.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: Аутсайдер

Yumily
    Guest
    ei priqtel nqma problem moq savet e da se d1rji6 estestveno ako e tolkova sladka kolkoto kazva6 nqma problemi p1k ako iska6 ddz hodi na fitnes podd1rjai se znam 4e 6te uspee6 k1smet ti jelaq

Боже влюбих се в теб!Обичам аутсайдерите,защото те са искрени и печени.Но тях ги е страх да говорят с мен,защото на пръв поглед изглеждам като курва Но тази година класната ме наказа и ме сложи да стоя до най-големия аутсайдер на класа.Но той отвори сърцето си за мен и го опознах =) Сега сме си best friends

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Запазена марка на анубайт :
    Цитат : " Отрежи си ръката "

Guest
    Пич, послушай ме и ще успееш!

Трябва ти някакво занимание, което ще ти доставя удоволствие и от което ще трупаш полезен опит!
    Започни работа, започни тренировки - ама не такива лицеви, коремни и бла бла.. глупости. Започни сериозни тренировки - някакъв боен спорт, който да ти харесва? Това ще ти помогне в преудоляването на доста психологически проблеми и изграждането на характер.

И ПОМНИ - НЕ СЕ САМОСЪЖАЛЯВАЙ!!! НИКОГА!!!
    Никой не харесва путювци!
    Бъди мъж!

Град
    Варна
    Като повторя от всичи по малко.Наложи си воля.СПРИ ТАПИТЕ КОМПЮТЪРНИ ИГРИ.Стегни се и се дръж естествено.Ще отнеме някакво време но ще се справиш.
    I try to see the good in life.
    The good things in life are hard to find.
    http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ
    http://www.youtube.com/watch?v=XEqMi...elated&search=

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пич, послушай ме и ще успееш!

Трябва ти някакво занимание, което ще ти доставя удоволствие и от което ще трупаш полезен опит!
    Започни работа, започни тренировки - ама не такива лицеви, коремни и бла бла.. глупости. Започни сериозни тренировки - някакъв боен спорт, който да ти харесва? Това ще ти помогне в преудоляването на доста психологически проблеми и изграждането на характер.

И ПОМНИ - НЕ СЕ САМОСЪЖАЛЯВАЙ!!! НИКОГА!!!
    Никой не харесва путювци!
    Бъди мъж!
    nqkoi boen sport naistina pomaga da si izgradish harakter....polezno...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

mimitoooooooooo
    Guest
    takova milo i iskrenno mom4e kato teb, ne vqrvam 4e ako se otvori malko nqkoi 6te go otbluskva i prenebregva... mnogo to4en mi se struva6.

a kakvo stava sega, po-dobre li se 4uvstva6? kakvo stana s momi4eto? :P :P :P

Много от предшните мнения споделям като вси4ко според мен опира до това как ти се приема6 и доколко вярваш на тази си преценка!Имай вяра в себе си и знай 4е енергията която влагаш в това ще ти се върне, аз също подхождам негативно и самокрити4но, но след като про4етох наскоро една книга да ти призная мирогледа,възприятието и отношението към самия мен и хората ми се промени корено.Книгата е "Гласът на знанието" - толтекска книга на мъдростта/практическо ръководство за вътрешен мир/ от Дон Мигел Руис.
    Горе главата и никога не посягай към наркотици, до нищо добро не ще те доведат.

Искам да ти кажа 4е си супер готин , вярвай ми :P (и си доста умен със сигурност)
    Просто трябва да си намериш занимание както казаха другите ..ммм...например запиши се да тренираш нещо, някакъв спорт ...незнам все имаш някакви интереси ...така ще срещнеш връстници, с които ще имате мн общи неща и т.н. Успехчета ти желая! :P

П.С. : Аз вярвам в теб, само трябва и ти да имаш малко вяра в себе си и малко пове4е самочувствие и ще успееш да си свалиш моми4ето казвам ти

Спрете с милото момче.Не знам дали съм добър и не мога да преценя в момента.Това,че съм в лошо положение и предвит целта ми,и начина по-който съм я описъл ме правят мил в вашите очи.Не знам дали съм мил,дали съм гаден.Това не мога да преценя в момента трябва да излезна от ситуацията и тогава ще мога да прецяня какъв съм.Единственото,което търся от тази теме е мнението на други хора относно това как да излезна от това положение.Не ме познавате,за да кажете какъв съм,а в тази ситуация аз самия не мога да преценя.Благодаря за мненията и продължаваите с идеите.Тук просто изкам да чуя мнение на други хора относно проблемите ми.

