- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво постигнахте до сега?
+1Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Гордея се с това,че успях да се измъкна от тинята,в която бях попаднала и то напълно сама,гордея се с това,че отново спечелих доверието на родителите си, с това,че въпреки вси1ките проблеми не се хвърлих от последният етаж на някоя панелка,гордея се че успях да се стегна в училище за отрицателно и да завърша с отличие,гордея се,че имам амбиция да продължа образованието си и тази години да насо1а всички усилия,за да влеза в желаният от мен Университет с желаната от мен специалност. Може тези неща да ви се сторят маловажни,но за мене не са такива и наистина съм горда с тях![]()
С какво точно се занимаваш, в кой град?Първоначално написано от love_enrique
![]()
Първоначално написано от tuka6na
\
/ \
/ \
/
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Тихо беПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
![]()
![]()
тихо бе немския е прекрасен език по- хубав от рускияПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
браво _Becko_ =D>
Естествено, руския е взет от нас българите! На всичкото отгоре през комунизма са карали хората да знаят руски, а е трябвало всички комунистически държави да учат български!!!Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Била съм в Германия, Австрия, Унгария, Чехия, Турция, Сърбия...имам изгледи за още турнета![]()
What you give is what you get!
Много в някои отношения, нищо в други.![]()
gordeq se s tova,che sam samata sebe si.vinagi sam bila vqrna na prinicipite si i vinagi shte bada.gordeq se sashto i s tova che imam celi v jivota,za koito davam vsichko ot sebe si za da gi postigna.tazi godina si bqh postavila za cel da vzema FCE i uspqh.makar i tova da e minimalno postijenie na tozi etap , az se radvam zashtoto uspqh da postigna celta si i tozi rezultat beshe plot na moeto postoqnstvo i usiliq.
IT'S MY DREAM
Гордея се че без помоща на наще (само финансовата) съм станала човека който съм!
Гордея се с баща си ,който е идеален!
Гордея се че имам страхотен човек до мен,който винаги ме подкрепя..
Само на 16..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!