ъКак ще постъпите ако сте пълен аутсаидер ,нещастник без приятели,без компания и се влиубите в красиво момиче?Ето я и моята изтория.Аз съм 1 16 годишно момче пълен загуубеняк...До 14-тата си годишнина бях най-щастливото хлапе,което можете да познавате.Но всичко се обърна попаднах на гадни хора,може би и аз се затворих.Както и да е това не е важно.В момента нямам никакви приятели,но ми се случи нещо прекрасно миналото лято срешнах 1 момиче красиво,жизнерадостно,прек расно.Срещах я доста пъти и така постепенно хлътнах здраво по нея.Доста често я търсех защото е наистина уникално момиче.Е мина лятото и така не я бях виждал цяла година до това лято.Когато сам до нея направо се побърквам,кръвта ми кипи,не мога да мисля за нищо друго освен за нея.Но какъв шанс имам аз.Метаморфозата,която претърпях за тези 2 години е ужасяваща.Преживях нещо,което не го пожелавам на никого.От русокосо здраво момче се превърнах в жалко подобие на човек...Това се далжи на дългата изолация,изолация запо4нала с нещо,за което не изкам да пиша.Сега съм слаб,нсигурен,боязлив.Прия ели нямам.Всички избягаха от мен след като се промених.Но това момиче ми взе ума,не само,4е не се отдръпна от мен,но се опита да се сприятели с мен.Та питам аз как мога да се върна,да заживея отново?Как мога да я спе4еля?Просто не знам от къде да започна.От няколко седмици ходя на психохолог мъча се да излизам,но всеки път като излезна се оглеждам в всяко огледало,което видя(нещо като свръх комплекс).Та това е моята изтория ако можете да ми помогнете да я спечеля и да повярвам отново в себе си пишете.След това което преживях преди 2 години просто не знам какво да правя,но все от някъде трябва да се почне.