- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв си по религия?
МангалоУбиец![]()
Когато учите за еволюция ще разбереш за какво говоряПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
Ае Гюдериан,ти са ариец ли си,интересно ми е?
Понеже почна да разпряваш за религията да питам,ами от къде са се взели елементите,които са осъществили тая еволюция?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
"Моята молитва", любимото миПървоначално написано от Nobody
![]()
ДаПървоначално написано от Ziezi
![]()
Да си чувал за думичката ПРИРОДАПървоначално написано от Ziezi
![]()
![]()
Guderian, естесвено, пропусна важната част на поста ми...
А и имах предвид, че Господ няма роля в еволюцията, ако не си разбрал...
Но душата на човек откъде се е взела?
хъхъ..
Я обясни на батко си що е това ДУША и изобщо има ли такова нещоПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
![]()
![]()
Я ми кажи имаш ли чувства?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Какъв се опитваш да ме изкараш с този въпрос, а!? Имам чувства към родината!Първоначално написано от ScionOfStorm
България над всичко![]()
И кое ни кара да чувстваме...?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Също от еволюциятаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Цензура!
.: machoka :.
Гудериан ме разочарова много...арийски ми братко ти дали знаеш че повечето генерали по времето на Хитлер са били ревностни католици?!И кои са тия истински 10 нациста които познаваш???Не знаех че има такива в България?!Моля те спри да спамиш темата каза си мнението...или може би си ислямист под прикритие?!
По темата:
Източноправославен ХРИСТИЯНИН
Православното християнство за мен е най-хубавата религия...дава ни необходимата свобода,морал и ни учи на много важни житейски уроци...а Иисус е приятел на всички нас!!!
P.S.Авторката, моля те оправи си правописната грешка в анкетата!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не вярвам в религии. Вярвам в други неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Източноправославна християнка...кръстена съм...и не бих я заменила,макар че не съм запалена много,много (да не кажа изобщо) по тая тема с религията/ите...просто съм свикнала с нея,възпитавана съм така и така ще си остане...![]()
Християнка![]()
Не всички нацисти са вярващиПървоначално написано от Initial_D
Както и не всички комунисти са атеисти
Ако си малко умен няма всички под общ знаменател да поместваш
![]()
az ne vqrvam v ni6to horata zemqta si4ko e himiq nqma takiva ne6ta kato bog maika 4ete6e edna noo interesna kniga deto pi6e6e 4e isus hristos e bil fokusnik si4ko e bilo trikove a tva s raspyvanoto na krust i vyzkrysvaneto e 4e e imal brat bliznak za koito nikoi ne e znael kolko e vqrno neznam ama zvu4i interesno dori i ne sym krysten rodninite mi vikat otidi da se krysti6 i za kvo smisal nikakav pak i az v cyrkva ne stypvam
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Всички сме атеисти, защо не си го признаете. Обръщате се към Бог само когато имате някакъв проблем!![]()
Оо пич кфо стаа е, в дата.бг мноу скучно стана и реши да дойдеш на купона, а?Първоначално написано от MegabytE
![]()
Модераторите ме наблюдават. А тука е анархия! \Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
/