.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    ......
    Guest

От какво може да ми закъснява менструацията?

iskam da popitam ot kakvo moje da ne mi idva cikula?dosega vinagi mi e bil redoven a sega mi zakusnqva 4 dena. ne sum bremenna s sigurnost.
    ima li nqkakvi bolesti na polovata sistema ot koito da ne mi idva i kakvi sa te?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Голям фен
    Ако си ходила на море,от смяната на климата,а и тези резки промени на температурата дето бяха скоро.А за болести може да ти каже единсвено генеколог
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

......
    Guest
    ne sum hodila na more i nz ot kakvo mi zakusnqva i ne mi idva. mn sum se pritesnila i nqkoi ako znae ne6to po vuprosa za bolestite ot koito moje da ne mi idva neka da spodeli

molq?!
    Guest
    stiga gluposti,normalno e da e neredoven,osobeno ako za 1 put ti zakasnqva taka ili pyk ako ti e doshal v blizkite godina,dve.Bolesti...q se uspokoite malko.Ima momenti,kogato shte ti idva po-rano,drug put poksuno,s 10 dena dori...Moje nqkoi mesec i da te propusne,normalno e.No ako postoqnno se slucha taka togava veche ima problem.ako e ednokratno,dvukratno kakvo si se zatrushkala.spoko,6te ti doide

......
    Guest
    ot 4 godini imam cikul a ot 2 godini mi e redoven. idva mi na 28-29 den. oba4e sega zakusnqva i poneje mi e za purvi put ii se pritesnqvam

......
    Guest
    iii vse pak nqkoi znae li nqkakvi bolesti ili pri4ini da ne mi idva cikula?

Проблеми с яйчниците. Отиди на лекар веднага.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

......
    Guest
    nai lo6oto pri mene e 4e li4nata mi lekarka dnes be6e sutrin i dnes nqma kak da otida a v ponedelnik za minavam na more i ako imam nqkakuv problem 4ak septemvri 6te trqbva da go lekuvam za tova pitah nqkoi ako znae kakvo moje da mi e

И искаш да ти кажем, че ти няма нищо?

......
    Guest
    ne! pitam kakvo moje da ima?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ние не можем да ти кажем "Това е!". За тая работа има лекари - специалисти. Е, вярно, че на някой може да му се е случвало, т.е. на всички ни се е случвало, ама това да не е като да те боли зъб или глава, например?! При всеки е различно. Айде, жива и здрава

Тя и главата боли от много неща - от очи, от преумора, от паднало кръвно, от тумор в мозъка...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Добре, де, явно примерите ми не бяха много уместни... Но така или иначе може от много неща да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си