.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Снощи..

Снощи..

.. доакто се прибирах ,след като изпратих приятелката си (която живее в Студентски,а аз в Овча Купел..:/) та принципно трябва да минавам през едно паркче ,за да стигна до 102 .. та четирима мангали ме нападнаха изотзад и след като ме понатупаха доста яко ме хванаха и започнаха да ми се изреждат отзад.. след като и четиримата свършиха, тръгнаха да тичат.. прибрах се в нас, наще видяха че съм се бил и аз казах,че съм се спречкал с някакъв ама съм се оправил, та така де днес цял ден нито съм се виждал ,нито съм се чувал с приятелката си, не знам какво да правя, какво да й кажа.. а нямате представа как акам.. пълен ужас .. и анусът още ме боли , имам чувството ,че акам през цялото време, кажете какво да правя плс?

Guest
    Намажи си ануса със газ!!!

kran4eto
    Guest
    uuuuu dosta gadnooooooo!!!!ami ti si poznava6 priqtelkata taka4e ti zn kak 6te reagira.na men li4no 6te mi stane dosta otvratitelno.i sigurno nqm ada pogledna priqtelq si!!!

Re: Снощи..

Цитирай Първоначално написано от Vo
    .. доакто се прибирах ,след като изпратих приятелката си (която живее в Студентски,а аз в Овча Купел..:/) та принципно трябва да минавам през едно паркче ,за да стигна до 102 .. та четирима мангали ме нападнаха изотзад и след като ме понатупаха доста яко ме хванаха и започнаха да ми се изреждат отзад.. след като и четиримата свършиха, тръгнаха да тичат.. прибрах се в нас, наще видяха че съм се бил и аз казах,че съм се спречкал с някакъв ама съм се оправил, та така де днес цял ден нито съм се виждал ,нито съм се чувал с приятелката си, не знам какво да правя, какво да й кажа.. а нямате представа как акам.. пълен ужас .. и анусът още ме боли , имам чувството ,че акам през цялото време, кажете какво да правя плс?
    Пробвай с тапа от шампанско.

Цитирай Първоначално написано от 6IBIDAK
    Важно е ЛюбоФ да има
    при него е имало бая любоФ
    моногамия рулзз, яще шит курви

ПуТинКа
    Guest
    Абе.. ама... така и така са те таковали...
    Много ли боли?
    Защото се чудя дали да не си завра и аз една лъжица да видя /:

ПуТинКа
    Guest
    Абе.. ама... така и така са те таковали...
    Много ли боли?
    Защото се чудя дали да не си завра и аз една лъжица да видя /:

Цитирай Първоначално написано от 1
    Цитирай Първоначално написано от 6IBIDAK
    Важно е ЛюбоФ да има
    при него е имало бая любоФ
    любуфта преди фсичко
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ale mom4eto vi pita kvo da pravi vie se bazikate.......

Em man spored men trqbva n samo da kajesh na tvoita priqtelka ,no i na roditelite si.

Град
    Русе
    майка им д**а сажденска!!! кфи са тия гадове бе?? кажи кои са къде са да ги вида как ще оправят хора посред ноща...като викна 2-3 човека да ги вида как ше изе*ат приятелчетата ми гардероби!!! батка ще се оправиш не се безпокой...Едно нещо което мразя в света това са циганите!!!! ИЗМЕТ ГАДНА

Град
    Русе
    другото звъниш на куките да ги сбарат и да ги изе*ат куките! ако си спомняш как изглеждат де...абе пич да не си минавал през ритуална?(парка близо до хиподрума)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си