- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв си по религия?
Hristiqnin. Iskam oshte da pitam: Smqtate li da si smenqte nqkoga religiqta i zashto?
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Аз съм атеист, защото съм прозрял истината![]()
СМЪРТ НА РЕЛИГИЯТА!!!
и аз съм християнка .. не не бих си сменила религията но откакто почнах да чета библията някак.. ддз малко по малко почнах да вярвам .. е все пак го правяПървоначално написано от Pepe Rey
![]()
Постъпила си грешно!Първоначално написано от [b
Да си атеист е също толкова обвързващо, колкото и да си религиозен.
Аз не съм сатанист, не съм християнин, будист, мюсюлман или атеист. Язе сме паганист
+ I believe in Mother Nature's force![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ti trqbva edna kniga da prochetesh po toq vupros i togava shte si govorim.Първоначално написано от Guderian
![]()
LGPz
христиЯнин
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Hah, otnachalo i az se mislih za ateist, ama nakraq razbrah che ne e taka. Ateizma znachi da ne vqrvash v NIshto.Първоначално написано от Kisses{P}
a na men mi e malko trudno...
LGPz
Знам си аз какво е сатанизъм, миличък/ка, не мисля, че е позьорските простотии с пентаграмчета и т.н., нема се шашкашПървоначално написано от hforce
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Само такаПървоначално написано от Kisses{P}
Религията трябва да бъде забранена със закон!!!
а мога ли да те попитам ти каква си ?Първоначално написано от hforce
Dobre che na sveta sa ostani malko hora s tvoeto mislene. Nadqvam se najkoj den da se osuznaesh.Първоначално написано от Guderian
![]()
LGPz
Някой ден науката ще напредне до такава степен, че ще ни превърне в богове! Така, че казвам на вярващите че науката прави чудеса! Дане би Бог да е избавил хората от туберкулозата!? Дане би Бог да е спасил 60 милиона убити от Втората световна война!? Случайно да е дошъл и да е питал хората как сте имате ли пари за храна или подслон!?Бог ли ни е дарил компютрите и интернета с който сега общуваме!? Нека всички вярващи да се откажат от постиженията на науката и нека отидат в пещерите да живеят! Така ще е справедливо!Първоначално написано от Pepe Rey
продължавай да си вярваш...когато се осъзнаеш ще се депресираш и ще се самоубиеш...
Oh, happy day!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Определено не, атеистите вярват в себе си, дори има религии, които са определени като атеистични - например Будизма. Най - близкото философия до "вярата в Нищото" е Нихилизмът. Аз съм агностик.Първоначално написано от Pepe Rey
![]()
Аз даже се питам Христос съществувал ли е или е измислица? Имал ли е деца? Бил ли е женен? Как да вярвам като няма доказателства за неговото тогавашно съществуване? Трябва да ми дадете преки, а не косвени доказателства! Човек не може сляпо да вярва на приказки!
^ Дай доказателство, че не е съществувал![]()
![]()
Християнка съм и не бих си сменила религията. Защо ли ? Защото е най-неангажираща. Нашето православие е доста разпуснато и като цяло не е никак строго.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И сега, от едната страна виждаме атеист-нацист, със своето примитивно и доста грешно мислене, докато срещу него се изправя истински Божи воин, с превъзнесено такова!
Въпросът, драги зрители, е: Кой ще победи?
Отговорът естествено е: Scion_of_storm![]()
![]()
OMG, Burzum follower... kill!Първоначално написано от ScionOfStorm
Шибаните викинги
![]()
Ще го кажа само веднъж РЕЛИГИЯТА и БОГ са най-голямото нещастие за човечеството.
Благодарение на тях са измрели стотици хиляди, ако не милиони хора.
Религията трябва да се забрани със закон.
Обожествяването на свръхестественото е примитивен отговор на въпроса: "Защо слънцето залязва точно преди луната?"
Религията и бог са за бедните, глупавите и слабите, тоест за тези, които сами не могат да си помогнат. За тях е по-лесно да вярват в някъв дъртак в горните слоеве на атмосферата.
За подобни индивиди хората са построили психиатрични клиники.
След 200 години, когато физиката е достатъчно напреднала, църквите ще останат баш без аудитория.
Християнин.
Не че съм религиозен.Просто знам, че има някаква сила...и я приемам с християнския и образ, защото така са ме научили![]()
хъхъ..