- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аутсайдер
ei priqtel nqma problem moq savet e da se d1rji6 estestveno ako e tolkova sladka kolkoto kazva6 nqma problemi p1k ako iska6 ddz hodi na fitnes podd1rjai se znam 4e 6te uspee6 k1smet ti jelaq
Боже влюбих се в теб!Обичам аутсайдерите,защото те са искрени и печени.Но тях ги е страх да говорят с мен,защото на пръв поглед изглеждам като курваНо тази година класната ме наказа и ме сложи да стоя до най-големия аутсайдер на класа.Но той отвори сърцето си за мен и го опознах =) Сега сме си best friends
![]()
Пич, послушай ме и ще успееш!
Трябва ти някакво занимание, което ще ти доставя удоволствие и от което ще трупаш полезен опит!
Започни работа, започни тренировки - ама не такива лицеви, коремни и бла бла.. глупости. Започни сериозни тренировки - някакъв боен спорт, който да ти харесва? Това ще ти помогне в преудоляването на доста психологически проблеми и изграждането на характер.
И ПОМНИ - НЕ СЕ САМОСЪЖАЛЯВАЙ!!! НИКОГА!!!
Никой не харесва путювци!
Бъди мъж!
Като повторя от всичи по малко.Наложи си воля.СПРИ ТАПИТЕ КОМПЮТЪРНИ ИГРИ.Стегни се и се дръж естествено.Ще отнеме някакво време но ще се справиш.
I try to see the good in life.
The good things in life are hard to find.
http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ
http://www.youtube.com/watch?v=XEqMi...elated&search=
nqkoi boen sport naistina pomaga da si izgradish harakter....polezno...Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
takova milo i iskrenno mom4e kato teb, ne vqrvam 4e ako se otvori malko nqkoi 6te go otbluskva i prenebregva... mnogo to4en mi se struva6.
a kakvo stava sega, po-dobre li se 4uvstva6? kakvo stana s momi4eto? :P :P :P
Много от предшните мнения споделям като вси4ко според мен опира до това как ти се приема6 и доколко вярваш на тази си преценка!Имай вяра в себе си и знай 4е енергията която влагаш в това ще ти се върне, аз също подхождам негативно и самокрити4но, но след като про4етох наскоро една книга да ти призная мирогледа,възприятието и отношението към самия мен и хората ми се промени корено.Книгата е "Гласът на знанието" - толтекска книга на мъдростта/практическо ръководство за вътрешен мир/ от Дон Мигел Руис.
Горе главата и никога не посягай към наркотици, до нищо добро не ще те доведат.![]()
Искам да ти кажа 4е си супер готин , вярвай ми :P (и си доста умен със сигурност)
Просто трябва да си намериш занимание както казаха другите ..ммм...например запиши се да тренираш нещо, някакъв спорт ...незнам все имаш някакви интереси ...така ще срещнеш връстници, с които ще имате мн общи неща и т.н.Успехчета ти желая! :P
П.С. : Аз вярвам в теб, само трябва и ти да имаш малко вяра в себе си и малко пове4е самочувствие и ще успееш да си свалиш моми4ето казвам ти![]()
Спрете с милото момче.Не знам дали съм добър и не мога да преценя в момента.Това,че съм в лошо положение и предвит целта ми,и начина по-който съм я описъл ме правят мил в вашите очи.Не знам дали съм мил,дали съм гаден.Това не мога да преценя в момента трябва да излезна от ситуацията и тогава ще мога да прецяня какъв съм.Единственото,което търся от тази теме е мнението на други хора относно това как да излезна от това положение.Не ме познавате,за да кажете какъв съм,а в тази ситуация аз самия не мога да преценя.Благодаря за мненията и продължаваите с идеите.Тук просто изкам да чуя мнение на други хора относно проблемите ми.![]()
mn sam trognata ot istoriqta ti i mn mi xaresa
ako iska6 mi pi6i na moq skype : feli7o
ako moga 6te ti pompgna s ne6to
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Прекалено много излишни(празни) приказки.Първоначално написано от Jonnybg
Написах ти на предната страница...
Или се хващай в ръце, или само ще си чешеш езика(пръстите)...
