- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тайна връзка
taino hodq taino s gadjeto na edna priqtelka.tq ne mi e 4ak tolkova dobra priqtelka , no mi e guzno oba4e mn go obi4am.strah me e da ne ni hvanat
Napravete si 3ka,taka vsi4ki 6te ste dovolni! \Първоначално написано от Анонимко
/
нидейти така де... приеебавате приятелките си.... напрейте тройка
Raise your fist!
еми кво да кажа...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
За кое да ви хванат?Най-много да хванат един вибратор и всичко наред...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
nachi hodish s nego, mnoo se obichate, pyk toi ne q e skysalПървоначално написано от Анонимко
dobre.. tfa she go zapomna
![]()
~!1912!~
[i] az nemoga da kaja dr osven 4e haresvam gajdeto na edna moq fr,tq ne mi e tolkova dobra ama ne mi e kofti zaradi tova a zatova 4e mom4eto koeto haresvam e fr na moeto gadje! pi4a koito mi e hvanal okoto skasa s neq i sega az mislq da napravq sa6toto s moeto gadje za da moje ako moje vob6te da stane ne6to m/u nas!!! nadqvam se 4e e ne6to po temeta i ne sam vi otek4ila![]()
![]()
![]()
Ако това ти е представата за приятелство...
Помисли малко-постъпваш гадно спрямо приятелка (дори и не толкова добра) и унижаваш себе си, като се задоволяваш да бъдеш втората.
Той, ако те обичаше толкова много щеше да скъса с нея, за да бъде с теб, а не да ви върти и двете. Момчето просто си гледа интересите, а ти му се връзваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
как пък ня'яяя ходиш?Първоначално написано от sladuranata_891
![]()
![]()
т'шак ве вий пък и вий к'о се връзвате на глупости![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
emi glei kfo liubovta ne pitaПървоначално написано от sladuranata_891
teka se e slu4ilo prosto tq ko e vinovna 4e se e vliubila v nego![]()
Еми и аз нямам думи!?!?!Първоначално написано от TreeHill
Що за възпитание и манталитет???
Недей преебава приятелката си?Ами ако най-добрия ми приятел ебеше гаджето ми на мен какво щеше дами бтде?Илина теб?
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Ne stava vapros dali ste priqtelki ili ne....,tuk iznikva sledniq vapros na teb haresva li ti da si vechno vtora i kak bi se pochystvala ako edin den ti si na neinoto mqsto?
A istinata e che vsichko na tozi svqt se vryshta i togava boli mnogo ,kakto se kazva nqma
A qui
Tova, koeto pravi6 naistina si e dosta gadni4ko, dori i da ne ti e priatelka, nikoi ne go zaslujava. Pomisli malko. Vsi4ko se vra6ta. Kazva6, 4e go obi4a6. A toi dali te obi4a, 6tom moje da e s neia-oficialno i s teb-taino. Az li4no smiatam, 4e toi se zabavliava za smetka na teb i drugoto momi4e.
OPI4AI SI AKALA![]()
eee, da i izneverqvash-sluchva se..ama s neina priqtelka.nqma znachenie kolko e dobra, dori i samo poznata da i e..gadno e..kato tolkova iskash da izneverqvash, si nameri nqkoq koqto nqma vryzka s gadjeto ti![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Оставам без коментар за личността ти и подозирам, че е поледната тема-бъзик.![]()
Ти па колко си интелигентна... просто нямам думи. Пише във ФОРУМ как да не я хванат. Че кое е по лесно от това да ви хванат ТУК? Току виж гаджето на гаджето(Първоначално написано от Анонимко
) ти да има регистрация или случайно да попадне на темата под формата на "Гост"?
Аманн от курженца!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички