Ммне,и аз бях така точно преди година и нещо ,луузъра на класа,всички ме отбягваха...и тогава намерих едно момиче което ме накара да се променя(в резултата на кото успях да тръгна с въпросното момиче(в началото просто шанса ми беше нулев,беше ми МНОГО над класата )...излезнах от черупката си,почнах да се поддържам,промених се изцяло и никога не съм бил толкова щастлив както в момента(въпреки че историята с въпросното момиче се разви странно но нвм.. ) ...пооправи си външния вид че да не ти е кофти като се оглеждаш във всяко огледало а да си доволен,почни да общуваш с хора,постоянно и със всички което можеш...дори и да не искаш..просто го направи...в началото е трудно..но почнеш ли ще ти дойде отвъртре...а това че не знаеш откъде да започнеш не значи че не трябва да се пробваш,нали ?

ПП: Изглеждаш ми пич така че ще се радвам да ти помогна с някой съвет,ако искаш ми прати скайпа си на ЛС...
Това което ти казах са просто малки стъпки които да ти помогнат,всичко ще ти дойде отвъртре постепенно...