.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Гордея се отчасти със самата себе си. Иначе не съм постигнала нищо, признавам...макар че в университета колкото и да ми е тъпо, изкласявам
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Octofunk, ти да знаеш като го видях за пръв път ахахах

Other, какво есе, я поясни, че ми стана интересно. На каква тема?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Зависейки от това как го погледнеш съм постигнал разни успехи, но понякога ми се струва, че не е достатъчно.

Завърших едно от двете най-елитни средни училища в града ми и по мое мнение, по-доброто (с доста ниска диплома - 5.71, ама не всички ги интересува литература и философия).
    Имам разни изяви по ингилизки език... в 6 клас сертификат Питман, на 1 конкурс и 1 олимпиада стигнах до 2ри кръг (е не звучи впечатляващо, но пак е нещо).
    Имам високи точки на САТ (йее, браво на мен, само дето не ме приеха никъде ).
    Миналата година влязох в най-престижната специалност в ТУ (въпреки, че се борех за ФМИ-то (ама не съжалявам, че стана така, така че това си е значителен повод за гордост)). Засега се представям добре като студент, различавам се значително от средностатистическия студент-алкохолик, който ходи на поправки всеки месец и пак остава с 5 изпита за ликвидация.
    Родителите ми винаги са ме сравнявали с по-големия ми брат и наистина се гордея, че съм постигнал повече неща от него, когато беше на моята възраст (тоест, беше най-обикновен безделник).
    Имам амбицията това да се запази като тенденция.
    гордея се, че не съм като 90% от младежите, без цел в живота, живеейки единствено за мига
    Това мисля, че ме описва добре. Също така имам и доста сериозни хобита (компютри, наука, музика) а не популярните "шляене по улиците", "гледане безцелно в небето", "ходене по магазини/кафенца/дискотеки/купони". Социалния живот е необходим за разтоварване, но не и цялото ежедневие да е центрирано около него.

Не се гордея с нищо. Не съм направил нищо значимо в живота си. Много малко хора са постигнали нещо значимо на тази възраст. Обикновено или са вундеркиндчета, или са направили някоя уникална постъпка като например да спасят човешки живот.

Според мен, повечето неща, с които се гордеете не са значителни. За да се гордее с нещо човек трябва да е найстина добър и уникален с това, което се гордее.

Каква му е гордостта да си влязъл в елитно училище след като още 600-700 в града ти (говоря за Варна, а в София сигурно са хиляди) са влязли в елитни училища?

Мега фен Аватара на koalka
    За сега с не мога да кажа, че се ГОРДЕЯ с нещо, мисля, че има време.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    имам три взети нива на Питман тест по английски, който се проверява в Лондон и на трите съм с 6.00
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Имам 30 различни грамоти и сертификати. 3 от тях са международни, 2 са за особен принос на училището, 1 за първо място на национално състезание и много различни - рисуване, есета, английски език. Гордея се с тях. Първите датират от 1999, а последните са от тази година. Но това не е нещото, което смятам за най-голямо постижение в живота ми.

Преди 2 години аз и 3 мои съученички организирахме благотворителен концерт в памет на наша починала приятелка и събрахме 6000 лв. Заради този концерт получихме наградата на 24 часа "Достоен българин на годината", а по-късно и "Достоен търновец на годината". Гордея се със себе си, че дори на 16 години, аз успях да докажа на всички "възрастни", че е нужно много много малко, за да бъдеш добър и да помагаш. Нужно е само да вярваш в себе си и в хората... А аз вярвам, че хората са добри по природа, но им е нужно малко помощ, за да го осъзнаят!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Гордея се с това, че успях да постигна донякъде душевен мир, вече знам какво искам, гледам на живота от различен ягъл, вече съм малко по - уверена в себе си и оценявам всеки миг!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Гордея се ,че ме пиеха в най-добрата гимназия в града,че завърших с пълно 6 (както всяка година ) Гордея се,че почти съм такава,каквато искам да бъда

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Ъм аз съм на 16 и днес разбрах, че съм взела FCE с А. Но от друга страна, знам, че има хора взели този сертификат на много по-малко години. Но все пак съм горда, защото вложих много труд и усилия.
    Гордея се с малкия си брат. Гордея се, че го уча на различни думи и трикчета.
    Гордея се с това, че се оценявам като младо и амбициозно момиче.
    Гордея се с това, че мечтая и че имам въображение.
    Гордея се с начина, по който изглеждам. Намирам се за много хубава.
    Браво за 6цата.Иначе намирам ,че си леко в небесата

Exploitedteen го каза...

Супер фен Аватара на _donna_
    гордостта е смъртен грях. (:

Guest
    Най-вече и преди всичко се радвам и гордея, че съм се родила българка.
    Гордея се, че успях да се махна от тинята в едно от най-мизерните училища в града ми и да отида в едно от най-елитните и то в най-хубавия клас.

Гордея се, че имам около 15 грамоти, дипломи и сертификати от различни литературни конкурси.

Гордея се, че 13 години пея в един прекрасен хор и съм имала честта да се срещам с невероятни хора и да посещавам места, недостъпни за средностатистическите тийнейджъри.

