.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен

Играта "The Sims"

Някой може ли да ми даде линк откъдето мога даси изтегля The Sims, демек най-старата версия. Някои от по-новите ги имам на дискове, ама те ще засичат на моя комп пък и аз си искам най-старата. Търсих в интернет, писах Тhe Sims free download или просто The Sims download но не намерих това което търся. Мн ви се моляяяяяяяяяя [-o<

Guest
    ЕТО

Оффф...абе в замундата или в арената пишеш симс и ти излизат 10-20 резултата, виждаш кое има най-много Seeders и него го сваляш, кфо толко трудно!?
    Само не ми казвай, че нямаш рег в замунда или арена...

Супер фен
    А...Мерси ама нещо не схващам какво общо има тоя сайт с The Sims ...

Виж в Data.bg там със сигурност я има
    Аз порових, но трябва да го тегля, за да видя коя версия е. Потърси там със сигурност ще я намериш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Виж в Data.bg там със сигурност я има
    Аз порових, но трябва да го тегля, за да видя коя версия е. Потърси там със сигурност ще я намериш
    в дата.бг махнаха торентите преди 3-4 месеца....къде ше я намери, в търсачката? Съмнявам се...

Абе къв е проблема да си я изтеглиш от замунда или арена ????
    На който му се убива време...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Абе къв е проблема да си я изтеглиш от замунда или арена ????
    И аз тва го питам тоя гелосан щъркел....

Град
    София
    Офф преди няколко месеца всички новини бяха гръмнали за торентите, а ти даже си нямаш и понятие. Влез в zamunda.com, регистрирай се и после прочети FAQ да знаеш кво се прави.
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Guest
    A nqkoi 6te dade li link za Sims 2 ?Mnogo iskam da q izteglq no ne znam ot kade.Mislq 4e v zamunda q nqma.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

hi

Ami v www.zamunda.net ima vsi4ko i Sims i Sims2 zaedno sas si4kite mu pa4ove i raz6ireniq.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Guest
    благодаря,ще потърся.

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Az pak teq ne6ta s torentite xi4 ne gi razbiram...Izteglix go ama izob6to neznam ko da praq...Moje li nqkoi da mi obqsni za ko stava duma?Ama obqsnqvaite kat za mnogo prost 4ovek...

Град
    София
    ОК влизаш в zamunda.net, регистрираш се и после има едно с малки букви - линкове. Натискаш го и оттам си избираш торент клиент - аз лично съм с utorrent. И като си го изтеглиш тва - го инсталираш. От самия сайт като си харесаш нещо, натискаш върху линка най-отгоре и така изтегляш торента. После си отваряш торент клиента и там избираш "добави нов торент", после избираш къде да се запише и чакаш да се смъкне. И си готов!!!
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Guest
    Само да поясня, че в замундата има най-стария симс, който за съжаление имам и е бъгав и не става за по-продължителна игра.
    Второ има два прецакани сборни резултата за симс 8 в 1 , които при самата инсталация се бъгват и също не стават.
    Аз лично искам от по-новите симс на първата част като ливин лардж или хот дате , понеже си мисля , че са оправени бъговете от най-първия симс и ако някой знае от къде да дръпна да каже, а не да коментирате без да разбирате какъв е проблема.
    Чао и поздрави...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си