Град
    Перник
    mn sam trognata ot istoriqta ti i mn mi xaresa ako iska6 mi pi6i na moq skype : feli7o ako moga 6te ti pompgna s ne6to
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jonnybg
    Спрете с милото момче.Не знам дали съм добър и не мога да преценя в момента.Това,че съм в лошо положение и предвит целта ми,и начина по-който съм я описъл ме правят мил в вашите очи.Не знам дали съм мил,дали съм гаден.Това не мога да преценя в момента трябва да излезна от ситуацията и тогава ще мога да прецяня какъв съм.Единственото,което търся от тази теме е мнението на други хора относно това как да излезна от това положение.Не ме познавате,за да кажете какъв съм,а в тази ситуация аз самия не мога да преценя.Благодаря за мненията и продължаваите с идеите.Тук просто изкам да чуя мнение на други хора относно проблемите ми.
    Прекалено много излишни(празни) приказки.
    Написах ти на предната страница...
    Или се хващай в ръце, или само ще си чешеш езика(пръстите)...

Guest
    Все едно слушам себеси преди няколко години...

Цитирай Първоначално написано от 1
    нямаш шанс, face it suckerrrr, и си намери нещо друго да правиш
    apf...kolko si interesen....grymni se

Naistina ima mnogo myka v tova koeto si napisal,no s otchaqnie nqma da stane.za vseki vlak si ima pytnici,shte si namerish priqteli stiga ti samiq da go pojelaesh da dopusnesh nqkoi do syrceto si,da izlizash i da se zapoznavash s novi hora..ne se samoizolirai . Uspeh
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Re: Аутсайдер

Цитирай Първоначално написано от Аутсаидер
    ъКак ще постъпите ако сте пълен аутсаидер ,нещастник без приятели,без компания и се влиубите в красиво момиче?
    Ще си тегля коршума или ще си срежа вените

Иначе по въпроса щом се е намерило поне 1 момиче което те харесва има и дуги и щом си русичък може би не си толкова зле :P Мисли полужително за всеки влак си има пътници каквото и да ти се е случило трябва да гледаш напреде с високо вдигната глава
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

взимай депресанти и не обръщай форума на кошче за душевни отпадъци.
    това е природният закон - оцелят най-силните. или се променяш или загиваш. естествен подбор - всеки се стреми към най-доброто.

Цитирай Първоначално написано от Guarana®
    взимай депресанти и не обръщай форума на кошче за душевни отпадъци.
    това е природният закон - оцелят най-силните. или се променяш или загиваш. естествен подбор - всеки се стреми към най-доброто.
    абе хора нали за това е тоя форум....Виж,че момчето няма с кой да сподели пък и споделената мъка е половин мъка...
    аз лично много се разчувствах и м/у другото оставям си скайп името ако искаш ми пиши ще ти помогна със каквото мога ( смъсъл съвети)
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

хуу ку се беше и регнал ае здраве да е - Vesincety__

Guest
    mi taka 6te e kato nqma6 samo4uvstvie i ne vqrva6 v sebe si,i az bqh taka,misleh si 4e ni6to ne moga da postigna,vinagi misleh samo za nai-lo6oto,i se 4uvstvah prazna i bezpolezna,no v edin moment si kazah stiga!Sega vqrvam v sebe si,sega si znam cenata i znam kvo moga,i to ne za6toto nqkoe mom4e me e nakaralo da mislq taka,a za6toto samo go osaznah i ti trqbva da napravi6 sa6toto!
    Predi i az se sduhvah ot nai-malkoto ne6to i trudno ob6tuvah s hora,no sega e savsem razli4no,izob6to ne mi puka,koi kvo misli ili govori za men,az ne jiveq za horata,taka 4e neka da si prikazvat kolkoto iskat zad garba mi,radvam se 4e mi otdelqt vnimanie
    pridobii samo4uvstvie,ottarvi se ot tezi kompleksi,stani po-uveren i 6te moje6 da postigne6 vsi4ko,koeto pojelae6! Uspeh \/

