Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Защо няма отговор "Не пия", няква дискриминация усещам, а толкова обичам да попълвам анкети Deus ex machina - как може да пиеш кафе, изобщо не си тру Защо някой те е карал да не пиеш кафе някои еджъри наистина прекаляват... Аз не пия, защото не ми харесва.
мислех, че съм сложила опция "кафе не пия", обаче не се появи на анкетата, а сега не мога да я оправя.

ахаха, кафето никога не съм го възприемала като част от схе идеите. някои казват и че не може веган да яде мед. това е субективно, обаче.

за мен в крайна сметка да си едж е да правиш най-доброто за себе си, да не се тровиш и така да имаш ясно съзнание, да не ставаш зависим от нещо, да разсъждаваш трезво. досега не съм се убедила, че кафето може да сисъпе нечий живот както например алкохола и дрогата. обаче, пия кафе и съм окей, спрях го и съм окей. не завися от него. мога да се събудя и с чаша кафе, и с леден душ. предпочитам обаче по-вкуснат алтернатива . затова кафето за мен е ок.

Обещанието ми въобще не беше свързано със схе всъщност...Но това е дълга история.