- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един много прост въпрос...
Момичета какво търсите от нас момчетата?![]()
![]()
![]()
![]()
красота,чар нз кфо още
![]()
![]()
![]()
тфа ми е въпроса...от 3г. съм без момиче до мене...и от тогава насам се опитвам да намеря друго гадже...и най-честите отговори...циттирам: Е сори не си мой тип (чалгарка) еми незнам... (нео метълка) я пали бе (метълка)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм грозен...поне аз така мисля
![]()
![]()
![]()
![]()
всеки е различен...аз гледам първо външноста....тва на пръв поглед а после какъв е...усмивката е мн важно нещо...да е забавен умен ... ад моеж да ме защитава..сикам някой който да ми помага в трудните моменти...е тва не може да се намери в лапе на 15-17 години...мн рядко са изключенията надраснали годините си...но се пак аз съм на 19 и вече търся нещо по сериозно а не поредната зарибявка за седмица две![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Има много такива теми и ние не можеме да ти отговориме на този твой въпрос.Всяко момиче си търси определен вид момче.
А за тва,че от три години не си бил с момиче - не се притеснявай и ти ще си намериш някоя.Просто повечето момичето на твоята възраст си търсят по-големи момчета,защото те са по-съзряли.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А тези момичета не виждат че има и съзрели по-от малки....смисъл налага се на някои да порастнат по от рано
Пък по темата да не ти пука и ти ще си намериш нещо...последно време и аз имам някво усещане че съм омръзнал на приятелката ми и ако ме зареже ще има един дъълъг период докато се усетя пак....
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
значи някое лапе на 12-13г. би ме харесала то така излизаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
под обикновенно момиче какво да разбирам?? ретро маниачки (едва се намират) то има ли нещо обикновенно?Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момче, с което да се разбирам и което да се държи добре с мен - не ми трябва нищо повече!Не знам какъв си и на какви момичета попадаш, но и твоето време ще дойде. Нали знаеш - за всеки влак си има пътници
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
е така е (с влака) но..държа се много добре с момичетата има даже свидетели ама абе...ше си дочкам годините![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е,да има и такива,но те са много малко.Първоначално написано от Quasar
Може и по-малки даже.Първоначално написано от pavkata91
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Vuprosa ne e do tva kva muzika slu6at be mom4e.....Moje da te haresa kakto metulka...taka i 4algarka.....taka i nekva det slu6a "stari gradski pesni"
Promeni si otno6enieto....i ne6tata 6te se promenqt!!!!
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
MI MOJE PRI4INATA DA NE E V NAS MOMI4ETATA A V TEB ILI PUK PROSTO DA NE SI IZBIRA6 PODHODQ6TITE ZA TEB MOMI4ETA??? NE E LI TAKA ???![]()
![]()
![]()
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
Има много такива теми.В някои даже съм отговаряла.Търся съвсем нормално момче,с чувство за хумур,да е с добро сърце.Искам да ме цени и да се разбираме.
първо ме привлича външността,но после ме отблъсква,ако няма достатъчно мозък или не покрива мойте критерий за гадже![]()
![]()
няма любов
Момичетата винаги гледат да ти е голяма ... брадата!Е,виж ме мене...Аз просто не мога да се оттърва от тях...Момчетата ме дебнат да ми я одрежат,но .. няма да стане![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Ами много неща:
Да се държи добре...да знае как да се разбира с нея...и още много..
П.П. Е и външен вид деІ
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
mi az v edno mom4e tarsq mn ne6ta-lubov,da me razbira,da mi ima doverie,da me obi4a,da darji na men i t.n. nai ve4e da me obi4a istinski![]()
Първоначално написано от pavkata91
fani trenirai nqkav sport, zaebi taq rabota i si zchakai godinite
chisto i prosto budi sebe.....tfa e nai prosto i nai vajnoto pravilo....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!