- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Oмаловажава труда ми
Майка ми абсолютно никога не е доволна от мен, ама никога.
Все не съм изчистила както трябва, все не съм изкарала достатъчно висока оценка, все от мен нищо няма да излезе.
Накрая като си взех дипломата с оценка 5:50 в нея не ми каза: "Браво момичето ми!", а: "Можеше много повече!"
Постоянно ме критикува за всичко. Но най-много ме заболя когато преди няколко дни ме приеха студенка и тя каза: "Всеки на твое място щеше да се справи. Не си мисли, че си направила нещо голямо."
Баща ми побесня като го чу това и вдигна голям скандал. Каза, че няма право да се подиграва така с всичко което правя, защото съм положила доста труд, за да постигна всичко това. Накрая майка ми каза, че трябвало да ме приемат в друг университет, за да видела какво съм можела, само дето аз не искам да уча в друг университет. Тук искам да уча, а не да ходя там дето нея на времето са я скъсали и не са я приели. Омръзна ми да се мъчи да си изжвивява пропуснатите шансове от младините си, чрез мен. Това, че аз не искам да се занимавам с това, с което тя е искала не ме прави глупачка да му се невиди.
mi kaji i goПървоначално написано от Sad One...
Ами кажи и това което чувстваш.Или помоли баща си да поговори с нея. Или и двамата най-добре. Тя няма да се промени от самосебе си. Щом вече си студентка значи си достатъчно голяма за да се вслуша в думите ти.
v koi vuz sa te prieli ????????
Имала съм същия проблем. След време всичко се оправя... след като вече спре да ти пука.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Еби я у гъза тъпата патка и да не ти пука.Ако си от по смелите и го кажи в лицето на козата ,а акоте е шубе бъди непукистка.Това са изходите!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
I pri mene ,taka no za drugi neshta,vse pak sum momche.. no sum razbral,che tq si edno golqmo mrunkaloПървоначално написано от Sad One...
![]()
Veche pone ot 2 godini az pravq neshtata taka,che da sum dovolen az ot sebe si.. ne tq da e dovolna ot mene... dostatachno golqm sum,za da precenqvam neshtata![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
em ve4e si golqma...st1pi si na krakata...ba4kai...u4i si ...kefi se s pritelite si....prosto tq da e izli6na patka v kartinata na tvoq jivot...da verno maika ti e ama tq sama si go praviprosto q ignorirai...ne q pitai za ni6ty...mahai se dokato tq govori...kogato ti poiska ne6ty se pravi 4e ne q 4uva6....i ako slu4aino ti kaje "za6to se dr1ji6 taka" ti i kaji "az nali s1m kr1gla nula za tebe,nali s1m edno ni6ty,kvo ti puka....az prosto pove4e ne iskam da te zanimavam s moq si jivot" nqma smis1l da q psuva6...ne se prevr16tai v ne6to koeto ne si...s obikinoveni dumi q zaebi!!!uspeh....
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
ne i obru6tai vnimanie no ako zapo4ne da te navikva i na tva 4e q ignorizira6 prosto i kaji aaa nqma smisal nali ne trqbva da te zanimavam s po glupavite ot teb hora
Да знам...много е гадноИ майка ми понякога прави този номер,винаги омаловажава трудът ми и никога не и се струва достатъчен трудът който полагам(и то при положение,че резултатите са очевидни)!Аз не бих те посъветвала да говориш с нея,защото мисля,че няма смисъл...опитвала съм се ,но само стават скандали.По-добре просто не и се връзвай!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...