.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Moderated:На кой да се оплача

zdr,pi6e vi momi4e na 13 i polovina.az imam sestra na 16 i tq si ima priqtel,koito e na 18.vednaj toi se opita da mi naleti,no az se izmaknah(izbqgah).za sajelenie ne moga da kaja na sestra si za6toto nqma da mi povqrva,za6toto mn obi4a priqtelq si i me misli za malka i 6te si pomisli 4e si izmislqm HELP
    P.S.blagodarq vi

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Не ти е налетял на сериозно, а ако е начи сестра ти не стаа.

Kaji i 4e priqtelq i se e opital da si navre pi6kata v ustata ti,taka bi trealo da ti povqrva!

Град
    L.A. \ Moscow
    като ти налети пак гледай обръщаш се към него и пърдиш яката! вече няма да ти налети
    Raise your fist!

Град
    Sofia
    ако си измисляш - спри филмите, ако е истина говори със сестра ти защото тя има право да знае - все пак и е гадже ^_^

Цитирай Първоначално написано от MegaLud
    ако си измисляш - спри филмите, ако е истина говори със сестра ти защото тя има право да знае - все пак и е гадже ^_^
    Да и аз така мисля...по-добре говори със сестра ти..кажи й кво е станало...ако не й кажеш според мене другия път тоя ще земе да те изнасили...

Град
    varna
    6to p1k da ne ti povqrva? kvo iska6? sledva6tiq p1t da te iznasili li?

Re: Помогнете

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr,pi6e vi momi4e na 13 i polovina.az imam sestra na 16 i tq si ima priqtel,koito e na 18.vednaj toi se opita da mi naleti,no az se izmaknah(izbqgah).za sajelenie ne moga da kaja na sestra si za6toto nqma da mi povqrva,za6toto mn obi4a priqtelq si i me misli za malka i 6te si pomisli 4e si izmislqm HELP
    P.S.blagodarq vi
    Кажи й или ако те е страх, гледай да не оставаш насаме с гаджето й. Но все пак тя трабва да знае, що за стока е любовта й!

оставай нещата така.. ако пак направи нещо гледай да го удариш яко... че после да имаш доказателство ) ХАХАХа
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

наистина,недей да се овърташ около него.старай се да не оставаш сама с него в една стая...ако пък пак се опита да направи нещо подобно говори със сестърати,а ако тя не ти вярва-тежката артилерия-мама и тати!

Цитирай Първоначално написано от cosmopolitan__girl
    Цитирай Първоначално написано от MegaLud
    Да и аз така мисля...по-добре говори със сестра ти..кажи й кво е станало...ако не й кажеш според мене другия път тоя ще земе да те изнасили...

+1 Много кофти ситуация....Наистина поговори със сестра ти...И дори с ваще....И не оставай насаме с тоя извратеняк

Преласти го, снимай го, дай доказателства и сички са щастливи
    На който му се убива време...

Кажи на сестра си, а ако не ти повярва- на родителите си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си