- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв си по религия?
Анкетата ти е първо леко казано ограничена.
Аз съм атеист.
Абе брато....
....дори и да си пушил не е възможно, пак щеше да си по-интелигентен. Не те знам какво влачиш, ама, еби му майката, дори и аз съм по умен от теб ма![]()
![]()
Пиздец!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз съм вярващ, но само около Великден и Коледа.
[quote="Guderian"]Надежда винаги има и без вярата в БогПървоначално написано от daya
Nadejda ima i bez vqra v Bog, no nadejda bez vqra nqma.
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Мразя религиите, атеист.
АТЕИСТ
не вервам в нищо и никой.
А как му се вика,когато
хич не се и замисляш какъв си?
или просто не си никакъв?
Не,не е атеист.
Щото не се противя на нещата.
Не казвам,че не ми пука.
и не съм лоша такава.
аа ,гадни християни хаха.
просто ми е безразлично някак.
Да ме зоват как щат.
Християнин,будист,атест,са анист.
някак ми е никакво и не се занимавам,а
вие правите дълги постове
и пишете умни неща.
не става ли просто да си пием бирата,бе?
всичко това са все глупости измислени от хората.
И толкоз.
нищо интересно няма в думите.
Скоро се чудих за друга дума обаче.
Как му се вика,когато ти се пикае и те мързи?
трябва да има дума за това,по дяволите.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
[quote="Pepe Rey"]Пиши на български ве, кавал!Първоначално написано от Guderian
Християнка съм![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Християнка.![]()
offtopic:Първоначално написано от Guderian
Виждам колко си прозрял истината, да. Много обичам комунисти, прозряли
истината. Дори не знам за какво изобщо се занимавам да пиша мнение, защото най -вероятно си 14 годишно хлапе, което си няма друга работа, но както и да е. Аз също не вярвам в Бог, и религията определено не ми е страст. Обаче религията не трябва да се забранява със закон, защото именно тя е запазила българите, като народ и култура. Затова комунистите ги е страх от религията, нали? Защото целта им е да обезличат хората, а религията спомага за точно обратното. Е, време е да срещнеш жестоката истина и да видиш грозната и мутра, това никога няма да стане![]()
Give me your best shot motherfucker!
ъъъ, религията също има свойството да ги обезличава![]()
Какъв си по религия?
кифла![]()
доволно?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Водя се християнка,но това е по воля на наште.Не харесвам религиите-те ограничават хората. Не вярвам в тито една от тях,защото религията е създадена от човека,а не от така наречения Господ.А от това следва,че са създадени, за да допринасят за нечии ЧОВЕШКИ интереси.
Вярвам в себе си,в силата на Майката природа.Нямам представа как се нарича тази вяра-не ме и интересува.Мисля,че наистина има нещо,което контролира всичко,независимо дали се оповава на физични закони или магия. Любопитна съм да разбера какво,но не искам-това е очарованието на нашия свят. Защо да го развалям?
Колкото до това дали бих сменила религията си-какъв е смисъла да я сменям,като никоя друга не ми предоставя нищо по-добро. Все ми е тая.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
тук всеки 2ри е атеист
а кой от всички атеисти не ходи никога не черква, дори и по Коледа и Великден?
кой по Коледа не спазва обичаите с номера на ястията и т.н.
кой от вас не празнува именния ден на свой приятел?
кой от вас се е отрекъл от кръщението си?
май не разбирате думата "атеизъм"
а който вярва във великденското зайче...какъв е?![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Реших да отговоря на въпросите ти:Първоначално написано от OtherDimension
-Еми аз през живота си съм ходила един единствен път на църква-бях 1ви клас и то,защото найка ми ме ушамари едно яко.
-Не спазвам никакви обичай,нито с ястия,нито с нищо,както не спазва никой друг от семейството ми.
-Не празнувам именния ден на свои приятели,защото никой от тях не си го празнува.
-Аз не съм кръстена,както и брат ми.
![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
+1Първоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
освен частта с брата. само дете съм.![]()
"14 годишно хлапе" си или ти, или кирливия/кирливата ти брат/сестраПървоначално написано от fire_of_satan
Не съм комунист, а съм нацист и то атеист. Не всеки атеист е комунистПрепоръчам ти да замълчиш, че нямаш грам представа от целия околен свят
![]()
Ох,дарлин'Първоначално написано от OtherDimension
Религията ти да не е само ходене по черкви и въртене на баници.
Религията е слабост,понеже хората вярват в друго нещо,не в себе си-това им дава упора и извинение за грешките и несгодите си.
Самата Библия е сбъркана..разпъването на Христос..кой може да издигне в култ страданието и самонаказанието освен слабите хора?
Аз на църква не ходя,имам фобия даже.
А религията (не говоря за вярата) е най-голямата секта.
Копеле, ти си некъв уникален!!!! Не, просто...Bowdown!!!Не съм комунист, а съм нацист и то атеист
Аман от пишлемета бе ;>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Сатанизмът не е религия,а сектантство...атеизмът не е религия,а отсъствие на вяра в Бога...нали този,който е пуснал темата знае какво ми е мнението за неговите умствени способности...![]()
![]()
Религии са християнство,юдаизъм,ислям ,будизъм и т.н.....
Аз съм православна християнка иначе.
Простак!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
е тва е най-добрата религия...Първоначално написано от Магесник
...а бога на простаците знаеш ли кой е?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни