.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Съседката

gaara
    Guest

Съседката

Дайте ми съвет какво да правя.Значи наще се познават със съседите и бяха добри приятели ,докато преди няколко дни не се скараха жестоко.Мен това много не ме късае,въпросът е в друго.Нали те са си семейство си имат дъщеря която е 1 година по малка от мен(аз съм на 16)Вчера трябваше да им занеса нещо взето назаем,защото наще по техни думи не искали да имат нищо общо тях.И нали аз звъня на вратата ,и отваря тя.Беше само по блуза 1-2 размера по голяма на една от любимите ми групи и явно беше изляла скоро от банята ,защото по тялото и беше леко мокро,а аз идиота стоя на вратата и гледам така , тя ме пита какво има без да и прави никакво впечатление (какъв перверзен поглед имаше само) аз измънквам нещо и хуквам към нас.Разбира се адски се възбудих от това си преживяване(кой не би),но наще са ми забранили за да се виждам с който и да било от тяхното семейство,а и ми е странно защото никога не съм възприемал това момиче за нещо повеч от приятелка.Посъветвайте ме какво да правя

Бънгъл
    Guest
    Не знам, ама знам със сигурност, че гледаш Наруто. Гаара е много як!

влюбен в комшииката
    Guest
    дамм, и аз имах подобно изживяване ама след като си откраднах(няма да казвам как) снимки по-белъо на комшииката, после 1 година бях в шок и всеки път като я видех оставах без думи....накрая се събудих и се оказа че съм свършил в гащите.....

Lestat357
    Guest

Re: Съседката

Цитирай Първоначално написано от gaara
    Посъветвайте ме какво да правя
    Get a life!;] И спри да спамиш във форума.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен си усетил,само момента възбуда и нищо повече.Ако момичето е било привлекателно е нормално това,което се случва с теб.Спокич.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Бънгъл, mnogo hora gledat naruto, spoko
    a kum avtora - na gaara sum mu fen o6te ot 1viq put kato go vidqh i toi e edin ot malkoto v animeto koito me radvat
    a po temata - sus susedkata ne znam kvo da pravi6 ama noviq epizod na naruto e izlezna :P dobre de, eto i po temata za susedkata - pokani q na kafe, tam i priznai kakvo ispitva6 i ako tq e suglasna togava prosto 6te se kriete, puk sled vreme 2te semeistva 6te se opravat i vie 6te moje da se ujenite nai-nakraq sled godini kriene (ebati sapunkata) i t.n.

Guest
    btw obojavam gaara nz 4e i tuka ima hora koito da gledat animeta bilo to i naruto ,ta po temata vyprosyt e dali i tq ima nqki 4ustva kym teb ala bala kakto ve4e kazaha govori s neq ili q zabravi

Guest
    кво те интересуват ваще бе, действай! излезте на кафе нещо.. знам ли

gaara
    Guest
    ей хора благодаря ви ,по принцип не съм импулсивен ,но не ми пука ама изобщо напоследък сега отивам да я попитам дали иска да излезем.

ама вие и аниме ли прогледахте ве пишлемета, ХАХАХА то било само наруто
    гледайте истинско аниме
    моногамия рулзз, яще шит курви

Цитирай Първоначално написано от 1
    ама вие и аниме ли прогледахте ве пишлемета, ХАХАХА то било само наруто
    гледайте истинско аниме
    Като например?

Golden boy?

Супер фен

detence idi si bii edna
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

OmH!PRp;fdl,.,mdv!lkdf

Дайте ми съвет какво да правя.Значи наще се познават със съседите и бяха добри приятели ,докато преди няколко дни не се скараха жестоко.Мен това много не ме късае,въпросът е в друго.Нали те са си семейство си имат дъщеря която е 1 година по малка от мен(аз съм на 16)Вчера трябваше да им занеса нещо взето назаем,защото наще по техни думи не искали да имат нищо общо тях.И нали аз звъня на вратата ,и отваря тя.Беше само по блуза 1-2 размера по голяма на една от любимите ми групи и явно беше изляла скоро от банята ,защото по тялото и беше леко мокро,а аз идиота стоя на вратата и гледам така , тя ме пита какво има без да и прави никакво впечатление (какъв перверзен поглед имаше само) аз измънквам нещо и хуквам към нас.Разбира се адски се възбудих от това си преживяване(кой не би),но наще са ми забранили за да се виждам с който и да било от тяхното семейство,а и ми е странно защото никога не съм възприемал това момиче за нещо повеч от приятелка.Посъветвайте ме какво да правя
    abe poprincip ne biva da ti puka mn ot va6te 6tom iska6 da si s neq no ne biva i samo zaradi momentnoto seksualno privli4ane da razvalq6 dosega6noto vi priqtelstvo!parvo pomisli kakvo iska6 kakvo 4uvstva6 i t.n. no nedei da q izpolzva6 samo za6toto e bila seksi v nqkva teniska na lubimata ti grupa!

Град
    Русе
    пич лесно е ходиш тайно с нея докато не станеш на 18-20 и не се изнесеш от вас същия е случая с брат ми и наще се изпокараха с съседите и имаха секси дъщеря..изнесе се брат ми и ето..вече 7г. ходи с нея ех да имах същия късмет като него

Ако наистина я харесваш излезте. Все пак кавгата е между родителите ти и нейните родидели или се виждайте тайно.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    The girl next door...gledai go

gaara
    Guest
    dnes otidoh i q popitah dali iska da izlezem tq ot na4alo me pogledna stranno ,no se syglasi,nqmam tyrpenie da doide sre6tata.Blagodarq vi hora za6tot ako ne em bqhte posyvetvali edvali bih napravil ne6to

Град
    Асеновград, България
    А ти какво искаш да направиш. Да не ти пука какво казват вашите, ако се харесвате с момичето.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    LoveTown
    Ти си късметлия пич.Де да имах и аз една такава съседка!!!

Голям фен Аватара на 50cent
    bahti prostotiqta az ako q bqh vidql 6tqh da q pogledna s edin mnogo zamrazqva6t pogled i da i kaja 4e e mnogo seksi po na4in koito nqma da se obidi i hop sled sedmica muki ve4e 6te razvqva kosi nad legloto mi uk otnosno tva za animaciqta vie ne ste dobre we bahti prostotiqta ebahti 4udoto nqkvi karikaturi podobiq na hora pravqt nqkvi prostotii na 16 godini toi vmesto da ebe pi4ki toi mi geda detski film4eta

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    bahti prostotiqta az ako q bqh vidql 6tqh da q pogledna s edin mnogo zamrazqva6t pogled i da i kaja 4e e mnogo seksi po na4in koito nqma da se obidi i hop sled sedmica muki ve4e 6te razvqva kosi nad legloto mi uk otnosno tva za animaciqta vie ne ste dobre we bahti prostotiqta ebahti 4udoto nqkvi karikaturi podobiq na hora pravqt nqkvi prostotii na 16 godini toi vmesto da ebe pi4ki toi mi geda detski film4eta
    Коя анимация бе пич?
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Голям фен Аватара на 50cent
    pi4 govorati za animaciite kato cqlo 4e sa prosti ne znam nikvi animacii samo znam sun4o i drugi ne sum gledal dori ot maluk

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Бънгъл
    Не знам, ама знам със сигурност, че гледаш Наруто. Гаара е много як!
    Naruto Uzumaki rlz we brato!
    NEMA KVO DA SE LUJEME.....

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    pi4 govorati za animaciite kato cqlo 4e sa prosti ne znam nikvi animacii samo znam sun4o i drugi ne sum gledal dori ot maluk
    Не си ли Чувал за Манга ?
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си