Пич, и аз съм в подобно полужение-в последно време изгубих доста приятели сам суещам,че съм се променил, но не знам и аз как точно. Много ми се ще да вода нормален живот и да не стоя по цял ден затворен в нас и да не вися нон-стоп пред тоя шибан комп и мн ми се да сам си като преди, но просто не се шплучава.
    А за мацката ще ти кажа, че наистина щом жеднъж ти е обърнала внимание, ще го повтори
    а бтв какво става с нея?
    П.С. Ще ми бъде много интересно да се запозная с теб и да си поговорим малко. Скайпа ми е skorpidos17 ако искаш ме намери
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Повече от фен Аватара на suantito

Re: Аутсайдер

Цитирай Първоначално написано от Аутсаидер
    ъКак ще постъпите ако сте пълен аутсаидер ,нещастник без приятели,без компания и се влиубите в красиво момиче?Ето я и моята изтория.Аз съм 1 16 годишно момче пълен загуубеняк...До 14-тата си годишнина бях най-щастливото хлапе,което можете да познавате.Но всичко се обърна попаднах на гадни хора,може би и аз се затворих.Както и да е това не е важно.В момента нямам никакви приятели,но ми се случи нещо прекрасно миналото лято срешнах 1 момиче красиво,жизнерадостно,прек расно.Срещах я доста пъти и така постепенно хлътнах здраво по нея.Доста често я търсех защото е наистина уникално момиче.Е мина лятото и така не я бях виждал цяла година до това лято.Когато сам до нея направо се побърквам,кръвта ми кипи,не мога да мисля за нищо друго освен за нея.Но какъв шанс имам аз.Метаморфозата,която претърпях за тези 2 години е ужасяваща.Преживях нещо,което не го пожелавам на никого.От русокосо здраво момче се превърнах в жалко подобие на човек...Това се далжи на дългата изолация,изолация запо4нала с нещо,за което не изкам да пиша.Сега съм слаб,нсигурен,боязлив.Прия ели нямам.Всички избягаха от мен след като се промених.Но това момиче ми взе ума,не само,4е не се отдръпна от мен,но се опита да се сприятели с мен.Та питам аз как мога да се върна,да заживея отново?Как мога да я спе4еля?Просто не знам от къде да започна.От няколко седмици ходя на психохолог мъча се да излизам,но всеки път като излезна се оглеждам в всяко огледало,което видя(нещо като свръх комплекс).Та това е моята изтория ако можете да ми помогнете да я спечеля и да повярвам отново в себе си пишете.След това което преживях преди 2 години просто не знам какво да правя,но все от някъде трябва да се почне.
    Много кофтио човек щом психаря не може да ти помогне едвали тук някой ще може. Ако си от търново мога да ти помогна защото в наща група винаги има място за един като теб...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

За тези,които все още не са разбрали,темата е от август тази година! Момчето вече не отговаря,значи може би не чете отговорите.

Цитирай Първоначално написано от stefsi
    Ти си влюбен?? На вас емотата на тая възраст вече ви е време за самоубийство!
    Има коренна разлика между аутсайдер и emo-kid.Първият има някакъв собствен стил и чувство за себесъхранение.И обикновено е умен.

Макар че мразя стереотипите , както и emo kids.

poma4i se da se promeni6 vseki uspqva stiga da iska i da proqvi volq! DA ne ti puka kakvo si mislqt drugite -da mrat ako iskat! NE e vajno da vsi4ko za vsi4ki a da si ne6to za nqkogo, a tozi nqkoi moje da bade imenno tvoeto momi4e pomisli si !Uspeh ti jelaq sig sam 4e 6te uspee6

Супер фен
    Град
    Своге
    ama kakvo e tva autsaimer
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си