![]()