Все едно слушам себеси преди няколко години...
apf...kolko si interesen....grymni seПървоначално написано от 1
Naistina ima mnogo myka v tova koeto si napisal,no s otchaqnie nqma da stane.za vseki vlak si ima pytnici,shte si namerish priqteli stiga ti samiq da go pojelaesh da dopusnesh nqkoi do syrceto si,da izlizash i da se zapoznavash s novi hora..ne se samoizolirai . Uspeh
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ще си тегля коршума или ще си срежа венитеПървоначално написано от Аутсаидер
![]()
Иначе по въпроса щом се е намерило поне 1 момиче което те харесва има и дуги и щом си русичък може би не си толкова зле :P Мисли полужително за всеки влак си има пътници каквото и да ти се е случило трябва да гледаш напреде с високо вдигната глава![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
взимай депресанти и не обръщай форума на кошче за душевни отпадъци.
това е природният закон - оцелят най-силните. или се променяш или загиваш. естествен подбор - всеки се стреми към най-доброто.
абе хора нали за това е тоя форум....Виж,че момчето няма с кой да сподели пък и споделената мъка е половин мъка...Първоначално написано от Guarana®
аз лично много се разчувствах и м/у другото оставям си скайп името ако искаш ми пиши ще ти помогна със каквото мога ( смъсъл съвети)
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
хуу ку се беше и регнал ае здраве да е - Vesincety__
mi taka 6te e kato nqma6 samo4uvstvie i ne vqrva6 v sebe si,i az bqh taka,misleh si 4e ni6to ne moga da postigna,vinagi misleh samo za nai-lo6oto,i se 4uvstvah prazna i bezpolezna,no v edin moment si kazah stiga!Sega vqrvam v sebe si,sega si znam cenata i znam kvo moga,i to ne za6toto nqkoe mom4e me e nakaralo da mislq taka,a za6toto samo go osaznah i ti trqbva da napravi6 sa6toto!
Predi i az se sduhvah ot nai-malkoto ne6to i trudno ob6tuvah s hora,no sega e savsem razli4no,izob6to ne mi puka,koi kvo misli ili govori za men,az ne jiveq za horata,taka 4e neka da si prikazvat kolkoto iskat zad garba mi,radvam se 4e mi otdelqt vnimanie![]()
pridobii samo4uvstvie,ottarvi se ot tezi kompleksi,stani po-uveren i 6te moje6 da postigne6 vsi4ko,koeto pojelae6! Uspeh \/
Пич, и аз съм в подобно полужение-в последно време изгубих доста приятелисам суещам,че съм се променил, но не знам и аз как точно. Много ми се ще да вода нормален живот и да не стоя по цял ден затворен в нас
и да не вися нон-стоп пред тоя шибан комп и мн ми се да сам си като преди, но просто не се шплучава.
А за мацката ще ти кажа, че наистина щом жеднъж ти е обърнала внимание, ще го повтори
а бтв какво става с нея?
П.С. Ще ми бъде много интересно да се запозная с теб и да си поговорим малко. Скайпа ми е skorpidos17 ако искаш ме намери![]()
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Много кофтио човек щом психаря не може да ти помогне едвали тук някой ще може. Ако си от търново мога да ти помогна защото в наща група винаги има място за един като теб...Първоначално написано от Аутсаидер
За тези,които все още не са разбрали,темата е от август тази година! Момчето вече не отговаря,значи може би не чете отговорите.
Има коренна разлика между аутсайдер и emo-kid.Първият има някакъв собствен стил и чувство за себесъхранение.И обикновено е умен.Първоначално написано от stefsi
Макар че мразя стереотипите , както и emo kids.
poma4i se da se promeni6 vseki uspqva stiga da iska i da proqvi volq! DA ne ti puka kakvo si mislqt drugite -da mrat ako iskat! NE e vajno da vsi4ko za vsi4ki a da si ne6to za nqkogo, a tozi nqkoi moje da bade imenno tvoeto momi4e pomisli si!Uspeh ti jelaq sig sam 4e 6te uspee6
![]()
ama kakvo e tva autsaimer
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !