.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: К'во става

Guest

К'во става

zmachii..na 17 s1m i oshte ne s1m go pravila..imam pr i hodim ot doosta vreme i q karame samo na frenska..i vchera bqh v tqh i mu kazah che iskam da go napravim..toy kaza che nqma da imame vreme..a imahme 2 chasa..kaza mi posle,che me obicha tv1rde mn i se strahuva za men da go napravim..kvo mu stava?tva normalno li e?

Re: kvo staa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zmachii..na 17 s1m i oshte ne s1m go pravila..imam pr i hodim ot doosta vreme i q karame samo na frenska..i vchera bqh v tqh i mu kazah che iskam da go napravim..toy kaza che nqma da imame vreme..a imahme 2 chasa..kaza mi posle,che me obicha tv1rde mn i se strahuva za men da go napravim..kvo mu stava?tva normalno li e?
    Попита ли го от какво се страхува? Все пак си му казала, че ти самата искаш! 2 часа... тая работа е за около час.... разбира се със загрявката
    Клик ми (:

Град
    dimitrovgrad
    moje da si misli 4e kato po4nete da go pravite i 6te si promenite otno6eniqta ili ne6to podobno ina4e za6to da go e strah
    be crazy!!!..and love the world!

Guest
    che shte me boli,zatova go e strah

che shte me boli,zatova go e strah
    За бога ти си му казала, че искаш. Ще те боли няма как ама ако го е страх и не го направи след време друг ще го направи и в крайна сметка пак ще те боли. Да го погледне от друга гледна точка. Той ще ти е първия... А попита ли го да не би да се страхува да те отвори

пп:
    Ако се познавате и от много време ще е най-готино с него... и да те боли пак ще ти е готино
    Клик ми (:

Guest
    daa,strahuva se da me otvori,tochno! no i na nego shte mu e za 1 p1t..mamka mu,iskam sex.........

daa,strahuva se da me otvori,tochno! no i na nego shte mu e za 1 p1t..mamka mu,iskam sex.........
    Мамка му аз го правих Април месец тази година и двамата бяхме девствени.
    Клик ми (:

Ми прояви инициятива по4ваи си4ко сваля6 гащите му и викаш секс или нищу да видим какво да нааправи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Мамка му аз го правих Април месец тази година и двамата бяхме девствени.
    i kak beshe?teb beshe li te strah za neq?kr1v..ala-bala..?

И моят се притеснява малко за това какво ще ми е на мен и всеки път казва,че като се стигнем до леглото ще бъде нежен и внимателен,за да ми е на мен максимално хубаво.Нормално е, спокойно,особено ако те обича много.Радвай се,че нашите момчета са такива.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Guest
    toi e gei

Guest
    Значи че има сифилис...

Guest
    hahaa..vie ste ludi..toy e straaahoten!

Guest
    sram go e

Обясни му, че го искаш и няма от какво да се притеснява. Нормално е да те боли, но ако е внимателен всичко ще мине добре.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    your mind,your body and your soul
    ha moga da ti kaja samo che maja ti e super...abe maci ti teq dva chasa znaesh li kolko burzo shte minat.ami lubovna igra ami samiq sex ami sled tova.danebi da iskash po vreme na sex-a postoqnno da si gleda chasovnika a sled nego da ti kaje che ima rabota i da zamine. i da mojebi se strahuva no pone pokazva che ne mu e vse taq.dali bil normalen!!!!??? daje prekaleno
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Tva si e savsem normalno! Otdelete si pove4e vreme i mu pokaji 4e ne trqbva da se pritesnqva ako ne se polu4i vednaga. imai predvid 4e e neopiten i nqma da se polu4i vednaga taka kakto iska6

Голям фен Аватара на 50cent
    hahahahahahahahahahahahhahahahahahah 4akai 4e me rasmq bahti moje li takiva ne6ta 2 4asa sa mu ostanali i toi da ne te zadovoli bahtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne6to ne si go obqsnqvam kak trqq ili e prekaleno zagrijen i te obi4a super mnogo ili e PEDAL

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    може би оралната любов просто по му харесва от секса,знам ли
    няма любов

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с него и го попитай защо се държи така.

Голям фен Аватара на 50cent
    moje da ne mu stava i za dva 4asa samo da go vazbujda

Guest
    lelee,kvi ste izrodii.. ne e gey na 100000000000000000000000%,a emo.. .. a za tva dali mu stava..oo DAA..ama mn ste zagubeni..qvno m tuk sa t1pi praseta,deto kato im se otvori sluchei biha e*ali kvot im padne..tctc...sraaam

Град
    Замбия, CeЛу БоЛнА И ХоРциГоНеНа
    явно и на него ще му е за първи път...

Guest
    2 часа според мен ще са ви перфе.момчетата 1вия път свършват доооста бързо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си