- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:На кой да се оплача
zdr,pi6e vi momi4e na 13 i polovina.az imam sestra na 16 i tq si ima priqtel,koito e na 18.vednaj toi se opita da mi naleti,no az se izmaknah(izbqgah).za sajelenie ne moga da kaja na sestra si za6toto nqma da mi povqrva,za6toto mn obi4a priqtelq si i me misli za malka i 6te si pomisli 4e si izmislqmHELP
P.S.blagodarq vi
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Kaji i 4e priqtelq i se e opital da si navre pi6kata v ustata ti,taka bi trealo da ti povqrva!![]()
като ти налети пак гледай обръщаш се към него и пърдиш яката! вече няма да ти налети![]()
Raise your fist!
ако си измисляш - спри филмите, ако е истина говори със сестра ти защото тя има право да знае - все пак и е гадже ^_^
Да и аз така мисля...по-добре говори със сестра ти..кажи й кво е станало...ако не й кажеш според мене другия път тоя ще земе да те изнасили...Първоначално написано от MegaLud
![]()
6to p1k da ne ti povqrva? kvo iska6? sledva6tiq p1t da te iznasili li?
Кажи й или ако те е страх, гледай да не оставаш насаме с гаджето й. Но все пак тя трабва да знае, що за стока е любовта й!Първоначално написано от Анонимко
оставай нещата така.. ако пак направи нещо гледай да го удариш яко... че после да имаш доказателство) ХАХАХа
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
наистина,недей да се овърташ около него.старай се да не оставаш сама с него в една стая...ако пък пак се опита да направи нещо подобно говори със сестърати,а ако тя не ти вярва-тежката артилерия-мама и тати!
Първоначално написано от cosmopolitan__girl
+1Много кофти ситуация....Наистина поговори със сестра ти...И дори с ваще....И не оставай насаме с тоя извратеняк
![]()
Кажи на сестра си, а ако не ти повярва- на родителите си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!