of be hora parvo zdraveyte dobro utro i taka...mi na4i bqh na edna svatba na selo oba4e ne v ednoto mi selo ami v drugoto.i tam bqh s mama tati i kaka oba4e po edno vreme doyde bratov4edka mi i kaza ela da varim natataka 6ta zapoznaq s moyto gadji.i az nali vikam ok oba4e to v tva selo ima nekvi mom4eta det sa basi urodite lepvat sa za tebe kat nz ko.ta otidoh az zapoznah sa s gadjeto i oba4e posle doyde edno mom4e i vika day da ta celuna i az vikam nali ne moje vz i nqkvi takiva oba4e toq cqla ve4er ne sprq i az nakraq bqh prinudena da si tragna . i predi da tragna doyde edin brat4ed na brat4edka mi i na nego mu kazah 4e ne iskam da sa zapoznaim apak toy iska6e.i nakraq doyde edno dr mom4e deto be6e qko ama govore6e mn stranno i az i na nego mu sa izrep4ih.i vaprosa e tam 4i ve4e naprao ne moga da stapq v tva selo 6tot oneq sa sposobni da doydat daje do u nas naprao nz ko da praq apak sam na gosti na baba sled 2 sedmici.plss help.i tva sq da ne mislite 4e sam pusnala taq tema za da vi kaja kolko mom4eta sam zabila ako ne vqrvate elate da vi zaveda tam da vidite.molq vi pomognete