Хайде така и така е отворена тема за УНСС да питам някой има ли представа защо днес, след като успях най-после да отворя сайта на университета, класирането вече го няма ... Някакъв слух чух, че нещо било объркано и трябвало да го оправят ... И вчера доста хора се изкефиха, че са приети в желаната специалност и сега какво се оказва ,,, че всъщност не е сигурно ? Та ако някой знае нещо по въпроса да пише ..
Иначе по темата : високия бал за момчетата не е никаква изненада ( аз да отбележа само, че съм момиче ) ... Статистиката показва колко много отлични оценки има, било то постигнати с лично усилие или с преписване ... все едно пък по изпитите не е имало момичета , които разчитат изцяло да препишат от някой ... Така че, този спор е глупав . А и това, че тази година знанията се проверяват чрез тестове е много важен фактор . Щото на момичетата много по-лесно ни се отдава да заучаваме наизуст, а според мен темите са си точно това - зубрене ( и аз кандидатствах с тема, така че съм наясно ) , а и оценяването там е доста субективно ... Всъщност мисъла ми беше , че като цяло след въвеждането на тестовете и най вече след излизането на резултатите се очакваха много високи балове и при момичетата и при момчетата ...