.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Русе

Един много прост въпрос...

Момичета какво търсите от нас момчетата? красота,чар нз кфо още тфа ми е въпроса...от 3г. съм без момиче до мене...и от тогава насам се опитвам да намеря друго гадже...и най-честите отговори...циттирам: Е сори не си мой тип (чалгарка) еми незнам... (нео метълка) я пали бе (метълка) не съм грозен...поне аз така мисля

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ми намери обикновено момиче, такова което е твой тип. самият факт че пробваш между чалгарките, метълки и нео метълки говори достатъчно.знаеш ли какво искаш?
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

всеки е различен...аз гледам първо външноста....тва на пръв поглед а после какъв е...усмивката е мн важно нещо...да е забавен умен ... ад моеж да ме защитава..сикам някой който да ми помага в трудните моменти...е тва не може да се намери в лапе на 15-17 години...мн рядко са изключенията надраснали годините си...но се пак аз съм на 19 и вече търся нещо по сериозно а не поредната зарибявка за седмица две
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Има много такива теми и ние не можеме да ти отговориме на този твой въпрос.Всяко момиче си търси определен вид момче.
    А за тва,че от три години не си бил с момиче - не се притеснявай и ти ще си намериш някоя.Просто повечето момичето на твоята възраст си търсят по-големи момчета,защото те са по-съзряли.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    А тези момичета не виждат че има и съзрели по-от малки....смисъл налага се на някои да порастнат по от рано
    Пък по темата да не ти пука и ти ще си намериш нещо...последно време и аз имам някво усещане че съм омръзнал на приятелката ми и ако ме зареже ще има един дъълъг период докато се усетя пак....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Има много такива теми и ние не можеме да ти отговориме на този твой въпрос.Всяко момиче си търси определен вид момче.
    А за тва,че от три години не си бил с момиче - не се притеснявай и ти ще си намериш някоя.Просто повечето момичето на твоята възраст си търсят по-големи момчета,защото те са по-съзряли.
    значи някое лапе на 12-13г. би ме харесала то така излиза

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Ми намери обикновено момиче, такова което е твой тип. самият факт че пробваш между чалгарките, метълки и нео метълки говори достатъчно.знаеш ли какво искаш?
    под обикновенно момиче какво да разбирам?? ретро маниачки (едва се намират) то има ли нещо обикновенно?

Град
    Плевен
    момче, с което да се разбирам и което да се държи добре с мен - не ми трябва нищо повече! Не знам какъв си и на какви момичета попадаш, но и твоето време ще дойде. Нали знаеш - за всеки влак си има пътници
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Град
    Русе
    е така е (с влака) но..държа се много добре с момичетата има даже свидетели ама абе...ше си дочкам годините

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    А тези момичета не виждат че има и съзрели по-от малки....смисъл налага се на някои да порастнат по от рано
    Е,да има и такива,но те са много малко.

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    значи някое лапе на 12-13г. би ме харесала то така излиза
    Може и по-малки даже.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Vuprosa ne e do tva kva muzika slu6at be mom4e.....Moje da te haresa kakto metulka...taka i 4algarka.....taka i nekva det slu6a "stari gradski pesni "
    Promeni si otno6enieto....i ne6tata 6te se promenqt!!!!
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

MI MOJE PRI4INATA DA NE E V NAS MOMI4ETATA A V TEB ILI PUK PROSTO DA NE SI IZBIRA6 PODHODQ6TITE ZA TEB MOMI4ETA??? NE E LI TAKA ???
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има много такива теми.В някои даже съм отговаряла.Търся съвсем нормално момче,с чувство за хумур,да е с добро сърце.Искам да ме цени и да се разбираме.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    първо ме привлича външността,но после ме отблъсква,ако няма достатъчно мозък или не покрива мойте критерий за гадже
    няма любов

Момичетата винаги гледат да ти е голяма ... брадата!Е,виж ме мене...Аз просто не мога да се оттърва от тях...Момчетата ме дебнат да ми я одрежат,но .. няма да стане
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Град
    Sofia
    Ами много неща:
    Да се държи добре...да знае как да се разбира с нея...и още много..

П.П. Е и външен вид де І [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    mi az v edno mom4e tarsq mn ne6ta-lubov,da me razbira,da mi ima doverie,da me obi4a,da darji na men i t.n. nai ve4e da me obi4a istinski

Guest

Re: Един много прост въпрос...

Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    Момичета какво търсите от нас момчетата? красота,чар нз кфо още тфа ми е въпроса...от 3г. съм без момиче до мене...и от тогава насам се опитвам да намеря друго гадже...и най-честите отговори...циттирам: Е сори не си мой тип (чалгарка) еми незнам... (нео метълка) я пали бе (метълка) не съм грозен...поне аз така мисля

fani trenirai nqkav sport, zaebi taq rabota i si zchakai godinite

chisto i prosto budi sebe.....tfa e nai prosto i nai vajnoto pravilo....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си