- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях на купон
Снощи бях на купон и пиинах доста. Едно готино момче започна да ме сваля и аз му се вързах. Отидохме в другата стая и започнахме да правим някой работи. В един момент нахлуха в стаята 3 момчета и започнаха да се майтапят да говорят разни перверзни неща и т,н. В един момент нещата излязоха от контрол, започнаха да ме обарват целуват и както си бях пиинала се навих и правих секс с всичките едновременно. Не беше чак толкова зле но днес ми е много терсене щот и четиримата са ми съученици и само като си помисля какво ще разправят в даскало ми настръхват косите.
Ама какви са тия глупости.Спрете да се оправдавате с това,че сте пийнали.Като не можете да се контролирате след употреба на алкохол и правите глупости под негово влияние...не пийте.
Въпреки че как няма не да пиеш,нали няма да си интересна пред приятелите си.Ползвай си мозъка,мисли!А за създалата се ситуация(ако е вярно всичко разбира се) - естествено е ,че ще те говорят в училище...ти как я мислиш.Без никакви лоши чувства....ама да си мислила..и другия път ще знаеш.
Евала ти правя защо ще те е срам да не ти пука е точното опътване!!!!Първоначално написано от Peshito
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и сигурно не сте използвали предпазни мерки и след 1 седмица или там когато трябва да ти дойде цикъла ще пишеш теми тука "ебаха ме петима ,бременна ли съм?"
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
To mai stan moderno da vi praskat po kuponite kato ste piinali.Ti ne moja li da se nasere6 kato onaq Milena_Pld ot foruma deto nqkakav q ebal v gaza i tq se nasrala?
"и как да разбера кой е бащата"Първоначално написано от ninsy
кой клас си
на дали е по-голяма от 7-8 максПървоначално написано от Анонимко
..
да за бащата също ще пише
това че е спала с 4ли са 5 ли са като се е напила го смяташ за похвално ли ?
ебахти,хвалбата....мога да ти кажа,че всяко едно моиче,ако поиска да направи нещо такова,никое момче няма да и откаже...Първоначално написано от Peshito
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Щом не можеш да се владееш,когато си под влиянието на алкохола,най-добре се ограничавай за да избегнеш подобни ситуации.Момчетата,че постъпят твърде некоректно,ако разказват за случката в училището ти.Щом толкова те е срам,просто отричай,никой не може да докажече си спала с тях.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Само така коте
груповите изпълнения си ги бива. Колкото повече жени като теб толкова по готино.
Аз отдавна си търся такова момиче да ми разбуди фантазиите
Druiq put da me pokanite i mene na kupona![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Zemete i Milena_Pld 6te vie interesno...![]()
Macka mai e trqbvalo da misli6 predi da go napravi6a ne sled tova. Nadqvam se da ste izpolzvali predpazni merki 4e ina4e lo6o
6te ima mama, ama koi 6te e tate
![]()
vzemete i ivaneta_14 tq e bremenna ama nqma da otkaje![]()
Ти много късно си се сетила да мислиш за последствията. Като не носиш на алкохол, просто не пий. Ако не сте се пазили, след седмица си направи тест, а и не е лошо да си пуснеш изследвания, да не са ти лепнали нещо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
споко следващия път може и 9 да те ебат, и може да ти е още по гот
дано забременееш с петзнаци
моногамия рулзз, яще шит курви
абе за 3 дупки се сещам, как го прави с 4 на веднъж, я разясни малко
щом не те е било срам да го направиш, сега не трябва да те е срам като те обсъждат...ама много сте велики като се държите като к*рви![]()