- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тренировки и прием на вода?!?
iskam da popitam koga tr da se pie voda sled po vreme ili predi trenirovka zashtoto 4uvam razli4ni versii i se poburkax..nqkade 4etox 4e bilo zaduljitelno da piseh voda sled tova za po burza obmqna.neshto takova a puk na dr mqsto to4no tva go otri4at 4e namalqval efekta ot trenirovkite..a vie sami ste vijdali po tv kak dokato pravqt uprajnenia imat shishence s voda piat ot vr na vreme...ta posledno kakvo e?molq za otg![]()
Аз знам,че постоянно трябва да се пие вода.И по време на тренировка трябва да изпиваш по една чаша на 15 мин. То и аз съм чувала различни версии за това,кога трябва да се пие вода,но като ходя на фитнес пия много вода - така се чувствам някак си по-добре![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ходя на тренировки постоянно и сега ще ти обясня.Когато тренираш трябва обезателно да пиеш вода защото е нужна на организма ти ,колкото и да е се потиш все пак.Не е много хубаво обаче да се наливаш с вода след тренировката...трябва да е в умерени количества.И друго важно нещо в никакъв случей не тренирай гладна и никога не яж веднага след тренировка ...килцата скачат доста бързо така....1-вото ядене след минумум 40-50 минути![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
napulno sum suglasna!Първоначално написано от smotano-f
Dori voda ne e hubavo vobshte da se pie.. i ne za 40-50 min,a 2 chasa sled trenirovka..Първоначално написано от smotano-f
Shte izdurjish 3 chasa bez voda s trenirovkata obshto.. aide
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Brat mi e sportist.. ot nego,nema vi lujem saПървоначално написано от thefreak
![]()
Nema da umrete..![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се