- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гадже искате
Някое момче/момиче което слуша обикновенна музика красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Рапъри/Рапърки красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Нео метълист/ка красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Метълист/Метълка/красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
Чалгар/Чалгарка/красив/красива/интелигентен/интелигентна/подкрепящ/а
ама нали знае6 противоположностите се привли4ат пове4еПървоначално написано от lizzard_92
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Метълист,красив,интелигент ен,подкрепящaz sum za takova gadje i mai moq e taqkuv ne sum mn sigurna
![]()
![]()
Тц,не е така...Повярвай ми опитал съм...И не искам да опитвам пак.Първоначално написано от monityY
![]()
Никакво значение няма музиката, стига да не е проблем в отношенията ни. Достатъчно е момчето с което съм да ме изслушва и разбира. НО задължително да има мозък в главата си... поне колкото мен![]()
You're a looser. But I'm not.
гласувах за последното![]()
~cLose t0 yoU~
Dal Gospod ot vsi4kite po edin [-o< Pak ina4e glasuvah za rap1r.
Fuck me,I'm famous!
аз избирам последния отговор, защото за мен не е важно какъв вид музика слуша за мен е важно да бъде добър да ме обича да ме защитава както моите интереси така и неговите
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
glasuvah za rapuite
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Някой смъкнат, които слуша бг хип хоп, дръм... е такива.. (:
и аз съм за последното.....
someone else...
А който нито има,нита няма???Първоначално написано от pavkata91
А защо всички
се различават само по стила музика???
Тъпа тема,не заслужава вниманието ми.
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
музика не е чак толко важна..обаче моя човек е програмист и аз съм мн хапи
Ах, само да ми падне някое метълче.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
последното :P
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Почвате да ме отчайвате вече.Валят теми от рода:"Синеок,зеленоок,с кафеви очи или две различни?","Метъл,Емо или Чалгар/ка?","Висок/а или нисък/ка?" ,"С косми по ръцете или не?" и прочие глупави теми
Или сте суперограничени или просто нямате какво да правите и задавате такива трагикомични вече въпроси !Няма да си зарежа гаджето,защото примерно той е със зелени очи(пък аз обичам сини),той слуша метъл(а аз каквото ми падне),той не е много висок(а аз харесвам такива) и т.н.Че нали аз затова го харесвам?Какво ми пука дали се епилира или слуша метъл?!Всеки си има право на избор.Щом човека до Вас не Ви налага да му слушате музиката или да си правите косата многоцветна,какво Ви пречи?!Адски много се нервя на такива теми!
Първоначално написано от ~*RoNi*~
Подкрепям те..![]()
![]()
![]()
А иначе аз съм за последния отговор:P :P :P :P
да слуша сръбско и гръцко !![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim