А защо няма отговор "Изобщо не пия"??? Не приемам кофеин, заради хомеопатични лекарства, ама и преди да ги почна мразех кафето. Само фрапето ме кефеше,ама с много мляко и захар![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
мислех, че съм сложила опция "кафе не пия", обаче не се появи на анкетата, а сега не мога да я оправя.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
ахаха, кафето никога не съм го възприемала като част от схе идеите.някои казват и че не може веган да яде мед. това е субективно, обаче.
за мен в крайна сметка да си едж е да правиш най-доброто за себе си, да не се тровиш и така да имаш ясно съзнание, да не ставаш зависим от нещо, да разсъждаваш трезво. досега не съм се убедила, че кафето може да сисъпе нечий живот както например алкохола и дрогата. обаче, пия кафе и съм окей, спрях го и съм окей. не завися от него. мога да се събудя и с чаша кафе, и с леден душ. предпочитам обаче по-вкуснат алтернатива. затова кафето за мен е ок.
Обещанието ми въобще не беше свързано със схе всъщност...Но това е дълга история.
Еее, к'ви са тия сериозни обяснения, аз се ебавах![]()
нз. нямам навика да се ебавам за важни неща...![]()
Да, пия кафе всеки ден и то по-много. И това не е много полезно, ама какво да се прави. Пия много, когато съм под напрежение или имам много работа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
2-3 chashi..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Кафето е течността на живота за мен, не мога без него. Ако не си изпия сутрешното кафе цял ден ми е криво, спи ми се, ставам раздразнителен и т.н. Определено съм пристрастен и имам абстинентни симптоми, но кафето ми доставя такова удоволствие, че никога не бих го спрял.
Ми аз като не пия..
az otka4am zapo4vam da se durja kato luda
през седмицата чесно казано не пия често.Освен ако съм нощна смяна ,уж да живна малко по някое време,но пак е рядко.НО петък,събота,неделя сутрин,когато имам тегаФФ аФФтър,коз и кафе на масата не липсват.Просто от както се знам,е закон тук ;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Когато съм на училище, друсам страшно много кафе - няма начин!![]()
Собственост на Canis_Dirus
не пия
кафе не обичам,но ако става въпрос за мляко с какало-там съм като бездънна яма![]()