- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатачни?
imam priqtel na 20 az sam na 16 .. pravim sex ot 4 meseca vinagi s prezervativ i 1 pat probvahme bez... use6taneto e korenno razli4no.. s prezervativ vse edno ne6to me juli .. a bez e super qko ... kajete mi da hodq li na lekar i da iskam da mi predpi6e hap4eta? nqkoq ot vas pie li i na kakava cena sa?
hap4etata sa bez recepta
vurhu tqh pi6e X
moje da ti porastnat mustaci
ama tova da ne te pritesnqva
nema da zabremenee6
tova e nai vajnoto
офф мустаци няма да ти излязат спокойно аз съм пила 4 месеца и не ми излязаха по принцип трябва даже да оредее окосмението ама тфа е твърде добро за да е истина.Лошото е че се пълнее и после много трудно се свалят 6 килограма за 4 месеца са си доста и не е някво клатещо се а твърдо но това е друго.Говори се че едни от най-безвредните са Diane 35 аз пих от тях.Но се посъветвай с доктор
I az piq Diane 35 .. piq gi okolo godina i sym dovolna ot tqx. No se posyvetvai s lekar predi da si kupish kakvito i da bilo protivozachatychni.
Значи, Diane 35 не са най-безвредните! Те са предписани главно за третиране на някакъв гинекологичен проблем(киста например) или дори се дават при проблеми със силно окосмяване и акне.
Така. Противозачатъчните задължително трябва да се предпишат от гинеколог. Този гинеколог трябва да ти вземе и кръвни изследвания преди това за да ти види хормоните,иначе може да стане объркване.
Много често гинеколозите в България не изискват тези кръвни изследвания,което е много неправилно защото неправилното хапче може да води до усложнения. За това изисквайте нужните изследвания.
Ти си на горе-долу подходяща възраст за да ги пиеш,затова можеш да отидеш при лекаря и той всичко ще ти обясни.Обикновено хапчетата струват между 15 и 22лв.Пият се 21 дена ,всеки ден като след това правиш 7 дневна пауза,през която ти идва менструацията.
Опасност от надебеляване НЯМА стига да са ти предписали правилните хапчета.Същото важи и за окосмяването. Хапчетата действат благоприятно на кожата.
Ouuu az pih tochno teq Diane ne znam dali bqha 35,no tolkova napalnqh ot tqh,che sega kato se kacha na kantara i se pitam zashto izobshto sam se obarkala da gi piq.Edin edinstven mesec gi pih predi godina i polovina i oshte ne sam svalila teq kilogrami.
Kato kaza tova za kryvnite izsledvania se setih che tuk v moq grad pravqt izsledvania za SPIN zashtoto ima mnogo bolni. No horata koito gi pravqt :Първоначално написано от the_hottie
1.Ne izpolzvat rykavici
2.Izpolzvat edni i sashti igli
3.Ne izprashtat kryvta na pacientite v Blagoevgrad kydeto tq trqbva da se vidi dali e zarazena a napravo ti pishat nqkakav izmislen dokument koito udostoverqva che si zdrav.
Syjalqvam che ne e po temata ama kato tq go kaza i mi kipna zashtoto mai po dobre bez kryvni izsledvania ...
на каде отива света ...Kato kaza tova za kryvnite izsledvania se setih che tuk v moq grad pravqt izsledvania za SPIN zashtoto ima mnogo bolni. No horata koito gi pravqt :
1.Ne izpolzvat rykavici
2.Izpolzvat edni i sashti igli
3.Ne izprashtat kryvta na pacientite v Blagoevgrad kydeto tq trqbva da se vidi dali e zarazena a napravo ti pishat nqkakav izmislen dokument koito udostoverqva che si zdrav.
Syjalqvam che ne e po temata ama kato tq go kaza i mi kipna zashtoto mai po dobre bez kryvni izsledvania ...
мен постоянно ме болят зърнатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
хъм и аз надебелях от противозачатъчните ми ,но сега наскоро ги смених защото се появиха и други странични ефекти при мен и бих казала ,че с новите се чувствам добре, според мен просто не всички са подходящи за всички момичета и като гинеколога не си свърши работата стават такива неща![]()
П.П не забравяй че те не предпазват от болести предавани по полов път (СПИН).. ако не вярваш на приятеля ти по хубаво си го прави с кондом да не ти лепне нещо
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Най-добре отиди при някой гинеколог,той ще знае какви хапчета да ти изпише.Аз също пия,моите се казват"Lindynette 20" и съм страшно доволна.Никакви странични ефекти не съм имала,за мен са си идеални.Така,че не си ги "самоизписвай" такива хапчета,а нека лекар да ти каже кои.![]()
а в какво се изразява това напълняване?Почваш много да ядеш или просто си надебеляваш дори и без да се храниш?Първоначално написано от Water_lili
+1, ама е това е гадното, че мн рядко вече правят такива изслдвания за едни хапчета .... мързи ги ..... но все пак най-добре е да се ходи на лекар, та дори и без изследвания , той да си каже мнението ....Първоначално написано от the_hottie