Гордея се че имам отличия и в спорта.

Гордея се, че всяка реална и постижима цел, която съм си поставяла до момента е постигната, с изключение на това да стана студентка, но то все още предстои.

Гордея се с невероятно многото приятели, които имам и ме обичат и вярвам, че няма да ме забравят.

Гордея се, че на миналата Коледа сама организирах благодарително мероприятие в дом за деца, лишени от родителски грижи и най-вече с факта, че дори за няколко часа с моите приятели накарахме усмивките по личицата им да грейнат.

Гордея се, че на 25 май бях наградена сред заслужилите ученици на моето училище.

Гордея се с невероятните си и безценни родители, които са ме направили човека който съм, с всички качества, с които се гордея и с всички недостатъци, които ме карат да се развивам и премахвам.

Гордея се и с още много неща и най-вече с факта, че вярвам в себе си и в това, което мога и ще продължавам да вървя към върха и дори да не го стигна, пътят нагоре дава смисъл на живота на всеки човек.

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    В седми клас на олимпиадата по химия имах 100 точки на последния кръг.
    Уау,с това и един елементарен изпит по математика ме приеха в НПМГ,и аз, понеже съм глупава,не се записах там.
    16 години
    Нищо още не съм постигнала.
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Mii, as se gordeq samo s tova che sam nqkolko pyti epublikanska i 1 pyt mejdunarodna shampionka po sinhronno pluvane..ama sled tova go zarqzah.. Ama inache..mai ne sam pravila neshto koeto da se otklonqva ot edin normalen jivot..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Супер фен Аватара на _donna_
    Гост,ходи се прегледай.

на мен ми прилоша само като видях "гордея се" написано толкова пъти.
    теб не те знам как се справяш..

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    tctctct si4kite ste nooo gordelivi ama nqma lo6o az ne s gordeq s ni6to koeto sym postignal do sq 6tot to e bilo nezna4itelno no ima vreme nqkoi den i az 6te se gordeq s ne6to
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    А какво сте учили,учите и сте завършили и т.н. не мисля,че са поводи за гордост...
    а кое е повод за гордост?
    колко пъти си ударил някой, след като си бил на мач?
    или колко пъти си напсувал някой чорбар?

може би ,че успях да заживея сама.Не че е кой знае какво,но пък бях само на 17;/а и до сега се справям,което ме кара до някаква степен да се гордея.Успявам да уча и работя,което също не е лесно. ...още няма с какво повече да се гордея...ама има време...знам ли...; )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    А какво сте учили,учите и сте завършили и т.н. не мисля,че са поводи за гордост...
    а кое е повод за гордост?
    колко пъти си ударил някой, след като си бил на мач?
    или колко пъти си напсувал някой чорбар?
    Съгласен съм.
    Важно е къде учиш и какво.

Аз се гордея с това, в което съм се превърнал без ничия помощ. Радвам се, че съм превъзмогнал глупостта на семейството си и съм се развил като личност. Мисля, че имам достатъчно качества, с които мога да се похваля и в много отношения превъзхождам много хора Сигурно звучи надуто... може би съм надут - лошо ли е?
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Хм, интересен въпрос. С какво се гордея ли?
    Гордея се с това, че говоря 2 езика и на абсолютен ташак взех съответните сертификати с доста добър резултат - почти без да сядам да уча (просто попивам всичко в училище).
    Гордея се с това, че миналото лято живях сама, издържах се и се грижех за себе си. Не съм се дънила.
    Гордея се с това, че не разчитам на другите и каквото и да стане се оправям самичка.
    Гордея се с това, че имам много интереси, че се развивам и съм отворена към всичко ново, непознато. И тук нямам предвид наркотици, купони и т.н., а книги, театър, музика.

И най-вече се гордея с това, че не съм глупачка. За мен това е най-страшното нещо на света и най-лошата участ за един човек - посредствеността и глупостта.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Преди 2 години аз и 3 мои съученички организирахме благотворителен концерт в памет на наша починала приятелка и събрахме 6000 лв. Заради този концерт получихме наградата на 24 часа "Достоен българин на годината", а по-късно и "Достоен търновец на годината". Гордея се със себе си, че дори на 16 години, аз успях да докажа на всички "възрастни", че е нужно много много малко, за да бъдеш добър и да помагаш. Нужно е само да вярваш в себе си и в хората... А аз вярвам, че хората са добри по природа, но им е нужно малко помощ, за да го осъзнаят!!!
    Ето това е голяма постъпка! Единственото нещо, от тези които прочетох и смятам достойно за гордост.

Vse o6te nqma s kakvo tolkova da se gordeq!
    Jivota e edno prehodno systoqnie.. dokato postigne6 ne6to, obry6ta6 se i nego moje ve4e da go nqma...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Guest
    Цензура!

.: machoka :.

Голям фен Аватара на Ice
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Мога да се сетя поне 15 неща, с които НЕ се гордея, и нито едно, с което да СЕ гордея
    Шанс...
    явно има още вода да изтече, докато постигна нещо значимо
    Същата история
    Everything happens for a reason..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си