- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гадже искате
Някое момче/момиче което слуша обикновенна музика красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Рапъри/Рапърки красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Нео метълист/ка красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Метълист/Метълка/красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Чалгар/Чалгарка/красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Искам момиче, с което да можем да говорим за всичко, да се разбираме, да имаме някои сходни качества, но да НЕ сме еднакви.А относно музиката - ако харесва метъл/пънк/рок ще е добре![]()
хъхъ..
4 i 5 nai mnoo mi dopadat, po princip muzikata koqto slusha gadjeto mi nea absoliutno nikfo znachenie, shtoto vse pak ne si gi izbiram po tfa kfo slushat i kfo ne.. NO rapyrite sa mi strast, imat adskiq stil :P i za tfa glasuvah za tqh
~!1912!~
kvoto se padne-moi kasmet![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми аз писах рапър ама и с последното съм съгласна. Не мога да посоча 2 отговора![]()
Гласувах там за метълист,защото гаджето ми е такова...но аз иначе си слушам чалга и то многоооо
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Ah mi az izbiram 2 zashtoto momcheto koeto haresvam e takaf..inache ne me interesuva!!iskam samo da sam s nego i da me obicha a muzikata mi e vse taq e stiga da ne e opera de ama hah tfa e drug vapros!
чалгарите да смучат на азис дебелия, рапарите да смучат на съкилийника дебелия, нормалните да си смучат дебелия
моногамия рулзз, яще шит курви
да бъде интелигентен и мн добър
Aко си избирате гаджета само по музиката, която слушат ви съжалявам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
А бе , ти какво разбираш под ОБИКНОВЕНА МУЗИКА?
ВЪПРОСЪТ Е ЗАДАДЕН ПО НАЙ-ГЛУПАВИЯ НА4ИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
еми те са си за съжалениеПървоначално написано от BrokenInnocence
пп. мани тва розово маа кучко чалгарска![]()
моногамия рулзз, яще шит курви
Защо трябва да го гледам по това каква музика слушам и точно метъл или чалгар.Може да слуша съвсем друга музика, толкова стилове има.
Не слушам чалга, а метъл, но това не ми пречи примерно да се влюбя и в човек, който слуша чалга.![]()
еми 4есно да ти кажа важно е само да ме оби4а и да е то4ен а да слуша кват иска музика за мен няя зн
Първоначално написано от Aleandra
Everything happens for a reason..
тцтцтцтц Аз от 28 години търся и не мога да си намеря гадже - добра изпълнителка на духови инструменти / кавал, обой, дудук и т. н./.. даже и инструмент съм и приготвил да свири, свири, колкото ду6а и сака
и да не се притеснява в Манюъла на инструмента е отбелязано 4е е с една дупка и в определен момент / при добри изпълнителки/ може да освободи напрежението което се е натрупало в двете гайди4ки....
Nidei vika ku4ka na momi4ito ve kele6Първоначално написано от 1
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Отговарям : "Някое момче/момиче което слуша обикновенна музика красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а " Въпреки,4е 40 % от гаджетата ми били 4алгарки и 40 % рапаркии останалите 20 % са нормални моми4ето,аз 4есно казано предпо4итам да са нормални,но се пак не обра6там толкова внимание на това какво слуша гледам вън6ния вид на самото моми4е не това как се обли4а и какво слу6а се пак най-важнотое лицето и тялото ! :P
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
аз пък сам за последния тип![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
В последният отговор се намира гаджето което искам .. както и в подписа ми![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Не избирам момче според музиката,която слуша,но по-често се случва да си харесвам чалгари![]()
Ух..за мен музиката е мн важен фактор-рап
Гласувах за последния посочен вариянт, понеже нямам идеал за момиче...Ако момичето ми хареса, разбирам се с него, всичко ни е на 6 няма значение чалгарка ли е, нео-металиска ли е или секс-маниачка..![]()
Ами не определям момчето по това какъв стил музика слуша...
аз квото искам си го имам
моя не е метъл чалгар и тн... а някаф раста ман.........който мн си го обичам![]()
горкия нз как ме понася но...мн го измъчвам.... като опитно зайче ми е