.

Виж резултатите на анкетата: Какво момиче/момче бихте харесали?

Гласували
290. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Някое момче/момиче което слуша обикновенна музика красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а

201 69,31%
  • Рапъри/Рапърки красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а

26 8,97%
  • Нео метълист/ка красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а

4 1,38%
  • Метълист/Метълка/красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а

31 10,69%
  • Чалгар/Чалгарка/красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а

28 9,66%
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148
    Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ми глей ся гаджето ми слуша всякаква музика но не и такава каквоато слушам аз т.е. RAP но това не пречи на отношенията ни обичаме се поткрепяме се в всичко помагаме си с каквото можем и колкото можем!!!при нас има много любов,страст,и най-вече уважение!!! =D>
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

pfff....da opredelqsh chovek po tfa kakvo slusha.....typa rabota kfo me interesuva kfo slusha.....stiga da me obicha !....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от fen4i_na_avril_and_lp
    Дадох гласа си за последния отговор.....не ме интересува каква музика слуша важното е да ме обича,да ме подкрепя и защитава!

Едит1:Не ме интересува каква е музиката ама само да не е чалга
    Едит2:Моля без нападки!
    Да, ние чалгарите сме тъпи парчета и не ставаме за връзки. Изобщо не може да бъдем готини и свестни хора!

54444444446

последната опция тъй като няма значение ... , но все пак ... метълското си е метълско :P:P:P

*No*Name*Girl*
    Guest
    Тоооолкова ли е важна музиката, която слуша човекът когото харесваш... Ако обичаш даден човек такова дребно нещо не би ти правило впечатление, освен ако не си някъф адски изпръщал от ... нз кфо... .. Незнам.. Не харесвам чалга.... Но едни от най- добрите ми приятели... слушат точно такава музика и аз естествено като се събираме слушам каквото те пожелаят.. По рядко слушаме по съгласието на всички нещо... хм.. по така.. Хаус.. Денс.. R&B.. RetRo... незнам.. не ми е приятно да я слушам тази музика... ама .. като компанията и приятелите ми са такива, че тази музика често присъства.. А приятелките ми.. те май май са като мен.. Но едва ли стила музика би бил определящ за мнението ми за човека, който обичам или харесвам..

Az sly6aM sekvo no nablqgam na HipHop ,R&B i Rap ...nqmam ni6to protiv 4algata prosto q sly6am rqdko...... Kolkoto do temata az est izbrah ...rap1r4e ...No poprincip ne opredelqm gadjetata si po stila na myzika koito hrs !
    Момиче сам !

Голям фен
    Град
    Варна
    Не смятам, че от музиката зависи дали ще харесам някое момиче или не.

и аз избрах последния... не деля хората на това каква музика слушат.. а и няма да ходя с мп3 плеиъра му нали?!?!

Гласувах за 2-рия вариант ,защото си падам по метъли най-много.......

Град
    В мечтите ти
    Mi glasyvah za rapara, 6tot vse s takiva izlizam, ne 4e az sly6am takava muzika.. Ne me pyrka tolkova kakva e muzikata, no predpo4itam mom4eto da si ima sovstven stil i sobstven vkys, a ne da gleda samo koe e moderno...
    Be FREE!!! And feel the love...

Град
    Kill the kifla co.
    Миии, аз си харесвам метълите. Но естествено дори и момчето да слуша рап например няма да е от голямо значение. Но ако може метъл - най-добре.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа

Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
    Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!

Moderated by krem4et0
    т.8 от Правилата на форума!

Някое красиво момиче което да има яко секси тяло хубаво лице и хубави цици (ако може).
    Да има нежен характер.
    Да не е: гадна курва, пикла надута, нито пък лигла смотана, надута !!
    Не ме интересува каква музика слуша.

Всичко това се отнася за 4 отговор !!

`тиксо`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Аз искам рапърка!
    Ми аз пък искам рапър.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    някой каже ли кво е тва обикновенна музика ? аз обикновенно си харесвам чалгарки и хаусърки ако house е обикновенната музика начи избирам първото и последното
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

е хубу де, направил си анкета, ама не цъквам к'во разбираш под обикновена музика???

mi.. da e mil dobyr grijoven sladyk obi4liv da ne lyje da pokazva 4uvstvata si da ima pari da me izvede nqkyde da ne byde naduvka xaxaxa
    pffff 6to gi nqma takiz beeeeeeeee
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    visok, krasiv sus sini o4i i tumna kosa moje da ne e umen za kvo mu e mozuk kato go pokazvam na priatelkite mi i hoda po ulicite s nego za predpo4itane e sportist da se obli4a hubavo da ima pari za poduruci i da e dobur v legloto

Град
    (: Русе :)
    Защо хауса не присъства като възможен отговор и кво означава обикновена музика
    So free

vse edno mi e kva muzika slu6a po-vajno e kakav e toi

Не гласувах за никое от посочените там горе, защото нито едно от всичките не ми харесва. Или ще е емо или ще е пънк или ще е джей-рок. Тва е за музикалния вкус. За мен тва има значение, защото понякога музиката има голяааам ефект върху характера на човек. Иначе имам нещастната съдба на девойче, което се заглежда по готини, но идиоти. Свестните момчета са рядкост за момичетата както и свестните момичета са рядкост за момчетата

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Избрах последния отговор, защото не избирам момчето според музиката, която слуша.

Трябва да човек да е повърхностен, за да избира гаджето си по това каква музика слуша...

Искам да споделя с целия свят!! Той се появи! Перфектният се появи на хоризонта! Зодия Скорпион (понеже аз съм Рак), 190 см, забавен, умен ..... абеее нямам думи, напрау съм лафстоунд

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си