- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем
Znachi imam problem izprazvam se prekaleno burzo i me e sram dago naprava s priqtelkata mi . Dosta srestano li e tova i pri drugi momcheta zashtoto naistina mi e mnogo nekomfortno da go napravq s priqtelkata mi napravo umiram ot sram . I s vremeto si tova shte se promeni li polqvi dayte syveti i ideite si kakvo mislite mnogo shte sam vi blagodarqn naistina mnogo mislih i mnogo trudno se reshih da napisha tazi tema nadqvam se da se oburnete na seriozno kam temata mi i da ne se ebavate s men
normalno e da svyr6va6 byrzi4ko bilo to ot prevuzbuda ili ne6to drugo-pyrviq pyt 6te svar6i6 byrzo,sled kato svyr6i6 si smeni prezervativa i 6te vidi6 4e vtoriqt pyt izdyrja6 mnogo po dylgo-nqma stra6no 4esto sre6tano qvlenie e.
http://bgtext.hit.bg/drugo/byrzaeqk.htm това е линк към тема за бърза еякулация при мъжете.Сложила съм го и въвв важна темата,но там не може да се отвори нещо.Ако и при теб не се отваря инфото,пиши,за да ти го комирам.Нормално е това,което се случва с теб,с времето ще натрупаш опит и ще можеш да издържаш по дълго.Вс.хубаво.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Blagodarq mnogo i na dvama-vi nadqvam se da mi pomogne zashtoto naistina mnogo se pretesnqvam ot tova![]()
като почне да ти идва и си представяш Бойко Борисов или баба си и ти гарантирам че ще ти спре
моногамия рулзз, яще шит курви
Off ako shte pishete takiva gluposti kat nz si koy da si repstava nz si kakvo molq voubshte da ne pishete ako shte pishete pishete seriozni neshta a ne da se ligavite da mi floodite tuka s glupostite vi
хаха пич на колко си ? на 14 или на 15 ? ако си на толкова това е напълно нормално по простата причина че още се развиваш и не си достигал тая възрас да правиш пълноцен секс , а ако не си най-добре потърси лекар..
na 17 sam
Имаш проблем? -Самоубий се!![]()